Begravningsbyrå i Stureby

1 rekommenderat begravningsbyråer i Stureby, Stockholm

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Begravningsbyråer nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Driver du begravningsbyrå i Stureby?

• Vi utför begravningar i hela Storstockholm, på era villkor och till rimligt pris.
    Eva Charlotte R
    Eva Charlotte R: Det finns nog inget värre än att mista en nära anhörig. Chocken, sorgen och ens okunnighet om vad som nu skall göras, är en dålig kombination. Och det är lätt hänt att man bokar närmsta begravningsbyrå utan att kolla vare sig priser eller renommé. Det höll jag på att göra, innan förnuftet kom tillbaka. Min släkting hade varit noga med att hennes begravning skulle vara enkel, i kretsen av de allra närmaste. Då var det tur att jag till sist hittade en seriös firma som ABC Lilla Begravningsbyrån för att få hjälp med arrangemang och alla frågor som jag hade. Vad som verkligen stod ut var den personliga service som jag fick. Tord och Daniel var inte bara professionella, utan de visade en sådan omsorg och respekt att jag kände mig trygg från början till slut. Deras förmåga att navigera de många praktiska aspekterna av en begravning var imponerande. Oavsett hur små eller stora frågorna var, tog de sig tid att förklara varje steg i processen och såg till att jag förstod alla valmöjligheter, och kostnaden var mycket rimlig jämfört med de stora byråerna. Jag rekommenderar varmt ABC Lilla Begravningsbyrån till alla som söker en byrå som verkligen bryr sig i ett av livets svåraste stunder, och ser till att varje detalj tas om hand med genuin omtanke om både de efterlevande och den avlidne.