Jonas är en mäklare som är engagerad och har bra kommunikation. Vi är riktigt nöjda och rekommenderar honom starkt
Jonas Lundin
Jonas Lundin är mäklare på HusmanHagberg Norrköping
.Jonas Lundin har varit registrerad mäklare sedan 2023-12. Jonas Lundin har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-03 och har fått 47 omdömen med ett betyg på 4.8. Jonas Lundin har haft 28 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
2025-02 - 2026-01
47 omdömen om Jonas Lundin
En Fantastisk Mäklare. Så Hjälpsam, Så Ödmjuk. Så Tacksam att jag fick Jonas Lundin. Vilken Underbar Medmänniska. Som har varit tillgänglig under hela tiden . Och alltid leende, glad , trevlig.Guld Värd.🌹Mvh Agnetha Jakobsson.
Riktigt duktig mäklare som är engagerad och har haft bra kommunikation genom hela processen. Rekommenderar verkligen Jonas!
Jonas är en underbar och trevlig mäklare. Han visar engemang och skapar trygghet.Han är mycket kunnig inom yrket och dessutom alltid glad och positiv. Jonas får guldstjärna av oss ! Lycka till Jonas och Stort Tack! Mvh Eva o Sven
Mycket trevlig och kompeten person. Första gången vi köper hus och det har varit spännande men även nervöst och oroligt då det är något nytt. Men Jonas förklarade hur allt går till på ett bra sätt Var noga med att vi gillade huset och kände oss säkra. Hade man några frågor stora som små var det bara att ringa honom så fick man hjälp med det. Kan verkligen rekommendera Jonas.
Mycket nöjd! Mäklaren var proffsig, trevlig och höll mig uppdaterad hela tiden. Allt gick smidigt och resultatet blev över förväntan. Rekommenderas starkt!
Trevlig, trygg, förtroendeingivande, lätt att ha att göra med.
Positiv och glad, hjälpsam och tydlig.
Snabb och kunnig och ett trevligt bemötande, dessutom mycket bra återkoppling under hela försäljningen
Jag är jättenöjd med Jonas, allt gick snabbt och smidigt. Rekommenderar verkligen!