Aktiv, lyhörd, alltid tillgänglig, älskar sitt jobb, positiv, stöttande i beslut för att båda parter ska vara nöjda. Uppföljande i sitt arbete efter kontraktsskrivning. Flexibel/adaptiv. En mäklare att räkna med.
Jennie Pålsson
Jennie Pålsson är mäklare på HusmanHagberg Östersund
.Jennie Pålsson har varit registrerad mäklare sedan 2023-01. Jennie Pålsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-02 och har fått 139 omdömen med ett betyg på 4.8. Jennie Pålsson har haft 60 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
139 omdömen om Jennie Pålsson
Mycket trevligt och hjälpsam! Förklarade bra och man kände sig trygg vid köp.
Jennie var direkt lyhörd för mina behov och önskemål. Hon kommunicerade och återkopplade till mig löpande och effektivt i processen, vilket kändes betryggande .
Allt funkade bara bra, och Jenny var snabb på att svara och agera.
Jennie är på tårna, kan sin marknad och outperformar sina konkurrenter. Återkopplar snabbt och stämmer av med alla intressenter i processen.
Det kändes väldigt tryggt genom hela affären med Jennie! Hennes driv och engagemang är väldigt härligt att få ta del av.
Engagerad och proffsig mäklare som lämnar bra information innan, under och efter avslutad affär. Kan verkligen rekommendera henne till kommande objekt.
Möttes av ett trevligt o vänligt bemötande. Lika mot alla besökare!
En professionell mäklare som arbetade effektivt genom hela processen. Snabbt och smidigt! Jag kan varmt rekommendera Jennie! /Håkan
Väldigt trevligt och bra bemötande. Snabb återkoppling vid frågor, bra kommunikation och lägesuppdatering.