Söderorts Bilvård AB

Söderorts Bilvård AB

soderortsbilvard.se
  • BadgeSevenYears
1 229

Söderorts Bilvård AB grundades i januari 2012, och vi har flera års yrkeserfarenhet inom området bilvård och däck. Vår vision är att erbjuda högkvalitativ service som ger nöjda och återkommande kunder. För oss är det en självklarhet att behandla din bil som att det vore vår egen. Vår anläggning ligger i södra Stockholm, på...

1229 omdömen om Söderorts Bilvård AB

Sedan starten hos Reco 2016

Thomas B

++++++++++++++++++++++++++++++

Kurre W
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Snabbt, trevlig personal, bra service.

Fredrik B
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Väldigt flexibla, kan lämna bilen mycket tidigt och hämta sent. Alltid ett fantastiskt resultat och mycket trevligt att hämta en bil som ser ut som ny efter tvätt. Fredrik Bleckberg

Mats B

Snabba, professionella och serviceinriktade

Tommy J
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Företaget är mycket kundorienterat och löser alla problem snabbt, smidigt och prisvärt. Tommy Jungedal är en mycket nöjd kund🤣

Pernilla A

Bra service! Snabbt och effektivt! Trevlig personal! Rekommenderas varmt

Svar från Söderorts Bilvård AB

Hej Pernilla Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både service, tempo och bemötande. Varmt välkommen tillbaka!

Göran Ö
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Trevligt bemötande och en känsla av seriöst hanterande.

Svar från Söderorts Bilvård AB

Hej Göran Stort tack för din feedback! Det gläder oss att du fick ett bra bemötande och kände att vi arbetar seriöst. Hoppas vi får hjälpa dig igen framöver.

Mikael D
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Braoch proffsigt utfört jobb.

Svar från Söderorts Bilvård AB

Tack för ditt omdöme! Kul att höra att du är nöjd med jobbet och upplevde det som professionellt. Du är alltid välkommen tillbaka!

A.p.l Måleri Och Inredning
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Trevlig personal & bra service // Anders ( mini cooper )

Svar från Söderorts Bilvård AB

Stort tack Anders för ditt omdöme! Kul att höra att du är nöjd med både servicen och bemötandet.

Strauss H

Trevliga, bra service! Rekommenderar

Svar från Söderorts Bilvård AB

Härligt att höra, stort tack! Vi uppskattar verkligen rekommendationen och hoppas få ta hand om din bil igen framöver.

Jesper R
Skrev om Söderorts Bilvård AB

alltid trevliga,snabba och hjälpsamma! :)

Svar från Söderorts Bilvård AB

Hej Jesper Vad kul att höra, stort tack! Vi försöker alltid vara både snabba och hjälpsamma, så det betyder mycket att du upplever det så. Välkommen in igen när det passar!

Bert E
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Sökte verkstad för hjulskifte och fann Söderorts Bilvårds hemsida. Lätt att boka och priset stod klart och tydligt. Fick ett bra bemötande på plats och bytet tog inte många minuter, två man gjorde ett effektivt arbete. Jag har varit på ett otal verkstäder genom åren via mitt arbete och sett det mesta. Här var det ordning och reda. Kommer troligtvis att anlita dem igen. Bert

Svar från Söderorts Bilvård AB

Stort tack Bert för att du tog dig tid att skriva så utförligt! Det gläder oss verkligen att du uppskattade både bokningen, tydligheten och hur arbetet utfördes på plats. Extra kul att höra från någon med så bred erfarenhet från olika verkstäder. Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen – och vi hjälper dig gärna även med biltvätt när behovet uppstår!

Gunnar H
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Dom är alltid väldigt effektiva, fint bemötande, byter däck som om det vore en depå i en formel-1 tävling!

Svar från Söderorts Bilvård AB

Hej Gunnar Härligt beskrivet, tack för det! 😄 Vi gör vårt bästa för att hålla tempot uppe och samtidigt ge ett bra bemötande. Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!

Maza S
Skrev om Söderorts Bilvård AB

trevligt bemötande och professionell service.

Svar från Söderorts Bilvård AB

Tack för de fina orden! Vi uppskattar att du lyfter både bemötandet och servicen. Hoppas vi får hjälpa dig igen framöver!

Stephen W
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Som alltid blev jag bemött med vänlighet, artighet och kompetens. Det är så man skapar stamkunder!

Svar från Söderorts Bilvård AB

Vad kul att höra, tack! Precis så vill vi att det ska kännas varje gång man kommer till oss. Vi ses nästa gång 👍

Sven Lennart S
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Trevligt bemötande, fina lokaler, bra jobb och ”lagom” kostnad.

