Trevlig och hårt arbetande . Min BRF hade varit till salu länge , men till slut gick det och jag är mycket nöjd hur det genomfördes. Stort tack !
Simon Björklund
Simon Björklund är mäklare på HusmanHagberg Uddevalla
.Simon Björklund har varit registrerad mäklare sedan 2023-03. Simon Björklund har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-09 och har fått 23 omdömen med ett betyg på 4.8. Simon Björklund har haft 14 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
23 omdömen om Simon Björklund
Tack Pauli för det fina omdömet! Hårt arbete lönar sig i längden- tack!
Väldigt trevlig och kunnig. Personlig och enkel. Rekommenderas verkligen
Tack Maria för omdömet! Hoppas ni ska trivas i er nya bostad :) Hälsa hem!
Väldigt smart kille bra på att göra affärer. Glad,trevlig och snäll.
Tack för omdömet Jala! Hoppas du ska trivas i din nya bostad- bra jobbat med allt.
Simon har från första handlag och genom hela resan gett mig en stor känsla av trygghet i mitt bostadsköp. Han har uppträtt mycket professionellt samt tydligt. Jag har träffat många olika mäklare tidigare, men en så lättsam, avslappnad samt också rolig mäklare som Simon har jag inte sprungit på tidigare. Rekommenderas varmt. Tio av tio! 😊
Stort tack för din fina recension! Det gläder mig att du känt dig trygg genom hela processen och att jag kunde bjuda på några skratt. Lycka till i ditt nya hem!
Fick första kontakten med Simon Björklund vid en annan försäljning, som spekulant. Det kändes självklart att anlita honom till min lägenhets-försäljning. Simon är engagerad och lätt att samarbeta med. Han håller dig ständigt uppdaterad. Får han inte tag på dig så får du en ”Simon-avstämning” i form av ett inspelat videomeddelande. Han var väldigt följsam och tillgodosåg spekulanternas önskemål om dag och tidpunkt för visning. Sedan är han också lättsam och glad vilket alltid lyfter stämningen. Jag kan varmt rekommendera Simon.
Stort tack Berit för ditt fina omdöme! Kul att du uppskattade mina ”Simon-avstämningar” – jag gillar att hålla mina kunder uppdaterade. Det har varit en glädje att hjälpa dig och jag är tacksam för ditt förtroende!
Simon hanterade kommunikationen under försäljningen med respekt, hög integritet och stor professionalitet. Då omständigheterna vid försäljningen låg utanför det normala var hans agerande avgörande för att vi valde att köpa. Vi kan varmt rekommendera Simon som mäklare och är tacksamma att det var just han som var mäklare vid denna försäljning.
Stort tack för de fina orden! Jag är glad att ha kunnat hjälpa er genom processen; omständigheterna var som sagt utanför det normala. Hälsa hem!
Enkel och rolig att ha att göra med, snabb leverans på sålda objekt och brinner för sitt yrke genom att också se kundens behov på en helt annan nivå. Helt enkelt en toppen mäklare på rätt plats
Tack Simona för det finna omdömet! Ska bli roligt att få se resultatet i den andra lägenheten och ett fint fortsatt samarbete :)
Mycket trevlig och välkomnande. Man kände sig hörd och kunde bolla idéer mellan varandra. Väldigt hjälpsam vid alla bitar som man inte själv va säker på, toppen bra mäklare!
Tack Fanny för det fina omdömet! Alltid kul att bolla idéer med er och det kommer bli så bra i ert nya hem :)
Super bra bemött, rak och enkel kommunikation. Behjälplig med alla frågor och smidigt med allt som hade med köp och visningar att göra! Inget att klaga på!
Tack för ditt fina omdöme! Härligt att höra att allt kändes smidigt och att du är nöjd. Lycka till!
Blev bemött med ett varmt välkomnande och artighet. Fantastiskt. Det kändes som att vi kände varandra för Simon har så härlig och glad. Mina förväntningar var att det skulle gå smidigt fram och att få förklarat för mig hur allt kommer att gå till mm. Simon var fantastisk och förklarade allt och såg till att det var bra känsla i rummet samt att affären gick smidigt till så han levede upp till förväntningarna. Enkelt sammanfattat så är det Simon jag gärna ”väljer” nästa gång man ska sälja eller köpa ny fastighet. Riktigt duktig och kändes så bra.
Tack Ludwig för förtroendet att få hjälpa er med ert första bostadsköp! Önskar er all lycka framöver och hoppas vi ses igen.