Ann var väldigt proffsig och vår försäljning gick snabbt mycket tack vare att Ann proaktivt sökte upp spekulanter som tidigare visat intresse för området.
Ann Martinsson
Ann Martinsson är mäklare på HusmanHagberg Östersund
.Ann Martinsson har varit registrerad mäklare sedan 2020-05. Ann Martinsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-12 och har fått 8 omdömen med ett betyg på 4.8. Ann Martinsson har haft 8 försäljningar sen 2025-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-11 - 2026-02
8 omdömen om Ann Martinsson
Ann gav mig en köpupplevelse i världsklass. Som förstagångsköpare var hennes proffessionalitet, tydlighet och stöd av stort värde. Affären skedde snabbt och smidigt, precis så som jag hade önskat 😄
Då det var 40 år sedan jag gjorde en bostadsaffär senast, så var osäkerheten stor om hur jag skulle gå tillväga, skulle jag möjligen klara det själv eller vända mig till en mäklare. Tack o lov valde jag det senare och slapp hantera sådant som jag inte behärskar, men som Ann, alltid positiv och uppmuntrande, klarade med den äran. Mycket tacksam o nöjd / Lars
Ann ingav förtroende redan från första mötet. Lättsam att prata med Är engagerad, professionell och strukturerad. Finns med hela vägen. Hon känns trygg och pålitlig. Rekommenderar henne varmt.
Ann är en kunnig och proffsig mäklare som bryr sig om sina kunder. Hon var tillgänglig, tydlig i sin kommunikation och trevlig att ha och göra med. Anns kunskap, kontaktnät och upplägg gjorde försäljningen snabb och smidig, så som jag önskade. Som förstagångssäljare kände jag mig trygg från start till mål. Jag kan varmt rekommendera Ann till alla som söker en pålitlig och kompetent mäklare.
Jag skulle verkligen rekommendera Ann som mäklare för att både sälja nuvarande bostad och sen för att få hjälp med att hitta den nya rätta bostaden. Vi är så nöjda med henne 😊 trevligt bemötande och hjälpsam. Hon hjälpte mig och min sambo att göra våran stora dröm verklighet med att köpa ett radhus.
Ann tog sig an mitt säljuppdrag med en entusiasm som smittade av sig. Hon var proffsig och ingav förtroende från första stund. Hon tillmötesgick mina önskemål helt och hållet på ett smidigt sätt och med ett mycket snabbt resultat. Jag har varit i trygga händer under hela processen och lämnar Ann mina varmaste rekommendationer.
Allt gick så snabbt o smidigt. Bara att ringa om jag undrar över något