Övrigt i Västmanland

Kungsör  (3 st)
Surahammar  (3 st)

Topp 25 övriga företag i Västmanland

• Diana Charlotta B
    Diana Charlotta B: Vi blev fantastiskt bemötta av vetrinär och sjukgymnast när vi kom in med vår sjuka hund Piki. Vetrinären undersökte henne och va så lugn och försiktig. Ett riktigt proffs! Tyvärr fick vi ta bort vår fina hund då hon bara blev sämre. Vi vill tacka detta fantastiska ställe, vi hade turen att få samma veterinär när vi kom tillbaka för att låta vår Piki somna in. Allt gick lugnt och fint till. En väldigt jobbigt stund såklart men personalen på plats gav oss tid, och trygghet
    Per Bertil Mikael L
    Per Bertil Mikael L: Vill ni anlita en snickare som lämnar ärliga och rimliga offerter, samt framförallt gör ett fantastiskt gott arbete - då är Denis på Extenter ett väldigt bra val. Mycket kommunikativ och intuitiv, vet vad kunden vill ha och är inte rädd att föreslå förbättringar. Vi anlitade Extenter att bygga en garderob och en platsbyggd bokhylla i vårt nya hem och vi kan inte vara mer nöjda - bra mycket bättre än vi hade förväntat oss, till det pris vi kommit överens om. Rekommenderas med andra ord varmt.
  • Amel A
    Amel A: Fick fantastisk bra och snabb service när jag kom in med en mobil där skärmen var helt repad efter att ha slagits i marken. Jag fick ett väldigt bra pris på byte av skärm, men när jag kom och hämtade upp den så visade det sig att mobilen hade ett skärmskydd och det endast var detta som de behövde byta och det sparade mig mycket pengar. Otroligt glad över att bli bemött med god och ärlig samt snabb service! Vill absolut rekommendera denna butik och återkommer gärna dit igen.
  • Marcus Roger B
    Marcus Roger B: Jag har anlitat Jimmy för intervjufilmer, med ett strålande resultat. Det var på kort varsel och med en hel del direktiv. Resultatet blev snyggt och med bra flow, med musik, loggor och namnplattor på helt rätt ställen. Rekommenderas!
  • Caroline Monica E
    Caroline Monica E: Helen är ett fantastiskt medium, en grymt bra kursledare och en superhärlig person. Hon är tydlig, rak och ärlig vilket jag uppskattar. Jag har gått utbildningen hos Själens Harmoni och lyckades därefter öppna min egen verksamhet. Rekommenderas varmt av mig
  • Karl Torsten L
    Karl Torsten L: Vi hade kommit överens om besök ang vår svajiga tvättmaskin kl 10, 3/10 2025, på Syrenvägen 95 och redan 9.45 kom en fantastiskt trevlig och duktig reparatör och ringde på vår dörr. Imponerande! Han insåg snabbt problemet och åtgärdade det. När jag skriver detta är kl 10.05. Denne reparatör är verkligen en heder för ert företag. Ann och Torsten Lund
    Frans Johan E
    Frans Johan E: Familjen på genomresa, kanonbra mat och service, trevligt ställe!!
    Sabina J
    Sabina J: Supernöjd med Aros Moderna! Professionella, noggranna och alltid lätta att ha kontakt med. Resultatet blev ännu bättre än vi hoppats på. Rekommnderar starkt
  • Eva Ingrid Kristina E
    Eva Ingrid Kristina E: Mycket trevlig och serviceinriktad personal som hittar lösningar på allt och ingenting är omöjligt, även gällande torkarblad.
  • Kim Mikael N
    Kim Mikael N: Trevligaste killarna för hjälp med logistik och lager. Grym support när man behöver hjälp med allt som rör byggtjänster, lager och transport.
    Mats J
    Mats J: Väldigt trevliga och duktiga snyggt jobb
  • Morteza N
    Morteza N: Fantastisk restaurang. Otroligt mycket smak i varje del. Mycket trevlig personal.
    Anders K
    Anders K: Professionella företaget med erfarenhet. Arbetare är duktiga på detta jobb. Rekommenderar!
  • Björn W
    Björn W: Att man ska behöva åka från Stockholm till Västerås för att äta den godaste lunchen på år och dag!! Prisvärt och mkt vällagat.
  • Susanne A
