Peter T:
Grattis Swedbank!
Swedbank ni har vunnit priset "Sveriges sämsta bank" alla kategorier
Stenålders priset
En bank där det krävs fysika besök för att aktivera tjänster (utlandsbetalningar) som de tagit bort utan att meddela sina kunder känns 1980 i min bok. Det är 2015 nu, vi lever mobilt och arbetar digitalat, vakna Swedbank!
Inkompetens priset
Ingen vet nått, står instruktioner på hemsidan, ringer företagskontor- de hänvisar till telefonbanken - de hänvisar till lokalt kontor - ringer till lokalt kontor - de hänvisar tillbaka till telefonbanken - ringer telefonbanken igen där de meddelar att jag måste gå fysiskt till banken.
Jag jobbar utomlands och är hemma på helger, har Swedbank öppet på helger?(nix,-)
Sunkighets priset
I min bok är det nu 2:a gången jag upplever detta.
Försök INTE att använda Swedbank i Norge, jag i min enfald trodde att det skulle vara lite lättare att använda Swedbank Norge för att jag nyttjade deras tjänster i Sverige, men så fel jag hade.
Så ni som använder digitala banktjänster och jobbar på vardagar ,-)
Välj någon annan bank än Swedbank som inte lever kvar i gamla strukturer med besök på fysiska bankkontor.
Det funkar säkert för pensionärer och de som har ledigt tid på dagarna.
Hälsningar fra Norge
Peter Tilling
Johan B:
Enda nischbanken där det är smått omöjligt att få ut pengarna. De hänvisar till att du skall leta rätt på blankett som jag inte hittar. .. irriterande