HusmanHagberg Östersund

HusmanHagberg Östersund

• BadgeFiveYears

Välkommen till HusmanHagberg Östersund! Letar du efter mäklare i Odenslund, Rannasen, Hornsberg, Torråsen, Frösön, Bringåsen, Vastraodensala eller Kånkbacken med omnejd? Vi på HusmanHagberg Östersund hjälper dig med försäljning av din bostad såväl som råd om köp av ny bostad. Funderar du på hur mycket din nuvarande bostad...

589 omdömen om HusmanHagberg Östersund

Sedan starten hos Reco 2022

Lars E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jennie Pålsson en del av HusmanHagberg Östersund
Centrala Östersund

Helt igenom professionellt, tack.

Eivor Margareta R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ann Martinsson en del av HusmanHagberg Östersund

Vänligt och proffesionellt bemötande, lätt att få kontakt med, ringer snabbt upp om hon inte kan svara direkt. Påläst om objektet i fråga.

Marcus Ö
Köpte sitt hus med hjälp av Ann Martinsson en del av HusmanHagberg Östersund

Väldigt trevlig och kompetent!

Julia W
Köpte sitt hus med hjälp av Ann Martinsson en del av HusmanHagberg Östersund

Så trevlig och tillgänglig mäklare. Svarar snabbt, är hjälpsam och trygg!

Lili-Beth Rigmor M
Sålde sin stuga med hjälp av Daniella Gavelin en del av HusmanHagberg Östersund
Näverede

Lyhörd, förstår psykologin bakom både sälj- och köpprocessen, aktiv, drivande, klok

Jörgen L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Carlos Vasquez en del av HusmanHagberg Östersund
Söder

Professionell och snabb hantering utan krångel.

Maud Elisabet E
Sålde sin stuga med hjälp av Jennie Pålsson en del av HusmanHagberg Östersund
Odensala

Valde Jennie som mäklare då jag blivit rekommenderad att anlita henne. Hon är ambitiös, tillmötesgående, noggrann och proffsig i sitt arbete. Ger henne högsta betyg.

Rosemary Jane C
Sålde sitt hus med hjälp av Jennie Pålsson en del av HusmanHagberg Östersund

Jennie was absolutely amazing. This is someone who was born to to do their job. Incredible from start to finish.

Molly E
Lugnvik

En bra mäklare som säljer in på ett snyggt sätt. Trevlig och lättsam.

Angela Maria R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Daniella Gavelin en del av HusmanHagberg Östersund
Frösön

Försäljningen av min bostad genom Daniella Gavelin har präglats av hög professionalism och stor trygghet från första kontakt till avslutad affär. Kommunikationen har varit konsekvent tydlig och strukturerad, med löpande uppdateringar, välgrundade råd och klargörande information om förväntade steg i processen. Jag är mycket nöjd med resultatet. Daniellas kompetens, engagemang och förtroendeingivande bemötande har gjort försäljningsprocessen både effektiv och smidig. Jag rekommendationer Daniella varmt till den som söker...

Eila Amanda A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Carlos Vasquez en del av HusmanHagberg Östersund
Frösön

Väldigt nöjd. Kunnig & trygg! Mycket Proffsig!

Somying Y
Köpte sin lägenhet med hjälp av Daniella Gavelin en del av HusmanHagberg Östersund
Frösön

Vänligt bemötande Att man för lita på henne att hon sälja en bra lägenhet till mig Toppen Toppen

Anna H
Köpte sin stuga med hjälp av Ann Martinsson en del av HusmanHagberg Östersund

Ann har haft gott bemötande, god tillgänglighet, varit behjälplig vid frågor och snabb i hanteringen gällande köp och tillträde vilket blev viktigt för oss.

Anton A
Odenslund

Mycket bra mäklare som lägger ned mycket tid på sina kunder!!

Tove F
Odenslund

Daniella var helt fantastisk genom alla steg i försäljningen av min lägenhet, höll mig uppdaterad, inkluderad och var otroligt anpassningsbar. Jag kommer helt klart att välja Daniella som mäklare vid nästa försäljning med, och rekommendera henne till alla som ska sälja.

