Engagerade, glad och lättsam.
Sofie Israelsson
Sofie Israelsson är mäklare på HusmanHagberg Östersund
.Sofie Israelsson har varit registrerad mäklare sedan 2024-07. Sofie Israelsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-08 och har fått 46 omdömen med ett betyg på 5.0. Sofie Israelsson har haft 32 försäljningar sen 2025-01 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2025-01 - 2025-11
46 omdömen om Sofie Israelsson
Jätte bra!! Bra återkoppling, kunnig och super trevlig
Tydlig. Ödmjuk. Trevlig. (Varför krav på antal tecken i en utvärdering?)
Sofie har varit helt fantastisk att ha som mäklare! Hon har varit professionell, tillgänglig och snabb på att återkoppla. Väldigt hjälpsam genom hela processen, från små funderingar till större beslut. Trygg, engagerad och lätt att ha kontakt med.
Hon är snabb i handeringen, vänligt bemötande, samt kunnig inom området.
Bra och snabb information, allt gick jättebra!
Hon är trevligt mäklare lätt att forstor tydligt ,snygg. Hon är väldigt kunde sitt jobb som mäklare . Jag ska rekomendera hennes till mins vänner som tänker sälja deras lägenheten, Jag är är väldigt nöjda hur hon hantera lägenhet affaren ,
Väldigt tillmötesgående och hjälpsam. Har underlättat för oss med försäljningen av lägenhet då vi inte har bott på orten. Kan varmt rekommendera Sofie.
Solid, erfaren, och enkel och trevlig att jobba med. Kan rekommenderas på det varmaste.
Mitt problem var ju att jag behövde en ny bostad ganska fort, och jag ville inte ha någon budgivning. Därutöver ville jag helst köpa bostad inklusive möbler. Sofie förstod dessa punkter som hon vidarebefordrade. Säljaren ville också sälja fort och utan budgivning, så vi kom snabbt överens. Sammanfattningsvis gick allt snabbt och smidigt, dessutom fick den bostaden som jag gillade mest när jag var på visningarna.