Philip O:
En sjukt bra affär med schyssta kläder, med bra kvalité till otroligt lågt pris. Man känner på kläderna att det inte är något dåligt material kläderna är gjorda av.
Anita H:
Har precis beställt en ny fotobok och är så spänd på den. Jag har tidigare beställt både fotoböcker och canvastavlor och leveransen är snabb och kundservicetjejerna så hjälpsamma. Bara högsta betyg!
Ola A:
Vi vill verkligen rekommendera Skånemejerier pga. deras förträffliga produkter och konkurrensvilja. Vår familj köper alltid av deras sortiment när tillfälle ges trots att vi är inbitna smålänningar. Det enda man verkligen saknar är många fler försäljningsställen tyvärr!!
Johanna L:
Här går det att köpa och sälja valuta till en bra kurs. Behåller du kvittot kan du växla tillbaka pengar från tex semester i efterhand utan att betala en avgift. Denna lokalen är liten, har få "kassor"?!, trots detta upplever jag ej att här är lång väntetid. Personalen är trevliga och hjälpsamma. Blir "5/5 recos".
Evelina B:
Jättebra och prisvärda hotell. Bra bemötande av personalen med en reception som är öppen dygnet runt. Bra frukostbuffé och även bra bar på kvällen. Fräscha rum men något tråkig inredning.