Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag1 omdömen om Karaten Bygg AB
skrev om Karaten Bygg AB
Vi fick detta företag via vårt försäkringsbolag när vi hade haft inbrott hos oss.
Det positiva - arbetet som utfördes av annat företag, via karaten.
Det negativa - Jag har aldrig varit med om ett så dåligt behandlat ärende någonstans. Fruktansvärt dålig kontaktperson och företag som bara skyller ifrån sig när vi bad om information om läget i ärendet. Allt tog lång lång tid. Kontaktpersonen som även var besiktningsman av skadan var nästan aldrig anträffbar eller hörde aldrig av sig förrän vi hörde av oss. Datum (flera) som vi fick av företaget gällande leveranser och besök stämde inte utan glömdes bort. Vi kände oss bortglömda av företaget som verkade behandla vårt ärende som att det var piss i missisippi. Jag kan göra listan lång över alla saker vi är missnöjda med gällande detta företag. Vi kommer iallafall aldrig rekommendera de till någon!! Vi ringde vårt försäkringsbolag säkert 20 gånger och klagade på företaget och kontaktpersonen men fick bara tillbaka att de skulle anteckna och meddela karaten. Finns tydligen inte mycket de kan göra överhuvudtaget för att hjälpa till med en kass entreprenör. Det tog 7 månader från anmälan till utfört arbete!