Bra på alla sätt. Professionell, trevlig och positiv. Ivrig att få lägenheten såld. Tydlig kommunikation och snabb återkoppling. Kan rekommendera henne som mäklare.
HusmanHagberg Östersund
Välkommen till HusmanHagberg Östersund! Letar du efter mäklare i Odenslund, Rannasen, Hornsberg, Torråsen, Frösön, Bringåsen, Vastraodensala eller Kånkbacken med omnejd? Vi på HusmanHagberg Östersund hjälper dig med försäljning av din bostad såväl som råd om köp av ny bostad. Funderar du på hur mycket din nuvarande bostad...
265 omdömen om HusmanHagberg Östersund
Sedan starten hos Reco 2022
Positivt och vänligt bemötande. Mäklaren levde upp till förväntningarna. Kontinuerlig kontakt ang visningar och intresse från potentiella köpare under försäljningstiden.
Proffsigt och tryggt, vilket varit värdefullt när vi befunnit oss 65 mil bort.
Daniella var perfekt som en mäklare ska vara. Service vänlig ,väldig till mötes gående. hade lösningar på allt till ett smidigt sätt.. Var helt perfekt. Hon har framtiden framför sig som mäklare.
Vi tog in uppdragsförslag från flera mäklare och vi fastnade för Sofie för hennes engagemang och proaktiva kommunikation. Trots höga förväntningar efter att vi valt Sofie som mäklare, så uppfyllde hon våra förväntningar och mer därtill! Genom hela processen höll hon oss informerade, berättade om olika alternativ, risker, för- och nackdelar, etc. Dessutom fortsatte hon med sitt höga engagemang, driv, snabba kommunikation och tillgänglighet. Vi bemötes hela tiden med hög professionalism. Jag ger sällan, i princip aldrig,...
Snabb och bra respons. Trevlig. Bra och lättfattlig information. 👌👍
Mina erfarenheter av Sofie Israelsson är mycket positiv. Hon är otroligt hjälpsam och återkopplar mycket snabbt på frågor.
Jennie Pålsson är en förtroendeingivande, ödmjuk och driven mäklare. Tack för ditt tålamod och en lyckad försäljning!
Bra o snabb hantering...från start till avslut. En önskan om högre pris på så fin lgh hoppades men något tuff marknad ny kanske ?? Men ett bra avslut önskas nu.
Jennie har varit pålitlig, man har fått snabb återkoppling och hjälp med att följa med i processen.
Mycket bra så bra det kan bli . Var intresserad av en lägenhet som var till salu Svårt att sammanfatta det ,jag är i alla fall mycket nöjd med det.
Jennie har bemött mig och min sambo på ett väldigt professionellt sätt, förklarat i klarspråk vad som sker och hur det går. Alltid varit tillgänglig då vi haft frågor och vi har alltid fått bra och tydliga svar. Vi har känt oss trygga med att lämna allt i hennes händer för försäljning.
Jätte fint bemötande Skulle rekommendera honom
Jag blev bemött på ett jättebra sätt. Sjukt duktig mäklare med mycket engagemang, och som gjorde allt för att det skulle kännas tryggt för både mig och säljaren.
Tack för fint omdöme Liam! Glad att jag fick vara med och hjälpa dig till ditt nya hem. Vi ses på tillträdet! // Daniella
Proffsig, humanistisk, lättsam. Verkligen duktig. Behövde man ta kontakt och har frågor så får man svar, kontakt vilket är superbra. Allt med mäklaren Sofie är så fantastiskt bra
Otroligt trevlig och hjälpsam med allt!
Tack snälla Stina! Hoppas och tror att du kommer trivas bra i din nya lägenhet. // Daniella
Blev väldigt positivt bemött, respektingivande. Daniella fanns tillgänglig vid frågor och funderingar. Rekommenderar henne gärna
Tack snälla Marie för din kommentar och för att jag fick förtroendet att hjälpa dig med din försäljning. Vi ses på tillträdet! // Daniella
Jag är otroligt nöjd med den hjälp jag fick av Jennie! Från första kontakt var hon mycket snabb och professionell i sitt bemötande. Kommunikation var verkligen en styrka – jag fick alltid snabba och tydliga svar på mina frågor, och kände mig hela tiden välinformerad genom hela processen. Jennie var också väldigt tillmötesgående och lyhörd för mina önskemål. Det märktes att Jennie hade stor erfarenhet och ett genuint engagemang, vilket gjorde hela bostadsköpet mycket smidigt och tryggt. Jag kan varmt rekommendera henne till alla som söker en engagerad, snabb och skicklig mäklare!
