Engagerat och proffsigt från start till mål.
Jessica Nyman
Jessica Nyman är mäklare på HusmanHagberg Uddevalla
.Jessica Nyman har varit registrerad mäklare sedan 2018-04. Jessica Nyman har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-09 och har fått 136 omdömen med ett betyg på 4.8. Jessica Nyman har haft 42 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
136 omdömen om Jessica Nyman
Very easy to reach. Quick response. Excellent support with all questions related to buying a house.
Bara toppen. Lättillgänglig och hör av sig. Låter kunden titta i lugn o ro vilket är mycket uppskattat
Jessica var professionell, engagerad och mycket lätt att ha att göra med genom hela försäljningsprocessen. Från första mötet kände vi stort förtroende för henne och hon levde verkligen upp till våra förväntningar. Hon var tydlig i sin kommunikation, lyhörd för våra önskemål och alltid tillgänglig för frågor och funderingar. Försäljningen av vår bostad kändes trygg i hennes händer, och vi är mycket nöjda med både processen och slutresultatet. Vi kan varmt rekommendera Jessica till andra som står inför en bostadsförsäljning.
Se svar från Marie-Louise Lindell
Mycket positivt bemötande. Bra information som ger ett stabilt och professionellt intryck. Under rådande bostadsmarknad var våra förväntningar svåra att uppfylla. Vid försäljningen visade Jessica kunnighet och var informativ.
Bra bemötande på visning, gav svar på det vi undrade om bostaden. Gav oss en snabb och enkelt köp av bostad
Jessica är ett nöje att arbeta med. Hon är alltid tillgänglig och gör en stor ansträngning för att förhandlingarna mellan köpare och säljare ska löpa smidigt.
Jessica är trevlig, snabb på att återkoppla och engagerad. Jag rekommenderar henne varmt!
Varm och trevligt bemötande Att sälja bostaden snarast och för bra pris delvis stämmer det med mina förväntningar det blev såld inom 2 månader fast väldigt billigt Jag är nöjd med mäklaren och snabba affären