Sebastian Scherdin

Sebastian Scherdin

Sebastian Scherdin är mäklare på HusmanHagberg Sundbyberg

Sebastian Scherdin har varit registrerad mäklare sedan 2017-02. Sebastian Scherdin har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-01 och har fått 615 omdömen med ett betyg på 4.9. Sebastian Scherdin har haft 64 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Att allt kan hända! Jag träffar på alla olika typer av människor och jag älskar det! Få ihop olika människor att enas i en affär som oftast är den största i deras liv. Jag själv ser inte det här som ett jobb, mer som en livsstil och hobby. Varje del i processen är så personlig, vilket är sjukt kul!

Vilket är ditt bästa mäklarminne?
Finns så mycket. Men den i närtid och roligaste är ett uppdrag som började hemskt, men slutade i en fest. En kund kontaktade mig efter att ha försökt få sin bostad såld i nästan ett år. Jag hade precis sålt en snarlik bostad till ett högre pris genom mitt interna register. När kunden kontaktade mig hade de tagit på sig onödiga skulder för att ha råd med dubbelt boende. Bara några timmar efter kundmötet, hade jag en visning för ett sällskap som också skulle sälja med mig. Som i sin tur inte ville köpa förrän de sålt. Nästa problem blev tvunget att lösas, så jag ringde en annan potentiell köpare till den bostaden samma kväll. Det slutade med att jag hade kontrakt på båda bostäderna, samma kväll i två olika rum – samtidigt.

Priset för bostaden blev så pass bra att de fick mer än vad den tidigare mäklaren lovat. Så det täckte alla lån de blev tvungna att lösa, plus en efterlängtad semesterresa – där de skickade ett fint vykort från till mig. Att se deras ögon nästan vattnas av lycka efter kontraktet, var obeskrivligt.

Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Både mitt engagemang och nätverkande! Ingen annan lägger ned så mycket timmar och kärlek in i varje affär. Dessutom gör jag allt koncentrerat i Sundbyberg vilket gör att det finns ingen som träffar lika många spekulanter som jag gör, på samma yta. Inte heller någon som förvaltar alla från visningar som jag gör. Det i kombination med mitt sätt att få in glädje i alla moment för både köpare och säljare, gör processen lättare och roligare.

2025-05 - 2026-04

615 omdömen om Sebastian Scherdin

Sedan starten hos Reco 2020
Viktor H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sebastian Scherdin en del av HusmanHagberg Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Väl genomförd process, smidig och proffsig mäklare.

Nathalie D
Centrala Sundbyberg

Vi är väldigt nöjda med Sebastian som vår mäklare. Han har varit engagerad, tydlig och hållit oss uppdaterade i varje steg av processen. Vi kan varmt rekommendera honom.

Robin S
Centrala Sundbyberg

Vi är väldigt nöjda med Sebastian som mäklare. Han lyssnade verkligen på våra behov och var ett tryggt bollplank genom hela processen. Försäljningen gick smidigt från start till mål, och kommunikationen var tydlig och proaktiv hela vägen. Samarbetet kändes professionellt och vi hade ett högt förtroende för honom, vilket gjorde stor skillnad. Vi kan varmt rekommendera Sebastian till andra som söker en engagerad och pålitlig mäklare.

Adam B
Centrala Sundbyberg

Vi blev mycket professionellt och personligt bemötta av Sebastian genom hela försäljningsprocessen. Kommunikationen präglades av lyhördhet, tydlighet och ett stort engagemang, vilket skapade trygghet från första mötet till avslutad affär. Inför försäljningen hade vi förväntningar på en strukturerad process, god marknadskännedom och löpande återkoppling. Sebastian levde med råge upp förväntningarna genom att vara väl förberedd och proaktiv i sitt arbete. Vi kände oss kontinuerligt informerade och delaktiga i varje steg,...

Joanna M
Centrala Sundbyberg

Lyhörd och professionell mäklare.

Johnny S
Centrala Sundbyberg

En mycket trevlig, sympatisk och kunnig mäklare som vi gärna rekommenderar.

Madison H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sebastian Scherdin en del av HusmanHagberg Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Sebastian was incredibly helpful and very nice to deal with. He made the process easy, smooth and efficient all while being super personable and accommodating. I can highly highly recommend him!

Ebba H
Centrala Sundbyberg

Sebastian är genomgående professionell, tillmötesgående och skapade en trygg känsla genom hela processen! Han är tillgänglig, svarade snabbt på frågor och höll mig uppdaterad. Jag kan varmt rekommendera honom!

Vilma P
Centrala Sundbyberg

Sebastian har varit helt fantastisk som mäklare! Köpte första lägenheten av honom och han har varit både trygg för mig som förstagångsköpare men också väääldigt härlig. Alltid med glimten i ögat och ett leende på läpparna! Jag rekommenderar Sebastian varmt!

Filip G
Centrala Sundbyberg

Sebastian har varit väldigt professionell, trevlig, peppande och vägledande. Han har en härlig personlighet som gör att det är lätt att kommunicera med honom och där han alltid ser det positiva men han är även sakkunnig och kan förklara det på ett begripligt sätt. Oavsett om utfallet hade blivit positivt eller negativt med försäljningen hade jag haft samma uppfattning om Sebastian som person och mäklare.