Nils Henrik Johannes E:
Fantastisk service och riktigt bra bilköp!
Jag köpte min bil från Yaab Auto och kunde inte vara mer nöjd! Från första kontakt till leverans var allt professionellt, smidigt och tryggt. Personalen var supertrevliga, lyhörda och hjälpte mig hitta rätt bil utifrån mina behov och budget.
Bilen var i toppskick, precis som utlovat, och hela affären gick snabbt och enkelt. Jag uppskattar särskilt hur transparenta de var med information och hur väl de tog hand om mig som kund – man märker att de verkligen bryr sig om sitt rykte.
Jag kan varmt rekommendera Yaab Auto till alla som vill ha en trygg och positiv bilaffär. Hit kommer jag definitivt tillbaka nästa gång jag ska byta bil! 🚗💨
— En mycket nöjd kund i Karlskrona
Camilla:
När jag är på besök i Ronneby är Mairo ett återkommande besöksmål. Den här inredningsbutiken har så mycket snyggt - särskilt när det gäller tyger, kuddar och gardiner. Här finns även möbler, lampor och porslin. Butiken är stor och inbjudande med hjälpsam och trevlig personal.
Karin H:
Gamla Hansens konditori (saligt i åminnelse) handhas nu av riktigt bra kontitorer (heter det så i plural?).
Gott stenungsbakat matbröd till priser som glädjer en stockholmare.
Goda kakor men aldra bäst är glassen! Bäst är deras vaniljglass och olika bär/frukglasser.
Dennis H:
radio blekinge har alltid legat mig varmt om hjärtat. roliga men samtidigt seriösa radiopratare som livar upp vardagen. men ett minus som hände i igår var att deras sändning bröts under slutminuterna i den heta handbollsmatchen mellan hästö och aranäs
D:
Kunnig personalt som alltid är väldigt trevliga mot kunderna.
Jag var lite missnöjd efter min första klippning då jag bytte till en helt ny frisyr och fick då gratis komma in och ändra och rätta till frisyren tills jag blev nöjd.
Jag blev efter ett återbesök väldigt nöjd, men som sagt inget fel på frisören utan jag som bytte frisyr.
En riktigt schysst frisörsalong! :-D
Frida J:
Gick dit för min första tatuering, de var mycket hjälpsamma och vi bestämde tillsammans färg, exakt placering och storlek på tatueringen. Bra stämning. Gav lite väl mycket pengar men jag är så pass nöjd med tatueringen att det är oviktigt i sammanhanget. Mycket bra!
Philip O:
Jag har själv jobbat på Volvo i Olofström två sommrar och tycker att det är väldigt lättförtjänta pengar för studenter. Det är verkligen inget jobb jag skulle kunnat jobba i hela mitt liv med. Men en kort period klarar man av det.
Hannes B:
Hjälpte oss att rensa ur vår Pappas hus då han hade flyttat, gjorde ett jättefint jobb.
Skurade fönster, städade inomhus och fick liv i en överbeväxt trädgård.
Allt på bara en vecka och till ett minimalt pris.
Tusen tack igen Ge & ta städ och loppis AB!
Mvh Hannes