Carlos har ett trevligt, lättsamt och professionellt bemötande. Allt från pappersarbete till visning av lägenhet har hanterats på ett snabbt och effektivt sätt. Jag hade förhoppningen att kunna sälja lägenheten under juni-juli. Carlos lyckades hitta köpare av lägenheten till det pris jag hoppats på redan i maj då han hanterat försäljning av liknande projekt och hade kontakt med till spekulanter vid dessa. Jag rekommenderar starkt att man tar kontakt med Carlos om man funderar på att sälja lägenhet i Östersund.
Hon var toppen! Jättetrevlig, väldigt kunnig, engagerad, hon gav mig mycket och högkvalitativ information, snabba svar om man undrade något. Transparent, det kändes som att hon ville det bästa för både säljare och mig som köpare. Jag kände mig prioriterad och väl bemött! Rekommenderas helt klart!
Carlos var väldigt engagerad under hela försäljningsprocessen och är väldigt kunnig och pedagogisk för oss som är förstagångs säljare. Vi kände oss i trygga händer och kan varmt rekommendera Carlos som mäklare.
Trevlig, noggrann, kunnig , ser mig ock ger mig den tid jag behöver. Kan varmt rekommendera Carlos Vasquez. Med vänlig hälsning, Vera lauritzen
Dagen efter kontraktskrivning skickade jag ett meddelande till Sofie där jag skrev följande: Hej Sofie! Jag ville bara tacka för all tid du har lagt ner för att hjälpa mig som köpare att hitta en lägenhet. Du är en av väldigt få mäklare som har varit så tillmötesgående. Och därför är jag så glad att jag fick köpa en lägenhet av just dig! Om jag någon gång i framtiden kommer att sälja lägenheten är du den första jag hör av mig till. Det sammanfattar min upplevelse av Sofie som mäklare!
Så otroligt fint skrivet av dig Emma, blir så himla glad. Är väldigt tacksam över förtroendet att få hjälpa dig att hitta lägenhet. Du kommer trivas så bra i nya lägenheten!
På en sval marknad sydde Carlos ihop vår husaffär på bästa sätt. Med en bra känsla för hur marknaden fungerar även då objekten inte skapar långa köer till visningarna hittade Carlos slutligen helt rätt köpare till vårt hus. Med en annan marknad och budgivning hade betyget för försäljningen i sin helhet varit en fullpoängare.
Har fått otroligt fint och engagerat bemötande av Daniella från första stund. Daniella har hjälpt mig med en snabb och smidig försäljning precis som jag vilja haft det! Kommer rekommendera Daniella till vänner och familj
Tack Anna för dina fina ord! Har varit så roligt att jobba tillsammans med dig under denna försäljning. // Daniella
Trevligt bemötande och hjälpsam genom hela processen.
Carlos är toppen! Hela försäljningen har gått snabbt och smidigt. Han svarar jämt och snabbt när man har funderingar och är väldigt trevlig. Han har varit flexibel för spekulanterna och hållt digital visning för de som inte kunde närvara. Jag är väldigt nöjd! 😊
Tydlig information och kommunikation, snabb återkoppling och ett mycket trevligt bemötande. En allt igenom smidig affär med en mycket professionell mäklare.
Tack för dina fina ord Elin! Hoppas ni kommer att trivas bra i ert nya hem. // Daniella
Jennie är en mycket trevlig & professionell mäklare. Kan varmt rekommendera henne.
Carlos Vasquez har haft ett super bra bemötande till och säljare under hela sälj processen. Våra förväntningar har blivit överträffade hela tiden och vi har under hela tiden känt oss trygga och väl informerade om vad som sker. Vi kan starkt rekommendera Carlos som mäklare!
Vi har gjort många fastighetsaffärer genom åren runt om i landet, denna gång en av de mindre affärerna. Men med en av de största mäklarinsatserna. Carlos är verkligen rätt man för sitt yrke. Oerhört engagerad, lugn i sitt sätt och väldigt tillmötesgående. Snabba kontakter och tydlig kommunikation.
Carlos har ett professionellt bemötande med stort engagemang mot både köpare och säljare. Genom det så uppfyller han alla förväntningar man kan ha både när man ska köpa och sälja bostad. Jag har haft förmånen att träffa Carlos både som köpare och säljare av bostad och kan varmt rekommendera Carlos som mäklare!
Daniella är professionell, trevlig och tillmötesgående. Väldigt lyhörd och mån om att det skulle blir bra för alla. Hon fanns alltid tillgänglig för både små och stora frågor under försäljningen! Vi är så nöjda och kan verkligen rekommendera henne som mäklare.
