Janne Carlson Rör AB

Janne Carlson Rör AB

www.jannecarlsonror.se
  • Badge2026
4.9

Janne Carlson Rör AB har arbetat med alla typer av VVS-arbeten sedan starten 1932. Företaget har alltid lokaliserats i Vålberg i Karlstad kommun och har sedan 1970-talet hållit till på Teknikvägen 10 i Vålberg. Företaget grundades av Janne Carlson som sedan med hjälp av sina fyra söner byggde upp det som vi idag ser som ett...

35 omdömen om Janne Carlson Rör AB

Sedan starten hos Reco 2026

Maria G
Skrev om Janne Carlson Rör AB

Trevligt bemötande, kunnig personal och snabb hjälp efter luftproblem med värmesystem!

Marianne S
Skrev om Janne Carlson Rör AB

Efter flera kontakter med olika företag fick jag tips om J C Rör AB . Fullträff. Trevligt bemötande, snabb hjälp, bra resultat. Överträffade mina förväntningar. Hade problem med bergvärmen, +16 grader inomhus. Kom snabbt, gjorde felsökning, åtgärdade när reservdel kom. Fick dessutom hjälp med byte av läckande kran i köket. Perfekt!

Alexander R
Skrev om Janne Carlson Rör AB

Bemötandet var bra och förtroendeingivande. Bytet av värmepumpen gjordes av kunnig personal. Efter montering verkar allt fungera som det ska.

Hanne K
Skrev om Janne Carlson Rör AB

Superbra service, snabba o proffsiga.

Irene B
Skrev om Janne Carlson Rör AB

Bara bra.Fint gjort.En 5 för arbetet som utförts.

Leif B
Skrev om Janne Carlson Rör AB

Helt perfekt från början vid prat om bergvärmepump hela vägen fram till offert installation och lite hjälp och service efter installation Tack alla på Janne Carlson rör och även borrarna som borrade

Lars G
Skrev om Janne Carlson Rör AB

Byte bergvärmepump 12grader kallt ute hade med värmefläktar så temperaturen inne var 23 grader under bytet som gick på en dag

Lars A
Skrev om Janne Carlson Rör AB

Väldigt kundfokuserad och duktig på att erbjuda rätt produkt efter kundens behov. Väldigt smidigt från förfrågan, offer till installation.vi är väldigt nöjda med Janne C leverans och bemötande. Alltid tillgängliga vid service och supportbehov.

Leif W

Hej Allt funkar bra Bra och snabb service Äriligt folk Bra priser

Rennstad 1
Skrev om Janne Carlson Rör AB

Bra företag allt fixade sig efter vissa justeringar

Isak Gustaf Mattias A
Skrev om Janne Carlson Rör AB

Snabb återkoppling, tillmötesgående servicetekniker.

Antonia M
Skrev om Janne Carlson Rör AB

Väldigt hjälpsamma och lätt att ha kontakt med.

Leif E
Skrev om Janne Carlson Rör AB

Pratglad säljare och kunniga hantverkare , snygg och funktionell montering. Leif

Krister G
Skrev om Janne Carlson Rör AB

Ringde på onsdagen och berätta att varmvattenberedaren läckte! Kunde fått en redan på torsdagen men valde att vänta tills måndag för att hinna städa undan i källaren innan. Så snabbare service kunde ja inte få!

Lerum 2
Skrev om Janne Carlson Rör AB

Möt fyra generationers proffs med både humor och värme

Jan H
Skrev om Janne Carlson Rör AB

Känns bra att handla där .känner alla som jobbar där då är det änkelt. Har ju själv varit anställd under samma tak. En seriös firma.

Vibeke H
Skrev om Janne Carlson Rör AB

Trevligt bemötande. Kom snabbt. Kunniga.

Margareta J
Skrev om Janne Carlson Rör AB

Jättebra, snabba, bra kommunikation, trevliga!

Patrik A
Skrev om Janne Carlson Rör AB

Rören sattes för nära väggen annars bra jobb

Elly Kristina J
Skrev om Janne Carlson Rör AB

Jag har bara positiv erfarenhet av Janne Carlsson rör. Har fått hjälp av firman i många år.

Anders K

Mycket bra bemötande proffsigt

Behzad S
Skrev om Janne Carlson Rör AB

Mycket trevligt bemötande, snabbt och professionellt hjälp 🙏

Annica H
Skrev om Janne Carlson Rör AB

Företaget finns på orten. Det går snabbt att få hjälp av kunniga och service minded personal. Företaget har god kännedom om just min fastighet.

Maja A
Skrev om Janne Carlson Rör AB

Vi har anlitat Janne Carlssons Rör för förnyelse av värmepumpen i vårt hus. Under våren köpte vi även två luftvärmepumpar via företaget. Under hela processen har jag haft kontakt med Hasse Carlsson, som varit mycket tillmötesgående och snabb med återkoppling – något jag verkligen uppskattat och som bidragit starkt till min positiva upplevelse. Installation och idrifttagning genomfördes på ett mycket professionellt och felfritt sätt. Efter några månader uppstod ett mindre läckage på ett rör, vilket åtgärdades omgående....

Svar från Janne Carlson Rör AB

Stort tack för Er fina recension, uppskattas oerhört. Får ni några problem eller funderar över något så hör ni som alltid av er. Allt Gott och Hasse hälsar :) //Herman

Roland Å
Skrev om Janne Carlson Rör AB

Trevligt bemötande. Alltid punktliga. Fina Proffsiga jobb.lätt att nå på telefon. Noga med att medela om det var några ändringar så allt var tryggt.svårt och få något bättre kommer alltid anlita dom Roland Ågren

Agks A
Skrev om Janne Carlson Rör AB

Proffsigt företag med gedigen kunskap och kunderna i fokus.

Josef H
Skrev om Janne Carlson Rör AB

Prioriterar och ger tydliga svar om det är så att de behöver ändra något. Proffsigt bemötande.

Kilslund 1
Skrev om Janne Carlson Rör AB

Väldigt proffsigt företag! Har anlitat dom till både små och stora jobb och är alltid väldigt nöjd 👍

Mellan-Segerstad 1
Skrev om Janne Carlson Rör AB

Alltid bra bemötande och god service. Både å kontoret och ute på plats. Även online tjänster har ni hjälpt mig med på ett bra sätt

Therese P
Skrev om Janne Carlson Rör AB

Super nöjd med jobbet dom utförde

Henrik A
Skrev om Janne Carlson Rör AB

Bra bemötande och proffsig installation av luftvärmepumpen.

Matmejeriet A
Skrev om Janne Carlson Rör AB

Aldrig några problem, snabba åtgärder, kunnig personal.

Björn B

Fantastisk bemötande. Hjälpsam i alla lägen. Otroligt service

Mattias T
Skrev om Janne Carlson Rör AB

Mycket proffsigt gjort arbete och Mycket trevlig personal

Gustav N
Skrev om Janne Carlson Rör AB

Service inriktade, bra utfört arbete