Ann Martinsson

Ann Martinsson

Ann Martinsson är mäklare på HusmanHagberg Östersund

Ann Martinsson har varit registrerad mäklare sedan 2020-05. Ann Martinsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-12 och har fått 3 omdömen med ett betyg på 4.7. Ann Martinsson har haft 2 försäljningar sen 2025-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-11 - 2025-12

3 omdömen om Ann Martinsson

Petra S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ann Martinsson en del av HusmanHagberg Östersund

Jag skulle verkligen rekommendera Ann som mäklare för att både sälja nuvarande bostad och sen för att få hjälp med att hitta den nya rätta bostaden. Vi är så nöjda med henne 😊 trevligt bemötande och hjälpsam. Hon hjälpte mig och min sambo att göra våran stora dröm verklighet med att köpa ett radhus.

Aud Elisabeth S
Sålde sitt hus med hjälp av Ann Martinsson en del av HusmanHagberg Östersund

Ann tog sig an mitt säljuppdrag med en entusiasm som smittade av sig. Hon var proffsig och ingav förtroende från första stund. Hon tillmötesgick mina önskemål helt och hållet på ett smidigt sätt och med ett mycket snabbt resultat. Jag har varit i trygga händer under hela processen och lämnar Ann mina varmaste rekommendationer.

Eva E
Odensala

Allt gick så snabbt o smidigt. Bara att ringa om jag undrar över något