Mycket nöjd med Jessica Nyman ,
Jessica Nyman
Jessica Nyman är mäklare på HusmanHagberg Uddevalla
.Jessica Nyman har varit registrerad mäklare sedan 2018-04. Jessica Nyman har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-09 och har fått 190 omdömen med ett betyg på 4.8. Jessica Nyman har haft 47 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
190 omdömen om Jessica Nyman
Vi är mycket nöjda med vårt köp och den hjälp vi fick av mäklaren. Trevligt bemötande, professionell genom hela processen och alltid tillgänglig för frågor. Vi kände oss trygga från visning till avslut och kan varmt rekommendera mäklaren.
Vi är verkligen supernöjda och kan varmt rekommendera denna mäklare! En otroligt trevlig, kunnig och professionell person som verkligen kan sitt område och som gav oss ett väldigt tryggt och seriöst intryck från första stund. Vi uppskattade de tips och tankar kring objektet som mäklaren delade med oss – det märkte att hon hade både erfarenhet och ett genuint engagemang! Dessutom var mäklaren otroligt lätt att få tag på och svarade snabbt på våra sms, trots att det var semestertider. Vi kände oss verkligen väl bemötta och väl omhändertagna hela vägen. Stort tack för ett fantastiskt bemötande!
Trevlig, snabb på att svara. Är nöjd !☀️
Vi är väldigt nöjda med Jessica som mäklare. Hon är trevlig, lätt att ha att göra med och har varit snabb på att återkoppla genom hela försäljningen. Allt har känts smidigt och vi har alltid fått svar när vi haft frågor. Vi behövde dessutom ändra fotograferingen med väldigt kort varsel, men Jessica löste det utan några problem, vilket vi verkligen uppskattade. Vi kan varmt rekommendera Jessica till den som söker en engagerad och professionell mäklare. Tack för ett jättebra samarbete!
Positiv och glad. Lättillgänglig och korrekt.
Perfekt mäklare! Köpt hus av Jessica. Svarar i telefon, återkopplar väldigt fort. Håller dig uppdaterad och väldigt trevlig!
Väldigt nöjda! Trevlig, påläst och professionell på sitt jobb.
Jessica har med stort kunnande och proffsighet sålt både hus och lägenheter åt mig och hon är fantastiskt duktig! Alltid ärlig och ger jättebra råd. Kan rekommendera henne varmt - hon är bäst!! Elisabeth Malmberg
Jessica Nyman var professionell, engagerad och mycket lätt att ha att göra med genom hela processen. Hon svarade snabbt på frågor och skapade en trygg känsla från start till mål. Jag kan varmt rekommendera Jessica till alla som söker en kompetent och engagerad mäklare.