Kale Bygg AB

8 omdömen om Kale Bygg AB

Sedan starten hos Reco 2026

Eda S
Skrev om Kale Bygg AB

Pålitlig, ordentligt och effektivt! 10/10 alla dagar i veckan! Bara dom bästa rekommendationerna!

Hans N
Skrev om Kale Bygg AB

Proffsiga, kunniga, snabba, ger bra tips, flexibla och ett mycket bra bemötande..

Samir V
Skrev om Kale Bygg AB

Vi har tagit hjälp av Kale bygg i flera både stora och små projekt i vårt hus. Alltid genomfört med mycket god skicklighet!

Ida J
Skrev om Kale Bygg AB

Vänliga, tillmötesgående och snabba.

Esad M
Skrev om Kale Bygg AB

Firman pch personal man kan lita på.. Arbetsamma killar duktiga och jätte kuniga. Trevliga att jobba med..

Händige Herrn I Glumslöv Ab

Kale Bygg är mycket skickliga och pålitliga byggare som rekommenderas varmt! Mycket trevliga, Gör mycket bra och fina arbeten, De har hjälpt mig mycket och kommer att fortsätta ta deras hjälp inom bygg till mina kunder.

Zikrija T
Skrev om Kale Bygg AB

Jag är väldigt nöjd med Kale Bygg AB. De har totalrenoverat min lägenhet och byggt ett staket hos mig, och allt blev riktigt bra. De var trevliga, lätta att ha att göra med och höll vad de lovade. Arbetet gjordes noggrant och resultatet blev precis som jag ville. Kan verkligen rekommendera dem.

Lasse D
Skrev om Kale Bygg AB

Snabba, noggranna ,lyssnar på vad beställaren önskar, och ger förslag på alternativa lösningar och framförallt till ett vettigt pris. Om jag behöver byggtjänster i framtiden, kommer jag att anlita Kale Bygg igen. // Lasse