Bilvård på Östermalm

6 rekommenderade bilvårdare på Östermalm, Stockholm

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från bilvårdare nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Mekonomen Radiohuset Östermalm

Verifierat företag
    988 omdömen
    Alla bilars märkesverkstad. Utför service och reparationer på alla bilar oavsett bilmärke. Vi använder Mekonomens egenutvecklade dataredskap.
    Anna V
    Anna V: Trevligt bemötande, snabb och effektiv service. Toppen!
  • Driver du bilvårdsfirma i Östermalm?

• Lasse W
    Lasse W: Snabbt jobb och på kort varsel Helt ok Men lite slarv...............xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
  • Mats L
    Mats L: ++++++++++++++++++++++++++++++
  • Ambjörn A
    Ambjörn A: Hejsan! På nytt har min bil fått "omvårdnad" hos Valet Car Care, och jag kan fortsättningsvis rekommendera detta företag. Jättebra resultat, helt i nivå med mina förväntningar..och de är höga..dessutom jättebra bemötande.
  • Rojin A
    Rojin A: Bra bemötande och levererar alltid bra service. Proffesionella med arbetet och jätte vänliga som personer! De tar kundens behov på allvar, och lever alltid upp till mina förväntningar, om inte mer! Känner mig alltid välkommen och har därför alltid kommit tillbaka!
  • Driver du bilvårdsfirma i Östermalm?

• Per-Arne S
    Per-Arne S: Det märks att Jörgen på Sthlms Bilvård både älskar bilar och har hållit på med det här i många år. För 7-8 år sedan gjorde han en lackkonservering av min A4 Allroad vilken höll sig i många år, bilen var som ny när jag sen sålde den. Nu har jag just fått min nya ENYAQ folierad i fronten inkl. mörktonad Crystal Face grill - blev mycket bra. Jörgen är både seriös, trevlig och professionell och har du en lite nyare eller finare bil - så anser jag det helt klart värt pengarna med både foliering resp. lackskyddsbehandling. Kan verkligen rekommendera Sthlms Bilvård och Jörgen Sandell