Agneta V:
Rätt OK, fast min upplevelse som säljare med kundens långtgående ångerrätt tycker jag inte är helt ok. De kan skicka tillbaka varan utan nån som helst anledning, de betalar returfrakten givetvis men jag som säljare får ju bekosta min frakt.
Kundtjänsten är inte optimal, svårt att nå finns inget telnr eller mailadress
Kåge M:
Eftersom ingen gett oss någon rekommendation på Reco ännu (flera 5 solar på Rejta.se) så får jag väl ge oss själva en femma! Välkomna in och kolla om det verkar stämma! mvh Kåge och flickorna på Comics Heaven i Gamla Stan Stockholm. comicsheaven.se
Margareta H:
Det här är min favoritbutik! Inköparen måste ha så bra smak - för allt där inne är saker jag vill ha...
Här hittar du antika eller nytillverkade grejer med antik känsla, konst och allt det där lilla extra. Underbar personal är också ett stort plus!
Alex M:
Här hittar man alltid en massa roliga kläder, svinskojj = )
Hittar alltid en massa balla skinnjackor, hattar, glasögon och sånt. Synd att det inte finns så många skor för oss killar, men det får gå för denna gången. De hade iofs ett par feta platådojjor i geopardmönster...kanske kan vara något.
Emma J:
Det är en av de allra minsta butikerna jag varit inne och ändå har de så otroligt mycket man vill köpa! De har örhängen i alla möjliga färger och former, 100-tals strassmycken och vackra halskedjor med stenar och pärlor. Antikt, gammalt och nytt. En upplevelse varje gång man går in där. Tyvärr kan personalen vara otrevlig, i vissa fall ignorerande, vilket sänker betygen från annars en fyra.
Viktoria K:
Extremt otrevlig personal! Blev i stort sett utslängda efter att bara ha gått in och börjat se oss omkring. Vi gick chockade därifrån och kommer INTE att återvända. När man läser övriga kommentarer här börjar man ju misstänka att något inte står riktigt rätt till.