Trevlig, tryggt och kändes kunnig. Snabb och effektiv behandling. Rekommenderar 🙂
59 omdömen om Janaxel
Han lyckades identifiera problemet och löste det effektivt. Professionell, flexibel och trevlig,
Positiv och skicklig. En grundlig genomgång av mina fysiska problem uppmuntrande inför mitt träningsprogram
Janaxel visar stor kunnighet, vetgirighet och intresse för sitt arbete. Det visar sig i hans analys av problemet, val av metoder utifrån det samt i hans sätt att pedagogiskt berätta hur kroppen fungerar och vad som händer i mig.. han hjälper mig oxå med råd för vad jag ska träna för att själv påverka min situation. Jag är enormt glad att han finns där när jag har ont och behöver hjälp!
En bra och informativ kille som prövade att lösa mitt konstiga problem foten.
Mycket professionell! Känner mig oerhört trygg med Janaxels behandlingar.
Ytterst kompetent, trevlig och professionell. Har hjälpt mig flertalet gånger för olika saker på ett mycket effektivt sätt. Rekommenderar varmt!
Proffsig, kunnig och hjälpsam!
Bästa jag gjort att gå till Janaxel, väldigt professionell och tydlig och mina ryggbesvär är borta👍🏻😁kommer absolut att rekommendera honom, mvh Tobbe
Väldigt kompetent & trevlig, jag rekommenderar Janaxel om du behöver hjälp av en duktig naprapat.