Nikke L:
Det är härifrån den godaste falukorven i världen kommer. Kanske är det den enda falukorven värd namnet när jag tänker efter. Jag har bara lyckats köpa den i Dalarna och i Norberg, men jag är övertygad om att Siljans Chark även levererar till andra landsändar.
Deeped S:
Blombergs drivs av två engagerade tjejer som satsar på modernt mys. Även om de inte har tusentals sorter att erbjuda så är deras utbud genomtänkt och brett. Det är ett café som har koll: det känns inte som ett småstadscafé. Synd att de inte har wifi. Det är ett perfekt häng på fredagseftermiddagen eftersom det ligger bredvid bolaget och därmed kommer "alla" förbi där.
Annika H:
Bra priser, bra studentrabatt om man vill gå en gång. Lite få pass att välja på, men ändå helt okej. Trevlig sommarjympa utomhus som dessutom är gratis att gå på. Personalen är väldigt trevlig också!
Ulf H:
Riktigt bra ställe, känns avslappnat och seriöst. Trevlig personal med skön attityd. Om det blir aktuellt med fler piercingar eller rent av en tatuering, är det till denna trevliga källarlokal på Hagavägen I Borlänge
Björn W:
Bra service och riktigt trevlig familjeunderhållning, nice att barnen får "gratis mat" med tanke på att det kostar en slant för oss vuxna.
Kul kväll med hela familjen helt enkelt:)
Kjell E:
Far i huset är en verkligt trevlig och tillmötesgående prick som fixar och hjälper till med allt han bara kan. Sonen är mest i verkstan och båda gör klart bra jobb. Rekommenderas!
Eleonor A:
Istället för att göra ett projektarbete på min gymnasieskola så erbjöd de att starta ett eget företag med några vänner. Det var det roligaste ämnet på hela året, att få känna på hur ett riktigt företag måste skötas och hur man ska ta kontakt med kunder och leverantörer. De hjälper en väldigt mycket och kan alltid reda ut frågor och hjälpa en i vissa svåra situationer.
KingWheels:
Har nästa alltid grejjorna man skall ha hemma, annars till nästa dag. Tappar en boll pga att det endast är Janne i personalen som är trevlig.
jesper w:
Mycket bra service och trevligt bemötande av kunnig personal. De har dessutom lite roligare och annorlunda hyrbilar.
Kontoret ligger på ett industriområde bland en massa små skjul, så det var lite svårt att hitta, men priserna bland de lägsta.
Kommer hyra där igen!
Danny I:
Jag är otroligt imponerad av luft värmepump arbete! Deras team var professionellt, kunnigt och otroligt hjälpsamma genom hela processen. Resultatet överträffade mina förväntningar och jag skulle definitivt rekommendera dem till alla som behöver luft värmepump.