Simon Björklund

Simon Björklund

Simon Björklund är mäklare på HusmanHagberg Uddevalla

Simon Björklund har varit registrerad mäklare sedan 2023-03. Simon Björklund har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-09 och har fått 43 omdömen med ett betyg på 4.8. Simon Björklund har haft 19 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2026-03

43 omdömen om Simon Björklund

Sedan starten hos Reco 2023
Ann-Sofie Maria S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Simon Björklund en del av HusmanHagberg Uddevalla
Bohusgården

Simon är en väldigt trevlig, trygg och tillmötesgående mäklare. Han var påläst och väl insatt i lägenheten som jag var och tittade på och sedan köpte. Han höll mig uppdaterad under hela processen. Jag känner mig väldigt trygg.

Svar från Simon Björklund

Tack snälla för det fina omdömet! Kul att du kände dig trygg genom hela processen. Tack för förtroendet och stort lycka till i din nya lägenhet!

Gylshene P
Sålde sitt hus med hjälp av Simon Björklund en del av HusmanHagberg Uddevalla
Kissleberg

Simon Björklund är den smartaste och snällaste personen som vi har träffat någosin . Han lyckas alltid uppnå de bästa möjliga resultaten samtidigt som han upprätthåller en hög nivå av etik och transparens. Simon är en mäklare som man verkligen kan lita på, och jag rekommenderar honom varmt.

Svar från Simon Björklund

Tack för det fina omdömet! Det betyder mycket att höra att ni känt er trygga och nöjda genom hela processen. Jag uppskattar ert förtroende och vårt samarbete. Tack för rekommendationen!

Levent P
Sålde sitt hus med hjälp av Simon Björklund en del av HusmanHagberg Uddevalla
Kissleberg

Jag har haft en mycket positiv upplevelse av Simon Björklund på HusmanHagberg i Uddevalla. Från första kontakten upplevde jag honom som professionell, engagerad och lyhörd för våra behov. Han var alltid tillgänglig för frågor och höll oss uppdaterade genom hela processen, vilket skapade en trygghet. Simon visade stor kunskap om marknaden i Uddevalla och gav tydliga och realistiska råd kring prissättning och strategi. Försäljningen sköttes smidigt och effektivt, och vi kände oss trygga hela vägen fram till avslut. Jag kan...

Svar från Simon Björklund

Stort tack för det fina omdömet, Levent! Det gläder mig att ni känt er trygga genom hela processen – det är alltid mitt mål. Tack för förtroendet och för ett gott samarbete. Hälsa hem!

Jonas E
Rönnäng

Vår första kontakt med Simon var när vi lämnat ett meddelande på sidan för lägenheten som vi var intresserad av. Han tog kontakt redan samma dag per sms, vilket gjorde det mycket enkelt och personligt i relationen mellan oss som köpare och honom. Han har under hela perioden från första intresse, budgivning och slutfasen med försäljningen varit mycket professionell och saklig samtidigt som han är vänlig och genuint intresserad. Vi har bara gott att säga om Simon.

Svar från Simon Björklund

Stort tack för ditt fina omdöme, Jonas! Det har varit roligt att få hjälpa er genom köpet. Jag hoppas att ni kommer trivas i er nya bostad och att salta bad på västkusten blir ett skönt byte mot de småländska skogarna :)

Pernilla T
Sålde sin lägenhet med hjälp av Simon Björklund en del av HusmanHagberg Uddevalla
Rönnäng

Simon har varit fantastiskt stöttande, och gett oss bra råd regelbundet genom hela försäljningsprocessen. Han har varit personlig på ett proffsigt sätt och han har gett oss relevanta och värdefulla råd att ta ställning till, med respekt för våra åsikter och beslut. Han har varit påläst och kunnig kring vad som gäller, och hur vi tar processen framåt på bästa sätt. En mäklare som rekommenderas varmt!

Svar från Simon Björklund

Tack Pernilla för det fina omdömet! Det har varit ett stort nöje att få hjälpa er genom försäljningsprocessen. Jag uppskattar ert förtroende och ert engagemang. Är glad att ni upplevt stödet och råden som värdefulla!

Melott J
Uddevalla centrum

Simon är en trevlig, ärlig och korrekt mäklare.

Svar från Simon Björklund

Tack Melott för det fina omdömet! Hoppas ni ska trivas i er nya lägenhet.

Olof J
Uddevalla centrum

Återkommer när affären är avslutad och tillträdet är i hamn

Svar från Simon Björklund

Tack Olof för det fina omdömet! Nu blir körsträckan till gården betydligt kortare än förr :)

Afrim R
Dalaberg

Jätte bra, bra kontakt och hade inga problem alls, bra komminikation och bra med ge information. Jätte trevlig

Svar från Simon Björklund

Tack Afrim för det fina omdömet! Önskar er lycka till med flytten :)

Leine Ö
Sålde sin stuga med hjälp av Simon Björklund en del av HusmanHagberg Uddevalla

Mycket engagerad, positiv och kunnig mäklare. Lade ner mycket tid och omsorg på att få mitt objekt sålt. Hjälpsam och tillmötesgående.

Svar från Simon Björklund

Tack så mycket för omdömet Leine! Superkul att få hjälpa dig sälja.

Sara I
Köpte sitt hus med hjälp av Simon Björklund en del av HusmanHagberg Uddevalla
Kållekärr

Simon har en bra energi och reagerar direkt och ger lösningsförslag till mina funderingar. Känns tryggt att han sköter vårt köp av bostad!

Svar från Simon Björklund

Tack Sara för det fina omdömet! Full fart framåt med lösningarna i siktet :)