Daniella Gavelin

Daniella Gavelin

Daniella Gavelin är mäklare på HusmanHagberg Östersund

Daniella Gavelin har varit registrerad mäklare sedan 2024-06. Daniella Gavelin har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-09 och har fått 89 omdömen med ett betyg på 4.9. Daniella Gavelin har haft 39 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2025-09 - 2026-08

89 omdömen om Daniella Gavelin

Sedan starten hos Reco 2024
Rasmus J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Daniella Gavelin en del av HusmanHagberg Östersund
Frösön

Hon är väldigt sakkunnig, trevlig och lätt att få kontakt med och ger klara och tydliga svar. Snabb och effektiv, jag hade möte med banken 2 timmar efter vårt möte avslutades och alla dokument banken behövde var redan uppladdade och färdiga så jag inte behöver göra någonting alls!

Gudrun E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Daniella Gavelin en del av HusmanHagberg Östersund
Körfältet

Engagerad och duktig. Glad och trevlig.

Erik E
Körfältet

Bra service, och bemötande !!!!!!!

Caroline N
Lugnvik

Daniella har varit otrolig från dag 1! Jag fick direkt en så bra och positiv känsla på vårt första möte och för mig blev det självklart att det var just hon som skulle hjälpa mig att sälja min lägenhet. Hon har under hela processen funnits bara ett samtal eller sms bort och har hört av sig kontinuerligt och uppdaterat hur det går med lägenheten. Hon har även alltid checkat in med mig hur det känns, hur jag vill göra framåt, kommit med peppande ord och verkligen fått mig att känna mig så trygg. Kan inte rekommendera Daniella nog! Vi kommer definitivt att välja Daniella vid nästa försäljning också.

Michaela E P E
Lugnvik

Så positiv hela tid enkel att prata med ställa frågor.

Anna-Märta L
Lugnvik

Mycket duktig, trevlig, kunnig och lättsam.

Adam L
Blomängen/Tegelplan

Riktigt trygg mäklare med kontinuerlig kontakt om hur affären går, skulle rekommendera Daniella till alla som vill sälja sin bostad. 5 av 5 toast.

Sten W
Torvalla

Glad,inspirerad,och mycket kompetent för sitt arbete för både kund och köpare

Lili-Beth Rigmor M
Sålde sin stuga med hjälp av Daniella Gavelin en del av HusmanHagberg Östersund
Näverede

Lyhörd, förstår psykologin bakom både sälj- och köpprocessen, aktiv, drivande, klok

Angela Maria R
Frösön

Försäljningen av min bostad genom Daniella Gavelin har präglats av hög professionalism och stor trygghet från första kontakt till avslutad affär. Kommunikationen har varit konsekvent tydlig och strukturerad, med löpande uppdateringar, välgrundade råd och klargörande information om förväntade steg i processen. Jag är mycket nöjd med resultatet. Daniellas kompetens, engagemang och förtroendeingivande bemötande har gjort försäljningsprocessen både effektiv och smidig. Jag rekommendationer Daniella varmt till den som söker...