Sofie Israelsson

Sofie Israelsson

Sofie Israelsson är mäklare på HusmanHagberg Östersund

Sofie Israelsson har varit registrerad mäklare sedan 2024-07. Sofie Israelsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-08 och har fått 80 omdömen med ett betyg på 5.0. Sofie Israelsson har haft 38 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-04

80 omdömen om Sofie Israelsson

Sedan starten hos Reco 2024
Annica B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sofie Israelsson en del av HusmanHagberg Östersund

Trevligt och kunnigt bemötande. Fick svar på frågor snabbt.

Oskar N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sofie Israelsson en del av HusmanHagberg Östersund
Söder

Efter att ha bytt mäklare och valt Sofie istället känner vi oss otroligt nöjda. Allting gick snabbt och smidigt från början till slut, med ett professionellt bemötande och bra kommunikation genom hela processen. Vi kan varmt rekommendera Sofie!

Wilma L
Blomängen/Tegelplan

Sofie är toppen! Vi är supernöjda med valet av henne som mäklare. Otroligt trevlig, snäll och hjälpsam. Lätt att nå när man har frågor. Kan varmt rekommendera Sofie.

Josefin N
Söder

Allt gick otroligt smidigt med Sofie! Jättetrevlig och upplevde att hon genuint bryr sig och verkligen vill både säljarens och köparens bästa.

Sara L
Brunflo

Trevlig, tillmötesgående och hjälpsam. Lätt att nå när man har frågor.

Marcus E
Brunflo

Proffsig och informativ från början till slut. Rimlig värdering och bra tips på saker vi som säljare kunde göra för att underlätta och påskynda försäljningen med bra resultat i slutändan där alla parter känner sig nöjda. Sofie höll oss informerad löpande genom hela processen. Alltid trevlig och glad.

Amanda E
Brunflo

Vi är jätte nöjd med Sofie som mäklare. Hon är tydlig i sin Kommunikation, jobbar snabbt och återkopplar regelbundet. Hon får en att känna att det inte finns några dumma frågor och hon finns där som ett stöd om man behöver bolla eller diskutera saker. Hon säger vad hon tycker och motiverar varför vi bör göra si eller så, inte på ett bestämmande sätt utan hon guidar i vad som kan vara bäst beslut.

Hadrien J
Brunflo

Sofie var exceptionellt engagerad, professionell och väldigt lätt att kommunicera med. Vi kände oss trygga och väl omhändertagna genom hela processen. Vi är mer än nöjda.

Titti H
Karlslund

Sofie är super! Hon återkopplar när hon lovar. Svarar direkt i telefonen eller ringer upp. Otroligt professionell kan varmt rekommendera henne och har även gjort detta till både släkt och vänner.

Anna Ulrika Josefine H
Söder

Sofie har varit jättebra! Trevlig och lättsam. Lätt att ha kontakt med och snabba svar. Väldigt nöjd.