ordning och reda, tydlig, trevlig
Carlos Vasquez
Carlos Vasquez är mäklare på HusmanHagberg Östersund
.Carlos Vasquez har varit registrerad mäklare sedan 2020-05. Carlos Vasquez har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-02 och har fått 111 omdömen med ett betyg på 4.9. Carlos Vasquez har haft 45 försäljningar sen 2025-01 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-01 - 2025-11
111 omdömen om Carlos Vasquez
Jag är väldigt nöjda med Carlos. Det har varit lätt att få tag på honom under hela processen, och alla mina frågor har besvarats tydligt och snabbt. Ordning och reda har präglat varje steg – från första kontakten till avslutad affär. Jag kände mig trygg hela vägen och kan varmt rekommendera Carlos till andra som söker en professionell och pålitlig partner vid bostadsförsäljning.
Man kan inte ha en bättre mäklare än honom, genomgående professionell i allt han gör, lättillgänglig och lyhörd.
Rekommenderar varmt att anlita Carlos! Vi har både köpt och sålt via honom. Väldigt kunnig och seriös mäklare!
Kan bara ge Carlos ett enda betyg och det är 10/10! Engagerad, tydlig plan med försäljningen och flexibel. Kan varmt rekommendera Carlos om du behöver en mäklare!
En mäklare som verkar vara ärlig lyssnar på vad man säger så den killen skall ni ha kvar och vårda.
Han är en exceptionellt skicklig mäklare. Jag kan varmt rekommendera honom.
Mycket bra och professionell bemötande
Den bästa mäklaren vi har haft:) Strukturerad, ordningsam och noggrann. Han bemötte oss på ett bra sätt.
Carlos var mycket proffsig och ändå personlig. Jag uppfattar honom som mycket ärlig i sin bedömning av lägenheten med dess för- och nackdelar. Inget påklistrat och insäljande. Han hörde sig för om våra förväntningar och både lyfte oss om vi var negativa och tog ner oss på jorden om vi svävade ut. Vi fick en sund bild över hur allt skulle gå till. Sen gick allt mycket bättre än förväntat. Carlos höll oss hela tiden uppdaterade i processen. Vi har både köpt och sålt mha Carlos och är supernöjda. Vill verkligen rekommendera Carlos för både köpare och säljare.