Sten-åke Mats B:
En kompetent gräventreprenör med effektivitet och perfektion samt nära-kund policy. Detta utfördes i markarbeten för nybyggnad av enbostadshus med enskilt avlopp och dagvatten-inkoppling.
Marika Kristina J:
En mycket trevlig upplevelse med ett varmt bemötande. Allt kändes som hemma, utan att behöva tänka på mat, disk och städ. Ägarna fick en att kännas som man var vänner , då de tillagade mig med förnamn redan vid ankomst. God frukost efter att sovit i en skön säng med bra kudde. Kommer att återvända och har redan rekommenderat till mina vänner om det lilla Gästgiveriet i Ryd
Elin Anna Helena J:
En pärla som man inte bara ska besöka i skördetider, utan året om! Ägg, kött, delikatesser och fina grönsaker i en väldigt mysig butikslokal ,ed trevlig personal. Själv köper jag gärna värd/värdinnepresenter, för här finns många lite udda, spännande godsaker. Kan inte bli fel liksom.
Petra K:
Vi har varit kunder hos herr Wilks bilverkstad sedan i år. Han är jättetrevlig och kompetent, arbetar väldigt bra och snabbt. Servicen är superbra. Kostnaderna är rimliga och ändå prisvärda. Vi är jättenöjda.