Industrinät - Nordiska nätlösningar
4.9 i betyg av av
9 omdömen
Välkommen till Industrinät - Nordiska nätlösningar!
Hos oss hittar du allt från byggnät, fallskydd, nät vid reparation av byggnader och nät för säkra gods till skyddsnät, nät till staket, rep och tampar, övriga industrinät samt mycket mer.
- Över 3000 nöjda kunder
- Kvalitet och säkerhet framför allt
- Kundanpassade lösningar
Vi erbjuder även hjälp för arbete på hög höjd och diverse markarbete för installation av dina nät. Certifieringar för fallskydd EN1263-1 och EN1263-2. För mer information om priser besök gärna vår hemsida som du finner här ovan. Varmt välkommen till oss på Industrinät - Nordiska nätlösningar!
- Över 3000 nöjda kunder
- Kvalitet och säkerhet framför allt
- Kundanpassade lösningar
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag9 omdömen om Industrinät - Nordiska nätlösningar
Helnöjd med leverans. Keep up the good work! /Andreas
skrev om Industrinät - Nordiska nätlösningar
Klätternät till en hinderbana. Möttes av bra tips och tankar för vad som passade bäst för vår hinderbana. Hade inte direkt några förväntningar, då jag själv är okunnig i ämnet, så glädjande när man hör att man talar med någon som kan sin sak. Jag sammanfattar min upplevelse som en mycket nöjd kund.
skrev om Industrinät - Nordiska nätlösningar
bra service, bra kvalitet, bra passform, bra pris, lite strul med leveranstiden, men det gick bra denna gången...
skrev om Industrinät - Nordiska nätlösningar
Vi köpte fallskyddsnät till ställning.
Jag vart otroligt bra bemött av säljaren snabb återkoppling och grym service. Han hade inte det vi sökte hemma men ringde runt och hitta på andra ställen och löste mitt problem snabbt. Så grym service och snabb frakt . Värst företag är otroligt nöjda
Mvh -
Fallskyddsnät med påsytt mosquitonät måttbeställt 2st a' 2x65m
Allt fungerade bra, bra hjälp att välja rätt nät. -
skrev om Industrinät - Nordiska nätlösningar
Finmaskigt nät som är flamskyddat.
Blev väldigt bra bemött, med snabba svar och återkopplingar.
Kommer definitiv då behov dyker upp igen, återkomma till dom! -
skrev om Industrinät - Nordiska nätlösningar
Vi köpte industrinät 5mm med maskstorlek 4,5mm,för att använda som sladdnät till våra grusbanor ute.Det har fungerat alldeles utmärkt.Vi är mycket nöjda.
Patrik Blomberg
Kungliga Tennishallen. -
skrev om Industrinät - Nordiska nätlösningar
Köpte ett antal nät , mycket god kvalite
skrev om Industrinät - Nordiska nätlösningar
Brett sortiment, bra service, snabba leveranser. Inget att anmärka på, topp!