    Susanne A: Fantastiska produkter, som verkligen gör skillnad. Välgörande, vårdande, och med fantastiska dofter. Jättefina förpackningar. Det är alltid trevligt att handla Klockargårdens produkter. Alla är trevliga, duktiga och kunniga. Rekommenderar varmt Klockargårdens fantastiska produkter.
    Jörgen H
    Jörgen H: Under 2016 anlitade vi Wellcut AB för att fälla ett 20-tal träd vid vårt fritidshus i Skinnskatteberg. Flera av träden stod nära en el-ledning som löper över vår tomt vilket innebar att det krävdes samordning mot Vattenfall. Wellcut bevakade ärendet som snurrade runt hos berörda parter i flera månader innan beslut fattades om hur arbetet skulle utföras. Då det var extremt trångt mellan el-ledning, bostadshus och gäststuga ställdes det höga krav på noggrannhet och planering av fällningsarbetet. Flera av de riktigt stora träden fick sektionsfällas från hög höjd. Vår uppfattning är att Wellcut genomförde jobbet med stor säkerhet och vi är tacksamma för att det inte uppstod några skador på hus, el-ledning eller intilliggande skogsmark. Tack vare Fredrik på Wellcut, som verkligen engagerade sig i vårt ärende och drev på gentemot Vattenfall, så har vi nu en betydligt finare tomt med större möjligheter att nyttja marken. Vi kan varmt rekommendera Wellcut AB Jörgen & Annelie från Hässelby/Skinnskatteberg
  • Johan E
    Johan E: Jonas & Stefan från Svenska Skorstenar AB utförde installation av kassett i befintlig öppen spis och åtgärdad brister i ventilation i vår villa från 1947 i Stockholm. Bra rådgivning inför offert. Tydlig offert som stämde helt med utfört arbete. Snyggt slutresultat som klarade oberoende besiktning utan anmärkning. Höll överenskomna tider. Dessutom supertrevliga att ha att göra med. Rekommenderas varmt.
  • kalle a
    kalle a: Inget att klaga på. Bra säng med bra fläkt. Rent och bra rör. tummen upp =)
  • Roland E
    Roland E: Curlingklubben har nu ny pist i en 2-banorshall, samt får till sommaren bowlsbanor i fullängd förmodligen de ända i Sverige. Hemsida : http://www.laget.se/silverstenen
  • Carl C
    Carl C: Ordnar väldigt bra jakter. Gott om vilt och mycket bra boende i historisk miljö.
  • Arvid S
    Arvid S: Rekommenderas starkt, bra kundbemötande. Och bra tjänster, tror att det är det ända företaget i Västerås som sysslar med den här typen av tjänster/produkter och de gör det väldigt bra!
  • Karsten P  E
    Karsten P E: Lasse är kung. Vad finns det i världen han inte löser. Det har tagit sig ordentligt med nya ägare. Bra.
  • Fredrik J
    Fredrik J: Dem hjälpte på direkten att hitta ett serviceboende åt min Farmor! Tack så mycket
    Carola R
    Carola R: Är supernöjd med Wilma & Morris barnkläder. Deras koncept bara andas kvalitet! Det är mycket tanke bakom plaggen i både funktion,hållbarhet,form, känsla och att de ska passa barnens behov i ALLA väder. Kläderna är fantastiska för den som vill vara säker på att det håller och att barnen verkligen kan leka i dem utan att de går sönder fryser eller blir för varma i dem. Med fingertoppskänsla har deverkligen tänkt på allt. Att vinterkläderna ska gå att köra i torktummlare och torkskåp utan att bli förstörda, Tejpade sömmar, avtagbara speciellt formade luvor, avtagbara hällor under foten, mm mm. Är en återkommande kund tack vare deras otroliga kvalitet, kundservicen och de snabba leveranser.(Många andra E-företag är svåra att få tag på och har usel kundservice)Undrar man över någonting så svarar de så gärna på frågorna och ger tips på vad som är bra att tänka på! Har två Ur å skurbarn som leker vilt och de behöver bra varma bekväma och sköna kläder som håller och det gör verkligen dessa! Rekomenderas varmt för alla som vill ge sina barn det allra BÄSTA!!!
    jolle o
    jolle o: hon e gaska så söt den där liselotte