Lena T
Frösön

Trevlig, tillgänglig, professionell och lättsam. 😀

Alexander N
Marielund

Carlos sålde min lägenhet på Krondikesvägen, professionellt utfört hela vägen igenom. Skulle anlita honom igenom om jag hade behov.

Gustav S
Frösön

Detta är tredje gången vi anlitar Jenny, vi har stort förtroende för henne. Varje gång har hon varit professionell, engagerad och väldigt trygg att ha vid sin sida genom hela försäljningsprocessen. Inför försäljningen fick vi bra råd kring prissättning, marknadsföring och strategi. Under budgivningen visade Jenny stor erfarenhet och fingertoppskänsla i att driva processen framåt, vilket bidrog till ett starkt intresse för bostaden och ett slutpris som överträffade våra förväntningar. Hon tar det extra steget som andra mäklare...

Sandra A
Centrala Östersund

Professionell och tillmötesgående! Levde upp till alla förväntningar.

Åke H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sofie Israelsson en del av HusmanHagberg Östersund
Centrala Östersund

Vänlig, kunnig, saklig och professionell. Hon gjorde ett mycket bra jobb vid försäljningen av min lägenhet.

Evelina S
Köpte sitt hus med hjälp av Daniella Gavelin en del av HusmanHagberg Östersund
Odensala

Snabbt och enkelt. Daniella var lätt att nå om man hade frågor.

Niklas N
Köpte sin stuga med hjälp av Ann Martinsson en del av HusmanHagberg Östersund

Hon var mycket behjälplig när vi önskade en snabb affär och ett ännu snabbare ägarbyte!

Christina J
Sålde sitt hus med hjälp av Ann Martinsson en del av HusmanHagberg Östersund

En mäklare med hjärta. Pålitlig, genuin, saklig. Relationell, varm, målmedveten.

Stina H
Köpte sitt hus med hjälp av Ann Martinsson en del av HusmanHagberg Östersund

Vi är supernöjda med Ann som mäklare. Hon var lätt att få tag på, svarade snabbt på våra frågor och fick oss att känna oss trygga genom hela processen. Som köpare kände vi oss väl omhändertagna från början till slut!

Katja E
Köpte sin stuga med hjälp av Jennie Pålsson en del av HusmanHagberg Östersund
Ope

Väldigt bra!Snabb service!Proffsigt jobb🤗

Niklas D
Centrala Östersund

Väl påläst och tydlig i tal och skrift. Enkelt och smidigt. Till sist ett mycket trevligt bemötande.

Maud F
Brunflo

Bra bemötande och bra information

Alice K
Odenslund

Trevligt och smidig affär. Hade bra koll och guidade oss igenom köpet bra.

Gunnar A
Karlslund

Är strålande nöjd med valet av mäklare. Sofie har varit till stor hjälp under hela processen. De tillfällen vi haft frågor så har hon gett oss klara svar och hon har visat en professionell hållning både emot oss som säljare men även mot köparen. Hade med lätthet valt Sofie som mäklare igen. Vi hade förväntat oss att det kunde ta tid att sälja lägenheten, med Sofie så gick det fortare än vi trodde och till priset vi ville ha.

Isak H

Mitt första möte med Ann var våran mäklare var mycket bra, förstående och väl mött. Funkade bra med kontakten med ann efter vi hade varit på visningen, det blev dock lite rörigt då Ann gick på ledighet i samma veva som vi skulle påbörja kontraktsskrivning. Den ersättande mäklaren upplevdes inte lika förstående för att de är vårat första köp av en bostadsrätt. Sammanfattningsvis så har allt från första kontakt till mäklarbytet gått felfritt och jag skulle rekommendera vänner och bekanta att ha Ann som mäklare. Mvh Isak

Signe Jessica Madelene J

En otroligt vänlig och duktig mäklare. Inför vårat första bostadsköp så var hon en trygghet och förklarade allt bra. Toppen betyg!

Kristin C
Sålde sitt hus med hjälp av Jennie Pålsson en del av HusmanHagberg Östersund

Jennie är en fantastisk mäklare som verkligen skräddarsyr sin strategi efter just din försäljning och dina mål. Hon är lyhörd, håller dig uppdaterad med snabb återkoppling och ser till att alltid veta nästa steg. En riktig stjärna!

