Övrigt i Kronoberg

Alvesta  (7 st)
Uppvidinge  (5 st)
Lessebo  (4 st)
  • Bo Håkan S
    Bo Håkan S: Mycket bra och en kakelugnsmakare med utsökt erfarenhet och kompetens. Rekommenderas starkt! Håkan Selin
  • Per Patrik Tobias P
    Per Patrik Tobias P: Välkommen att lämna omdöme om oss nedan. Mvh Patrik Persson PBService AB
  • Magnus K
    Magnus K: Otroligt bra service på en hyperprofessionell däckverkstad! Sällan man ser en sådan nivå på någon form av verkstad. //Magnus
  • Per ola L
    Per ola L: Mycket trevliga och duktiga bra service. Skönt att köpa av firma på hemmaplan. Rekommenderas starkt. Mvh. Poa
  • Kerstin Ida Kristin I
    Kerstin Ida Kristin I: Väldigt duktiga och lugna. Kan hantera en liten westie med vetrinärskräck utan problem! Kan bara rekommenderas
  • Bengt Jesper Mårten H
    Bengt Jesper Mårten H: Fin service och bra utfört arbete.
    Thomas R
    Thomas R: Rekommenderas, fick hjälp direkt när det var en liten reparation efter ett köp. Mycket trevliga och mycket hjälpsamma.
  • Jannis Leonard F
    Jannis Leonard F: Superorganisation och förstklassig service
    Bertil Ingmar B
    Bertil Ingmar B: Tomten är redo klockan 15 15 tiden julafton Pga återbud Mvh Bertil
    Petra K
    Petra K: Vi har varit kunder hos herr Wilks bilverkstad sedan i år. Han är jättetrevlig och kompetent, arbetar väldigt bra och snabbt. Servicen är superbra. Kostnaderna är rimliga och ändå prisvärda. Vi är jättenöjda.
    Karin H
    Karin H: Bästa frisören!!! Nogrann och lyssnar på vad du önskar! Supernöjd!
    Mats S
    Mats S: Mycket bra service noggranna slipper vänta tar en direkt när man kommer. Varit där många gånger mycket nöjd/Mats
    Maja H
    Maja H: Så proffsigt jobb, supernöjd. Golvmatta i badrummet. Trevligt bemötande.
    Sten-åke Mats B
    Sten-åke Mats B: En kompetent gräventreprenör med effektivitet och perfektion samt nära-kund policy. Detta utfördes i markarbeten för nybyggnad av enbostadshus med enskilt avlopp och dagvatten-inkoppling.
    Anders T
    Anders T: Mycket trevligt bemötande! En mycket lyckad reparation av en hundraårig gammal stol. snabbt och effektivt arbete!
  • Marika Kristina J
    Marika Kristina J: En mycket trevlig upplevelse med ett varmt bemötande. Allt kändes som hemma, utan att behöva tänka på mat, disk och städ. Ägarna fick en att kännas som man var vänner , då de tillagade mig med förnamn redan vid ankomst. God frukost efter att sovit i en skön säng med bra kudde. Kommer att återvända och har redan rekommenderat till mina vänner om det lilla Gästgiveriet i Ryd
  • Ellinor J
    Ellinor J: Har med min funktionsnedsättning behövt hjälp i att justera felställningar och har innan gått till person som justerat med snabba ryckningar sen inget mer.Marie-Louise går noga igenom ens anamnes för att säkerställa att du kan ta emot behandling. Hon ger inga snabba ryckningar utan arbetar mer med att dra ut muskulaturen med olika tekniker. Förutom den naprapatiska behandling så ingår massage både traditionell och atlasbalans= djupgående massageverktyg. Du får också råd med enkla medel hur du kan underhålla förbättrade tillståndet med dig hem. Marie-Louise är vänlig och mycket professionell. Rekomenderar henne varmt.Själv fick jag tillbaka känseln i min högra fot samt förbättrat knä förutom de feljusteringar jag sökte för. Får mycket valuta för pengarna.
  • Vincent R
    Vincent R: Maria som driver bolaget är underbar och duktig!
    Per Kristian N
    Per Kristian N: Fantastiskt fin och välskött anläggning i Växjö. Finns inte många sådana för kickbike i Sverige, om någon i samma klass. Rekommderas!
    Michael G
    Michael G: Klockren service och justerar allt som eventuellt blivit fel!
  • Johan Mattias H
    Johan Mattias H: Kanon jobb, noggranna och bra service. Snabba och jätte trevliga.
  • Adrian I
    Adrian I: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jag vill dela min mycket positiva upplevelse hos Tandläkare Wassenius. Jag behövde göra en implantation och jag är otroligt nöjd med hur allt genomfördes. Allt gjordes på bästa sätt och med stor professionalitet. Redan från början blev jag varmt bemött. Tandsköterskan Malin är så vänlig och lugnande – hennes leende och småprat gjorde att jag kände mig trygg direkt. Tandläkaren Martin gjorde ett fantastiskt jobb, precis det jag som patient behövde. Han arbetade med stor expertis och noggrann planering. Jag vill tacka er för ert professionella arbete. Jag kände mig trygg under hela processen och kan verkligen varmt rekommendera kliniken till alla.
    Kenneth Svitzer H
    Kenneth Svitzer H: Mycket god mat och prisvärd. Fin miljö att äta i. Mästarklass.
    Arta T
    Arta T: Trevlig personal ,väldigt kunnig och bra pris. Alltid nöjd .☺️
  • Jonas Carl Anders J
    Jonas Carl Anders J: Duktig, pålitlig och tillmötesgående.
1234...7