Övrigt i Kronoberg

Uppvidinge  (4 st)
Lessebo  (3 st)

Topp 25 övriga företag i Kronoberg

• Magnus K
    Magnus K: Otroligt bra service på en hyperprofessionell däckverkstad! Sällan man ser en sådan nivå på någon form av verkstad. //Magnus
  • Per Patrik Tobias P
    Per Patrik Tobias P: Välkommen att lämna omdöme om oss nedan. Mvh Patrik Persson PBService AB
  • Bengt Jesper Mårten H
    Bengt Jesper Mårten H: Fin service och bra utfört arbete.
  • Kerstin Ida Kristin I
    Kerstin Ida Kristin I: Väldigt duktiga och lugna. Kan hantera en liten westie med vetrinärskräck utan problem! Kan bara rekommenderas
  • Jannis Leonard F
    Jannis Leonard F: Superorganisation och förstklassig service
    Bertil Ingmar B
    Bertil Ingmar B: Tomten är redo klockan 15 15 tiden julafton Pga återbud Mvh Bertil
    Thomas R
    Thomas R: Rekommenderas, fick hjälp direkt när det var en liten reparation efter ett köp. Mycket trevliga och mycket hjälpsamma.
  • Marianne E
    Marianne E: Hjälpsam när hjälp behövdes. och frågor kom upp! Svarade och hjälpte till vid frågor ! Snabb återkoppling
  • Vincent R
    Vincent R: Maria som driver bolaget är underbar och duktig!
    Per Kristian N
    Per Kristian N: Fantastiskt fin och välskött anläggning i Växjö. Finns inte många sådana för kickbike i Sverige, om någon i samma klass. Rekommderas!
  • Jonas Carl Anders J
    Jonas Carl Anders J: Duktig, pålitlig och tillmötesgående.
  • Jan A
    Jan A: Han har ställt upp och hjälpt mig på ett mycket bra sätt Tack PAYAM
  • Per Stefan H
    Per Stefan H: Fixar transporten snabbt🙂 kommer anlita dom igen
    Mats S
    Mats S: Mycket bra service noggranna slipper vänta tar en direkt när man kommer. Varit där många gånger mycket nöjd/Mats
    Maja H
    Maja H: Så proffsigt jobb, supernöjd. Golvmatta i badrummet. Trevligt bemötande.
    Sten-åke Mats B
    Sten-åke Mats B: En kompetent gräventreprenör med effektivitet och perfektion samt nära-kund policy. Detta utfördes i markarbeten för nybyggnad av enbostadshus med enskilt avlopp och dagvatten-inkoppling.
    Anders T
    Anders T: Mycket trevligt bemötande! En mycket lyckad reparation av en hundraårig gammal stol. snabbt och effektivt arbete!
  • Marika Kristina J
    Marika Kristina J: En mycket trevlig upplevelse med ett varmt bemötande. Allt kändes som hemma, utan att behöva tänka på mat, disk och städ. Ägarna fick en att kännas som man var vänner , då de tillagade mig med förnamn redan vid ankomst. God frukost efter att sovit i en skön säng med bra kudde. Kommer att återvända och har redan rekommenderat till mina vänner om det lilla Gästgiveriet i Ryd
  • Dan Erik Oskar K
    Dan Erik Oskar K: Väldigt bra tydlig och genomärlig service och kundvänlighet. Kompetens och kunnande när det är som bäst
    Kim Jasmin E
    Kim Jasmin E: Mycket fin Camping som rekommenderas varmt.
    Dietmar Thorson A
    Dietmar Thorson A: Hjälper alltid till. Bra jobbat
  • Elin Anna Helena J
    Elin Anna Helena J: En pärla som man inte bara ska besöka i skördetider, utan året om! Ägg, kött, delikatesser och fina grönsaker i en väldigt mysig butikslokal ,ed trevlig personal. Själv köper jag gärna värd/värdinnepresenter, för här finns många lite udda, spännande godsaker. Kan inte bli fel liksom.
    Arta T
    Arta T: Trevlig personal ,väldigt kunnig och bra pris. Alltid nöjd .☺️
  • Bill Ronny Mikael J
    Bill Ronny Mikael J: Kanongod mat, trevlig personal och förbannat kul att bowla, var där med frugan och ett par bekanta 13/9-25
    Petra K
    Petra K: Vi har varit kunder hos herr Wilks bilverkstad sedan i år. Han är jättetrevlig och kompetent, arbetar väldigt bra och snabbt. Servicen är superbra. Kostnaderna är rimliga och ändå prisvärda. Vi är jättenöjda.