Vi är mycket nöjda med Petras hjälp vid köpet av våra tomter. Hon har varit vänlig, tydlig och lätt att få kontakt med under hela processen. Hon tog våra frågor på allvar, hjälpte oss att få fram den information vi behövde och höll en bra dialog med båda säljarna. Vi uppskattar verkligen hennes tålamod, engagemang och professionella bemötande. Tack Petra för all hjälp!
Petra Gustavsson
Petra Gustavsson är mäklare på HusmanHagberg Sjöbo
.Petra Gustavsson har varit registrerad mäklare sedan 2006-06. Petra Gustavsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-10 och har fått 46 omdömen med ett betyg på 4.7. Petra Gustavsson har haft 47 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
46 omdömen om Petra Gustavsson
Vi har haft en mycket bra upplevelse av Petra Gustavsson. Hon har varit professionell, engagerad och lätt att få kontakt med genom hela processen. Hon har svarat tydligt på våra frågor och hjälpt oss att känna oss trygga i köpet av våra tomter. Vi rekommenderar henne varmt!
Väldigt kunnig och lägger massa energi på få bästa resultatet. Hjälper till med alla frågor man kan tänkas ha.
För att vara en oerfaren säljare av hus måste jag säga att Petra har varit en stor hjälp för mig. Haft tålamod och med vänlighet lett mig genom alla för mig ovanliga frågor och beslut.
Väldigt bra på alla sätt. Hög kunskaps nivå vad gäller marknaden, och mån om både säljare och köpare. Kommer anlitas vid framtida försäljnings projekt
Väldigt professionell och tillmötesgående! Uppskattar att hon har humor. Rekommenderar verkligen.
Trevlig kunnig,effektiv och positiv. Vi har fått ett positivt intryck av hur hon arbetar,
Anlitade Petra Gustavsson pga tidigare erfarenhet med henne. Är mycket kunnig och insatt i sitt yrke. Alltid trevlig, ärlig, ser möjligheter både positiva o negativa. Ser människan både som säljare o köpare. Kommer anlita henne om behovet uppstår igen i framtiden. Fullt nöjd o rekommenderar henne 100%.
Trevlig och hjälpsam. Jag fick gott förtroende för Petra.
Petra är mycket trevlig och proffsig mycket bra på att samarbeta och lösa saker som dyker upp längst vägen.