++++++++++++++++++++++++++++++
Söderorts Bilvård AB
Söderorts Bilvård AB grundades i januari 2012, och vi har flera års yrkeserfarenhet inom området bilvård och däck. Vår vision är att erbjuda högkvalitativ service som ger nöjda och återkommande kunder. För oss är det en självklarhet att behandla din bil som att det vore vår egen. Vår anläggning ligger i södra Stockholm, på...
1229 omdömen om Söderorts Bilvård AB
Sedan starten hos Reco 2016
Snabbt, trevlig personal, bra service.
Väldigt flexibla, kan lämna bilen mycket tidigt och hämta sent. Alltid ett fantastiskt resultat och mycket trevligt att hämta en bil som ser ut som ny efter tvätt. Fredrik Bleckberg
Snabba, professionella och serviceinriktade
Företaget är mycket kundorienterat och löser alla problem snabbt, smidigt och prisvärt. Tommy Jungedal är en mycket nöjd kund🤣
Bra service! Snabbt och effektivt! Trevlig personal! Rekommenderas varmt
Hej Pernilla Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både service, tempo och bemötande. Varmt välkommen tillbaka!
Trevligt bemötande och en känsla av seriöst hanterande.
Hej Göran Stort tack för din feedback! Det gläder oss att du fick ett bra bemötande och kände att vi arbetar seriöst. Hoppas vi får hjälpa dig igen framöver.
Braoch proffsigt utfört jobb.
Tack för ditt omdöme! Kul att höra att du är nöjd med jobbet och upplevde det som professionellt. Du är alltid välkommen tillbaka!
Trevlig personal & bra service // Anders ( mini cooper )
Stort tack Anders för ditt omdöme! Kul att höra att du är nöjd med både servicen och bemötandet.
Trevliga, bra service! Rekommenderar
Härligt att höra, stort tack! Vi uppskattar verkligen rekommendationen och hoppas få ta hand om din bil igen framöver.
alltid trevliga,snabba och hjälpsamma! :)
Hej Jesper Vad kul att höra, stort tack! Vi försöker alltid vara både snabba och hjälpsamma, så det betyder mycket att du upplever det så. Välkommen in igen när det passar!
Sökte verkstad för hjulskifte och fann Söderorts Bilvårds hemsida. Lätt att boka och priset stod klart och tydligt. Fick ett bra bemötande på plats och bytet tog inte många minuter, två man gjorde ett effektivt arbete. Jag har varit på ett otal verkstäder genom åren via mitt arbete och sett det mesta. Här var det ordning och reda. Kommer troligtvis att anlita dem igen. Bert
Stort tack Bert för att du tog dig tid att skriva så utförligt! Det gläder oss verkligen att du uppskattade både bokningen, tydligheten och hur arbetet utfördes på plats. Extra kul att höra från någon med så bred erfarenhet från olika verkstäder. Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen – och vi hjälper dig gärna även med biltvätt när behovet uppstår!
Dom är alltid väldigt effektiva, fint bemötande, byter däck som om det vore en depå i en formel-1 tävling!
Hej Gunnar Härligt beskrivet, tack för det! 😄 Vi gör vårt bästa för att hålla tempot uppe och samtidigt ge ett bra bemötande. Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!
trevligt bemötande och professionell service.
Tack för de fina orden! Vi uppskattar att du lyfter både bemötandet och servicen. Hoppas vi får hjälpa dig igen framöver!
Som alltid blev jag bemött med vänlighet, artighet och kompetens. Det är så man skapar stamkunder!
Vad kul att höra, tack! Precis så vill vi att det ska kännas varje gång man kommer till oss. Vi ses nästa gång 👍
Trevligt bemötande, fina lokaler, bra jobb och ”lagom” kostnad.
Härligt att allt klaffade, från bemötandet till jobbet och priset. Det är exakt den upplevelsen vi siktar på. Vi ser fram emot nästa gång!
Flexibla, snabba och mycket prisvärda
Snyggt, tack! Kul att du uppskattar både flexibiliteten, tempot och priset. Vi ses nästa gång!
Fick känsla av att personalen ville göra ett jobb, som är så bra som möjligt för mig. Trevligt bemötande. Mycket nöjd med arbetet, som gjordes.
Hej Sverre Det är precis så vi vill att det ska kännas. Tack för att du skriver det! Kul att du är nöjd med både bemötandet och jobbet. Vi ser fram emot nästa gång!
Bästa däckverkstaden i Stockholm. Alltid bra och snabb service. Man är glad när man åker härifrån.
Stort tack, det betyder verkligen mycket att höra! Vi jobbar hårt för att det ska vara både snabbt, smidigt och med ett bra bemötande. Varmt välkommen tillbaka nästa gång!
