Emma Lindbäck

HusmanHagberg Luleå
4.8
Affärer senaste året

Emma Lindbäck är mäklare på HusmanHagberg Luleå

Emma Lindbäck har varit registrerad mäklare sedan 2012-06. Emma Lindbäck har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-10 och har fått 364 omdömen med ett betyg på 4.8. Emma Lindbäck har haft 84 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

364 omdömen om Emma Lindbäck

Sedan starten hos Reco 2017
Andrea E
Sålde sitt hus med hjälp av Emma Lindbäck en del av HusmanHagberg Luleå
Gäddvik

Väldigt bra bemött, lyhörd.Hade höga förväntningar och hon levde upp till dom. Väldigt proffsigt från början till slut. Vår upplevelse blev precis som vi hoppades på!

Oliver S
Södra Sunderbyn

Mycket bra bemötande, professionell och bra kommunikation

Mikael J
Gäddvik

Nu är vi mitt i försäljning så kan inte ge ett 100 procentigt svar. Men än så länge har allt fungerat bra med Emma som mäklare vid försäljning. Vi agerade köpare nyligt och det var en mycket smidig och bra affär där Emma var ansvarig mäklare.

Sofia S
Knöppelåsen

Kompetent, positiv, hjälpsam, seriös, bra på att vägleda, peppig, lättsam, snabb, bra på att informera. Helt enkelt en perfekt mäklare!

Robert H
Kallax

Grym tjej. Lösningsorienterad och allt närvarande. Säljsugen och professionell. Högsta betyg! /Robert

Charlie W
Centrum

Proffsigt bemötande, tillgänglig och snabb hantering!

Inga-Britt S
Örnäset

Mkt professionell. Saklig och informativ. Mycket bra bemötande och service-minded. Snabb återkoppling vilket vi uppskattar vädigt mycket.

Gerd W
Sålde sitt hus med hjälp av Emma Lindbäck en del av HusmanHagberg Luleå
Lövskär

Mycket fint bemötande upplever Emma som en mycket kunnig mäklare ! Hon uppfyllde förväntningarna som jag hade 👍rekommenderar gärna Emma som mäklare. / Gerd

Stefan H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emma Lindbäck en del av HusmanHagberg Luleå
Östermalm

Enkel, snabb och lösningsorienterad, en riktig ”entreprenör” med bra ”bollkänsla” för hur man gör bra affärer.

Anna L
Kallkällan

Tydlig, proffsig och hjälpsam.

Omdömen från tidigare arbetsgivare

Oliver H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emma Lindbäck en del av Fastighetsbyrån Luleå
Bergviken

Barrgatan 1c - köpt Emma var en engagerad och kunnig mäklare. Superenkel och snabb affär. / Oliver Henriksson

Anders S
Sålde sitt hus med hjälp av Emma Lindbäck en del av Fastighetsbyrån Luleå
Östermalm

Lätt Sam att ha och göra med Emma mycket bra att prata med Affäre har gått bra inga problem

Hussan H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emma Lindbäck en del av Fastighetsbyrån Luleå
Porsön

She is very good in time management and arrange everything regarding the sell of my apartment in easy way. Thank you Emma

Conny N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emma Lindbäck en del av Fastighetsbyrån Luleå
Centrum

Vi har köpt en lägenhet/bostadsrätt. Emma var mycket trevlig och proffsig i sitt uppdrag. Suverän att ha att göra med. Med vänlig hälsning Conny

Stina Stridsman S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emma Lindbäck en del av Fastighetsbyrån Luleå
Lövskatan

Jag tycker att Emma har varit en utmärkt mäklare när jag sålde min bostad. Snabba svar och inget krångel. Jag rekommenderar Emma starkt som mäklare!