Moni S:
Sveriges bästa chokladmakare - utan överdrift!!! Och dessutom enligt mig - Sveriges bästa tårtmakare. Varför köpa en tråkig tårta på ICA när man kan få uppleva himmelriket med en från Mälarchocolaterie? Det låter som överdriven reklam men jag har provat mycket choklad och bakelser på alla möjliga ställen i Sverige och jag återkommer alltid till att MC i Västerås är bara bäst!
Joel B:
En flygskola helt inriktad på att utbilda piloter i flygteori. Skolchefen har ett stort engagemang i utbildning vilket gör utbildningen riktigt bra och intressant. Det finns stor flexibilitet hos instruktörerna och skolan i övrigt vilket ger en bra känsla av att ha inflytande över sin egna utbildning. I övrigt trevliga lokaler och bra fikamöjligheter.
KENT ROBERT R:
Grymt jobb med vår hemsida https://OptiOne.se och en helt fantastisk anpassning av WorkCloud. Vi är supernöjda och kan med trygghet rekommendera BlueScreen och WorkCloud alla dar i veckan. Hög kompetens, suverän service och grym support.
Nafiseh H:
Jag flyttade mitt hus igår av det här företaget. Två personer gjorde det, Rashid och Jihad, de arbetade väldigt snabbt och exakt och jag är väldigt nöjd med vad de gjorde för mig. Jag trodde inte att flyttarbetet skulle bli klart så snabbt och exakt. Jag rekommenderar att du anförtror ditt arbete till detta företag om du planerar att flytta. De två killarna gjorde ett bra jobb och jag är väldigt nöjd med dem. Alla mina saker flyttades till det nya huset som det var. Inget var trasigt eller skadat.
Tusen tack
Jan J:
Kul även för vuxna. Vi var på besök som en del av en kompis 30 års-firande. Ett varningens finger dock till alla som är lika otränade som jag: det är svettigt! Prisvärt och trevlig personal. Hade jag haft barn själv skulle jag nog besöka stället ännu oftare.
Tord Staffan Rune K:
Husmanskost, bra priser och trevlig personal gör att alla hantverkare i Norberg har Porten som sitt lunchställe. Ingen blir besviken vid ett besök på det stället.
E:
Friskis och svettis har hottat upp sig och har numera riktigt bra utbud var det gäller pass och ett snyggt fräscht gym. Som student är det riktigt värt då korten är till rabatterade priser. Att det ligger nära stan är också en fördel.
Anita K:
Vi fick ett tryckimpregnerat staket i lösvirke uppsatt kring en tomt på ca 1500 kvm av två snabba och mycket trevliga snickare, som inte ville ta några onödiga pauser, utan bara en snabblunch. De snickrade också till några extra grindar och lite annat småfix i anslutning till staketet.
Emanuel H:
Bra grabbar som gör ett bra jobb, lite svåra att få tag på ibland pga mycket att göra men väl värt det att försöka igen.
De installerade en frånluftsfläkt på taket för att förbättra inomhus luften, stor skillnad på före och efter.
Miranda W:
Fina lokaler med läcker inredning, trevlig personal och utsikt över Stora torget gör Rob´s café till ett efterlängtat nytillskott i Västerås cafévärld. Här funkar det att läsa, jobba och umgås. Dessutom ett stort plus att Rob's har öppet till sent på kvällarna, något som fick Västerås Knitters att förlägga sin senaste Stickcafékväll här :-)