Det har varit så roligt att få hjälpa er med er försäljning. Tack för fina ord Maja! Stort lycka till framöver! // Daniella
Trevlig och vad jag uppfattade så verkar han kunnig på det han gör. Snabba svar när man undrar något.
Jennie har hjälpt oss sälja vårt hus rekordsnabbt. Hon har guidat oss genom processen på ett proffsigt, engagerat och lyhört sätt. Hon har varit lättillgänglig och snabbt svarat på våra frågor. Vi kan varmt rekommendera henne som mäklare.
Daniella kändes positiv och drivande i min lägenhetsförsäljning från start. Framför allt såg hon potentialen i lägenheten och kändes ivrig att få den såld. Snabb att svara på frågor och det hela gick snabbt och smidigt.
Tack Johanna, har varit så roligt att få jobba tillsammans med dig! Hoppas ni kommer trivas lika bra i nästa boende. // Daniella
Jag fick genast förtroende för Carlos genom hans vänliga och tillmötesgående sätt. Han är kunnig och såg till att jag snabbt fick svar på de frågor jag ställde. Dessutom gick han noggrant igenom alla handlingar och uppmanade mig att ställa frågor om jag inte förstod. Alltså en mäklare att REKOMMENDERA!
Kontakten med jennie har varit mycket positiv. Hon visar på stor kompetens och är tydlig och rak i sin kommunikation. Tillgänglig och effektiv .
Väldigt trevlig och det gick smidigt och snabbt!
Tack Denniz, hoppas du kommer trivas bra i nya lägenheten!
Blivit väldigt bra bemött, Sofie har varit supertrevlig och professionell och det har känts tryggt att ha henne som mäklare :)
Blir så glad för det! Längtar till att få se när ni renoverat klart. Vi ses på tillträdet! :)
Sofie har ett trevligt bemötande. Ger har ett lugnt sätt och ger god tid för frågor. Upplever att hon är sakkunnig i sina svar. Finns tillgänglig för ev frågor är min upplevelse.
Tusen tack för dom fina orden Margaretha. Hoppas Victor kommer trivas bra i nya lägenheten! :)
Bra bemötande,. Kund- och säljinriktad, Lyssnade in våra behov av information. Gav tydlig och bra information om de olika stegen i säljprocessen till både oss som säljare och till köparen. Snabb leverans av affärsdokument. Och framför allt: Jennie gjorde en lysande beskrivning av vår fastighet i säljdokumentationen och åstadkom ett bra avslut på budgivningen. Kan inte uttala mig om hon och i så fall hur exceptionell Jennie är, eftersom vi inte kan jämföra med andra mäklare.
Gav ett trevligt bemötande, tillgänglig och proffsig.
Tack för fin rekommendation Mattias!
Köpt en bostad av Sofie som genomgående haft en mycket bra hantering. Högt engagemang, kompetent och påläst i bostaden i fråga såväl som i juridiska bitarna kring hela köpet. Mycket trevlig och lättsam att prata med. Hennes representation gjorde hela affären väldigt lättsam, kommer definitivt använda henne för framtida försäljningar, och förhoppningsvis även framtida köp.
Vilken fin start på veckan att få läsa er rekommendation. Tusen tack, ser fram emot att få se när ni renoverat klart lägenheten!
Väldigt kunnig och genuint intresserad av att det skulle bli rätt för både köpare o säljare. Bara gott att säga!
Tack Cecilia för en jätte fin rekommendation. Så glad för er skull!
Jag upplever Sofie som engagerad kunnig och lyhörd.
Tack för den fina rekommendationen Sven-Åke! Hoppas ni trivs bra i huset.
Kan starkt rekommendera Sofie!
Tusen tack för rekommendationen. Ni kommer trivas så bra i nya lägenheten. Vi ses på tillträdet! :)
Proffsig och omhändertagande. Återkopplar snabbt och stöttade oss genom hela processen att sälja vår lägenhet.
Tack för rekommendationen. Ni har varit fantastiska att ha och göra med. Ser fram emot att se vart nästa boende blir för er!
Vi har varit mycket nöjda med Carlos som mäklare till vårt hus. Han har varit engagerad o lagt upp en bra plan för försäljningen. Vi har haft en bra kontakt o dialog genom hela processen. Det har känts som det har gått väldigt smidigt o vi har varit trygga med vårt val av mäklare.
Jag är nöjd med min upplevelse av Albin Grenholm. Han var professionell, engagerad och kommunikativ genom hela processen. Med sin kunskap och lyhördhet gjorde han försäljningen smidig och trygg. Jag kan varmt rekommendera honom till andra som söker en pålitlig och kompetent mäklare!