Sofie var lyhörd, tydlig i kommunikationen och såg till att vi kände oss trygga genom hela processen. En engagerad och pålitlig mäklare som jag gärna rekommenderar vidare.
Sofie Israelsson
Sofie Israelsson är mäklare på HusmanHagberg Östersund
.Sofie Israelsson har varit registrerad mäklare sedan 2024-07. Sofie Israelsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-08 och har fått 59 omdömen med ett betyg på 5.0. Sofie Israelsson har haft 35 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2025-02 - 2026-01
59 omdömen om Sofie Israelsson
Väldigt snäll och trevlig även mycket inläst på bostaden samt föreningen
Jag är mycket nöjd med mäklaren genom hela processen. Professionellt bemötande, tydlig kommunikation och ett stort engagemang från start till mål. Försäljningen sköttes smidigt och tryggt, och jag kände mig väl informerad hela vägen. Kan varmt rekommendera denna mäklare.
Mycket professionell, otroligt trevlig och tillmötesgående. Har alltid haft ett glatt humör med sig och varit behjälplig med alla de frågor vi haft son husköpare
Sofie mötte jag på en av många lägenhetsvisningar där hon var oerhört vänlig o lätt att prata med. Så att det var just Sofie som då var mäklare till min nyfunna bostad gjorde mig väldigt glad. Sofie har varit kunnig om bostaden o allt har varit ordning o reda. Saker om boendet har jag fått svar på eller en snabb återkoppling. Jag rekommenderar Sofie Israelsson om ni ska sälja eller köpa.
Så passande, ”inlyssnande” Ärligt och så trevligt bemötande Jag ger full pott i betyg då man känner tillit och trygghet som kund.
Trevlig, rak och ärlig. Seriös och noggrann. Skinn på näsan
Påläst, saklig och inlyssnande. Lösningsorienterad och noggrann i alla aspekter av affären.
Fantastisk mäklare! Verkligen proaktiv och engagerad och gör det lilla extra! Otroligt kommunikativ och snabb på att svara. Ska jag sälja igen kommer jag definitivt anlita henne!
Jag tycker hon var jätteduktig och hade ett bra omdöme där hon alltid pratade med oss och konsulterade vad vi ville. Jag kommer fortsatt använda mig av henne som mäklare!