Sofie Israelsson

Sofie Israelsson

Sofie Israelsson är mäklare på HusmanHagberg Östersund

Sofie Israelsson har varit registrerad mäklare sedan 2024-07. Sofie Israelsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-08 och har fått 13 omdömen med ett betyg på 4.9. Sofie Israelsson har haft 5 försäljningar sen 2025-01 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-01 - 2025-03

13 omdömen om Sofie Israelsson

Sedan starten hos Reco 2024
Mattias V
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sofie Israelsson en del av HusmanHagberg Östersund
Frösön

Hon var toppen! Jättetrevlig, väldigt kunnig, engagerad, hon gav mig mycket och högkvalitativ information, snabba svar om man undrade något. Transparent, det kändes som att hon ville det bästa för både säljare och mig som köpare. Jag kände mig prioriterad och väl bemött! Rekommenderas helt klart!

Emma M
Karlslund

Dagen efter kontraktskrivning skickade jag ett meddelande till Sofie där jag skrev följande: Hej Sofie! Jag ville bara tacka för all tid du har lagt ner för att hjälpa mig som köpare att hitta en lägenhet. Du är en av väldigt få mäklare som har varit så tillmötesgående. Och därför är jag så glad att jag fick köpa en lägenhet av just dig! Om jag någon gång i framtiden kommer att sälja lägenheten är du den första jag hör av mig till. Det sammanfattar min upplevelse av Sofie som mäklare!

Svar från Sofie Israelsson

Så otroligt fint skrivet av dig Emma, blir så himla glad. Är väldigt tacksam över förtroendet att få hjälpa dig att hitta lägenhet. Du kommer trivas så bra i nya lägenheten!

Amanda S
Karlslund

Blivit väldigt bra bemött, Sofie har varit supertrevlig och professionell och det har känts tryggt att ha henne som mäklare :)

Svar från Sofie Israelsson

Blir så glad för det! Längtar till att få se när ni renoverat klart. Vi ses på tillträdet! :)

Margaretha M
Frösön

Sofie har ett trevligt bemötande. Ger har ett lugnt sätt och ger god tid för frågor. Upplever att hon är sakkunnig i sina svar. Finns tillgänglig för ev frågor är min upplevelse.

Svar från Sofie Israelsson

Tusen tack för dom fina orden Margaretha. Hoppas Victor kommer trivas bra i nya lägenheten! :)

Filip A
Karlslund

Köpt en bostad av Sofie som genomgående haft en mycket bra hantering. Högt engagemang, kompetent och påläst i bostaden i fråga såväl som i juridiska bitarna kring hela köpet. Mycket trevlig och lättsam att prata med. Hennes representation gjorde hela affären väldigt lättsam, kommer definitivt använda henne för framtida försäljningar, och förhoppningsvis även framtida köp.

Svar från Sofie Israelsson

Vilken fin start på veckan att få läsa er rekommendation. Tusen tack, ser fram emot att få se när ni renoverat klart lägenheten!

Cecilia O
Söder

Väldigt kunnig och genuint intresserad av att det skulle bli rätt för både köpare o säljare. Bara gott att säga!

Svar från Sofie Israelsson

Tack Cecilia för en jätte fin rekommendation. Så glad för er skull!

Sven-Åke K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sofie Israelsson en del av HusmanHagberg Östersund
Ås

Jag upplever Sofie som engagerad kunnig och lyhörd.

Svar från Sofie Israelsson

Tack för den fina rekommendationen Sven-Åke! Hoppas ni trivs bra i huset.

Johan O
Söder

Kan starkt rekommendera Sofie!

Svar från Sofie Israelsson

Tusen tack för rekommendationen. Ni kommer trivas så bra i nya lägenheten. Vi ses på tillträdet! :)

Johan S
Söder

Proffsig och omhändertagande. Återkopplar snabbt och stöttade oss genom hela processen att sälja vår lägenhet.

Svar från Sofie Israelsson

Tack för rekommendationen. Ni har varit fantastiska att ha och göra med. Ser fram emot att se vart nästa boende blir för er!

Anna Maria P
Körfältet

Sofie var jättetrevligt och tillmötesgående. Hade inga direkta förväntningar på.mäklaren utan mer fokus på lägenheten. Sammanfattningsvis så var Sofie förtroendegivande och tydlig hur försäljningen skulle gå till. Skönt att affären gick så snabbt.

Svar från Sofie Israelsson

Tack för en fin rekommendation, ni var så trevliga och hoppas dottern kommer trivas bra i nya lägenheten. Vi ses på tillträdet!