Svar från Söderorts Bilvård AB

Härligt att allt klaffade, från bemötandet till jobbet och priset. Det är exakt den upplevelsen vi siktar på. Vi ser fram emot nästa gång!

Joel L
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Flexibla, snabba och mycket prisvärda

Svar från Söderorts Bilvård AB

Snyggt, tack! Kul att du uppskattar både flexibiliteten, tempot och priset. Vi ses nästa gång!

Sverre M
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Fick känsla av att personalen ville göra ett jobb, som är så bra som möjligt för mig. Trevligt bemötande. Mycket nöjd med arbetet, som gjordes.

Svar från Söderorts Bilvård AB

Hej Sverre Det är precis så vi vill att det ska kännas. Tack för att du skriver det! Kul att du är nöjd med både bemötandet och jobbet. Vi ser fram emot nästa gång!

JOHN J
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Bästa däckverkstaden i Stockholm. Alltid bra och snabb service. Man är glad när man åker härifrån.

Svar från Söderorts Bilvård AB

Stort tack, det betyder verkligen mycket att höra! Vi jobbar hårt för att det ska vara både snabbt, smidigt och med ett bra bemötande. Varmt välkommen tillbaka nästa gång!

Lena B
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Mycket nöjd med både motortvätt och in/utvändig tvätt.

Svar från Söderorts Bilvård AB

Härligt att höra, tack! Kul att både motortvätten och heltvätten levde upp till förväntningarna. Vi ser fram emot nästa gång!

Kerstin G
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Snabbt o lätt byte av däck.Trevliga killar och bra service.Kan varmt rekommenderas Vi återkommer gärna

Svar från Söderorts Bilvård AB

Härligt, precis så vi vill att det ska kännas! Tack för rekommendationen och de fina orden. Vi ser fram emot att se er igen!

Åse G
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Alltid snabb och trevlig service. Bra bemötande och ordning och reda.

Svar från Söderorts Bilvård AB

Hej Det är så vi vill ha det, varje gång 👍 tack för att du säger det! Vi ser fram emot nästa besök

Peter R
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Bra service, punktlighet, ligger bra till

Svar från Söderorts Bilvård AB

Smidigt och rakt på sak – tack! Kul att både service, punktlighet och läget funkar för dig. Vi ses nästa gång 👍

FREDRIK F
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Snabb service och trevligt bemötande

Svar från Söderorts Bilvård AB

Snabbt ska det gå och trevligt ska det vara 😄 tack för att du uppskattar det! Vi ses nästa gång.

Dan H
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Bilvårdare av rang. Inte billigt, men ändå valuta för pengarna.

Svar från Söderorts Bilvård AB

Hej Dan Vi är kanske inte billigast – men vi gör det ordentligt. Skönt att du tycker det är värt det. Vi ses nästa gång 👊

Bo A
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Trevligt bemötande och mycket service minded

Svar från Söderorts Bilvård AB

Stort tack för de fina orden! Det betyder mycket för oss att du kände dig väl bemött. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen!

Kjell Y
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Tvättar inte bilen ofta (spolar mest av den), men när den tvättas vill jag att det ska bli bra. Och på Söderorts Bilvård får jag vänligt bemötande och en riktigt ren bil till bra pris. Så varför göra det själv ...

Svar från Söderorts Bilvård AB

Härligt att höra, tack snälla! 😄 Precis så tänker vi också – när man väl tvättar bilen ska det bli ordentligt gjort. Kul att du är nöjd med både resultatet och bemötandet. Vi tar gärna hand om den nästa gång också!

Lidia F
Skrev om Söderorts Bilvård AB

De bemöter kunder alltid med samma vänlighet och professionalitet. De jobbar bra, är kompetenta och snabba. Det blir lätt att lita på dem!

Svar från Söderorts Bilvård AB

Riktigt kul att läsa det här, tack! 🙏 Vi försöker alltid möta alla på samma sätt – schysst, proffsigt och utan krångel. Att du känner att du kan lita på oss betyder extra mycket. Vi ses nästa gång!

Mikael D
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Snabba och extremt hjälpsamma!

Svar från Söderorts Bilvård AB

Grymt att höra, tack! Vi kör alltid fullt fokus på att lösa saker snabbt och smidigt för våra kunder. Vi ser fram emot nästa gång 👊

Jakob L
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Bilen fick verkligen en ansiktslyftning.

Svar från Söderorts Bilvård AB

Riktigt roligt att höra, tack! Det är kvittot på att vi gör rätt saker.

Thomas L
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Mycket proffesionella och oerhört prisvärt!

Svar från Söderorts Bilvård AB

Tack snälla! Härligt att du tycker det känns både professionellt och värt pengarna – det betyder mycket för oss.