Ingrid Z

Väldigt trevlig, tillmötesgående, svarar med glädje på alla frågor man kan ha som köpare. Känns tryggt.

Angelica E
Centrala Östersund

Mycket professionell och lyhörd mäklare. Vi är väldigt nöjda med processen och Carlos är tydlig och lätt att samarbeta med. Engagerad, kunnig och alltid tillgänglig. Vi kan varmt rekommendera vidare!

Sophie M
Köpte sitt hus med hjälp av Jennie Pålsson en del av HusmanHagberg Östersund

Professionell och personlig på samma gång. Alltid snabb återkoppling och upplevs trygg. Vi är väldigt nöjda

Amanda R
Centrala Östersund

Trevlig, har koll på viktig information och lätt att få tag på

Ramona T
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sofie Israelsson en del av HusmanHagberg Östersund
Brittsbo

Fantastisk mäklare. Bra och tydlig kommunikation och en fantastisk personliget. Hon är otroligt proffsig och kändes engagerad även för mig som köpare.

Johanna A
Söder

Efter att inte ha fått lägenheten såld via en annan mäklarbyrå valde vi att byta mäklare till Sofie, och vi är fantastiskt nöjda med allt samt kan varmt rekommendera henne. Genom hela processen har kommunikationen varit tydlig, snabb och professionell, samtidigt som Sofie alltid varit jordnära, ärlig och genuin. Det har verkligen känts tryggt från start till mål, och vi är oerhört glada över den snabba och smidiga försäljningen

Kenth-Olov Gunnar L
Skrev om Daniella Gavelin en del av HusmanHagberg Östersund

Proffsig, engagerad och lätt att samarbeta med! Daniella höll oss ständigt uppdaterade, var alltid tillgänglig och såg till att vi fick ett slutpris vi är väldigt nöjda med. Kan varmt rekomendera denna mäklare till alla som skall sälja sin bostadsrätt. Kent L.

Håkan H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ann Martinsson en del av HusmanHagberg Östersund

Både jag och min fru är oerhört nöjda med Ann i rollen som mäklare. Fantastiskt fint bemötande och professionell. Ann är ett föredöme både kommunikativt och kunskapsmässigt. Fyra tummar upp!

Malin H

Gott bemötande och effektiv hantering av försäljningsprocess.

Preben L
Centrala Östersund

Aktiv, lyhörd, alltid tillgänglig, älskar sitt jobb, positiv, stöttande i beslut för att båda parter ska vara nöjda. Uppföljande i sitt arbete efter kontraktsskrivning. Flexibel/adaptiv. En mäklare att räkna med.

Rasmus S
Karlslund

Mycket trevligt och hjälpsam! Förklarade bra och man kände sig trygg vid köp.

Annica B

Trevligt och kunnigt bemötande. Fick svar på frågor snabbt.

Oskar N
Söder

Efter att ha bytt mäklare och valt Sofie istället känner vi oss otroligt nöjda. Allting gick snabbt och smidigt från början till slut, med ett professionellt bemötande och bra kommunikation genom hela processen. Vi kan varmt rekommendera Sofie!

Wilma L
Blomängen/Tegelplan

Sofie är toppen! Vi är supernöjda med valet av henne som mäklare. Otroligt trevlig, snäll och hjälpsam. Lätt att nå när man har frågor. Kan varmt rekommendera Sofie.

Josefin N
Söder

Allt gick otroligt smidigt med Sofie! Jättetrevlig och upplevde att hon genuint bryr sig och verkligen vill både säljarens och köparens bästa.

Åsa M
Brittsbo

Jennie var direkt lyhörd för mina behov och önskemål. Hon kommunicerade och återkopplade till mig löpande och effektivt i processen, vilket kändes betryggande .

Peter O
Köpte sitt hus med hjälp av Carlos Vasquez en del av HusmanHagberg Östersund
Odenslund

Carlos var snabb att svara och återkoppla i affären och det märktes väl att han verkade för båda parters intressen!

Caroline H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jennie Pålsson en del av HusmanHagberg Östersund
Karlslund

Allt funkade bara bra, och Jenny var snabb på att svara och agera.