Be A
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Väldigt professionell bilvårdsfirma. Experter på att ta hand om bilen. Har tvättat hos Söderorts i tre år nu.

Svar från Söderorts Bilvård AB

Tack snälla! Att få ta hand om din bil i tre år säger mer än något annat – det uppskattar vi verkligen.

Bo-Anders A
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Bra. Lite svårt att veta vart man parkerar bilen innan däckbyte. Går säkert att förtydliga. Bra bemötande.

Svar från Söderorts Bilvård AB

Tack för omdömet! Kul att du uppskattade bemötandet. Vi tar till oss synpunkten om parkeringen och jobbar på att göra det smidigare till nästa gång 👍

Towe N

Trevligt bemötande. Snabb service. Erbjudande utan krav. 👍🏻

Svar från Söderorts Bilvård AB

Tack snälla! Vi försöker alltid hålla det enkelt, snabbt och utan krångel – kul att det märks. Hoppas vi ses igen!

Maximilian G
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Bra service och trevlig personal. Jag köpte två sommardäck till min volvo och är nöjd med hela upplevelsen. Reccomenderas.

Svar från Söderorts Bilvård AB

Riktigt kul att höra, tack! Nya sommardäck gör stor skillnad, skönt att allt klaffade. Vi ser fram emot nästa gång!

Maria M
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Vi hade vad vi trodde punktering på vårt däck och ringde och hörde om de hade tid för att kolla/laga. Vi kunde komma samma eftermiddag. Det var bara ventilen som var trasig och jobbet utfördes snabbt och smidigt. Trevligt bemötande. Kommer använda dem igen om det blir problem med däck.

Svar från Söderorts Bilvård AB

Bra att ni kollade upp det direkt – och ännu bättre att det var en snabb lösning! 😄 Tack för förtroendet. Ni är alltid välkomna till oss, oavsett om det är akut eller bara en check. Och vill bilen få sig en tvätt nästa gång fixar vi det också!

Ingmarie F
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Glada Trevliga ”gubbar” Vänligt bemötande Helt ok pris för det jättebra jobbet❣️ Återkommer👍👵🏻Ing-Marie

Svar från Söderorts Bilvård AB

Vilken härlig feedback, tack snälla Ing-Marie! 😄 Kul att du är nöjd hela vägen. Du är alltid varmt välkommen tillbaka!

Luis B
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Professionellt bemötande, de gick runt och inspekterade bilen innan de tog emot nycklarna, det var klart i tid. Bilen såg ut som nytt efteråt. Rekommenderar dem varmt

Svar från Söderorts Bilvård AB

Stort tack för rekommendationen! Vi vill ha koll på bilen direkt från start, så skönt att det märks. Och att den kändes som ny efteråt – det är precis dit vi vill komma varje gång.

Hanna R
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Trevliga och hjälpsamma! Jättenöjd med resultatet. Kommer absolut lämna in min bil där Flera gånger!

Svar från Söderorts Bilvård AB

Tack för förtroendet! Skönt att resultatet satt som det skulle. Du är alltid välkommen tillbaka när det är dags igen.

Marcus O
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Bilen ser fin ut och de har ett mkt trevligt bemötande.

Svar från Söderorts Bilvård AB

Härligt, tack för det! Vi lägger lika mycket fokus på resultatet som på hur man blir bemött 👍

Hilde-britt Elisabet A
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Jag blev mycket trevligt bemött både per telefon och vid besöket. Jag har anlitat Söderorts Bilvård tidigare med gott resultat därför återkommer jag till dem. Jag behövde hjälp med manuell, utvärtes tvätt av min bil. Resultatet blev som tidigare mycket bra.

Svar från Söderorts Bilvård AB

Verkligen uppskattat att du återkommer till oss! Vi försöker alltid hålla samma nivå rakt igenom, från första samtalet till färdigt resultat. Vi ses nästa gång.

Najme W
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Bilen blev ren och fin, invändigt och utvändigt.

Susanne H
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Mycket bra bemötande. Det gick snabbt. Jag kom in tidigare. Dit kommer jag åka tillbaka till hösten för nästa däckbyte. Rekommenderas.

Hans G

Trevligt bemötande, bra service

Tejmor S
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Snabb service och väldigt trevligt bemötande

Anders K
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Bra bemötande och bra utfört jobb. Dessutom prisvärt

Niklas H
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Kanon trevligt bemötande o snabbt fixat de jag ville ha gjort

Jonbel A
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Jag är mkt nöjd med arbetet de har utfört, keep upp the good work !

Marina B

Pålitliga,seriösa och flexibla

Stina K
Skrev om Söderorts Bilvård AB

Trevliga och gör alltid ett bra jobb, mycket nöjd.