Mycket nöjd med både motortvätt och in/utvändig tvätt.
Härligt att höra, tack! Kul att både motortvätten och heltvätten levde upp till förväntningarna. Vi ser fram emot nästa gång!
Snabbt o lätt byte av däck.Trevliga killar och bra service.Kan varmt rekommenderas Vi återkommer gärna
Härligt, precis så vi vill att det ska kännas! Tack för rekommendationen och de fina orden. Vi ser fram emot att se er igen!
Alltid snabb och trevlig service. Bra bemötande och ordning och reda.
Hej Det är så vi vill ha det, varje gång 👍 tack för att du säger det! Vi ser fram emot nästa besök
Bra service, punktlighet, ligger bra till
Smidigt och rakt på sak – tack! Kul att både service, punktlighet och läget funkar för dig. Vi ses nästa gång 👍
Snabb service och trevligt bemötande
Snabbt ska det gå och trevligt ska det vara 😄 tack för att du uppskattar det! Vi ses nästa gång.
Bilvårdare av rang. Inte billigt, men ändå valuta för pengarna.
Hej Dan Vi är kanske inte billigast – men vi gör det ordentligt. Skönt att du tycker det är värt det. Vi ses nästa gång 👊
Trevligt bemötande och mycket service minded
Stort tack för de fina orden! Det betyder mycket för oss att du kände dig väl bemött. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen!
Tvättar inte bilen ofta (spolar mest av den), men när den tvättas vill jag att det ska bli bra. Och på Söderorts Bilvård får jag vänligt bemötande och en riktigt ren bil till bra pris. Så varför göra det själv ...
Härligt att höra, tack snälla! 😄 Precis så tänker vi också – när man väl tvättar bilen ska det bli ordentligt gjort. Kul att du är nöjd med både resultatet och bemötandet. Vi tar gärna hand om den nästa gång också!
De bemöter kunder alltid med samma vänlighet och professionalitet. De jobbar bra, är kompetenta och snabba. Det blir lätt att lita på dem!
Riktigt kul att läsa det här, tack! 🙏 Vi försöker alltid möta alla på samma sätt – schysst, proffsigt och utan krångel. Att du känner att du kan lita på oss betyder extra mycket. Vi ses nästa gång!
Snabba och extremt hjälpsamma!
Grymt att höra, tack! Vi kör alltid fullt fokus på att lösa saker snabbt och smidigt för våra kunder. Vi ser fram emot nästa gång 👊
Bilen fick verkligen en ansiktslyftning.
Riktigt roligt att höra, tack! Det är kvittot på att vi gör rätt saker.
Mycket proffesionella och oerhört prisvärt!
Tack snälla! Härligt att du tycker det känns både professionellt och värt pengarna – det betyder mycket för oss.
Väldigt professionell bilvårdsfirma. Experter på att ta hand om bilen. Har tvättat hos Söderorts i tre år nu.
Tack snälla! Att få ta hand om din bil i tre år säger mer än något annat – det uppskattar vi verkligen.
Bra. Lite svårt att veta vart man parkerar bilen innan däckbyte. Går säkert att förtydliga. Bra bemötande.
Tack för omdömet! Kul att du uppskattade bemötandet. Vi tar till oss synpunkten om parkeringen och jobbar på att göra det smidigare till nästa gång 👍
Trevligt bemötande. Snabb service. Erbjudande utan krav. 👍🏻
Tack snälla! Vi försöker alltid hålla det enkelt, snabbt och utan krångel – kul att det märks. Hoppas vi ses igen!
Bra service och trevlig personal. Jag köpte två sommardäck till min volvo och är nöjd med hela upplevelsen. Reccomenderas.
Riktigt kul att höra, tack! Nya sommardäck gör stor skillnad, skönt att allt klaffade. Vi ser fram emot nästa gång!
Vi hade vad vi trodde punktering på vårt däck och ringde och hörde om de hade tid för att kolla/laga. Vi kunde komma samma eftermiddag. Det var bara ventilen som var trasig och jobbet utfördes snabbt och smidigt. Trevligt bemötande. Kommer använda dem igen om det blir problem med däck.
Bra att ni kollade upp det direkt – och ännu bättre att det var en snabb lösning! 😄 Tack för förtroendet. Ni är alltid välkomna till oss, oavsett om det är akut eller bara en check. Och vill bilen få sig en tvätt nästa gång fixar vi det också!
Glada Trevliga ”gubbar” Vänligt bemötande Helt ok pris för det jättebra jobbet❣️ Återkommer👍👵🏻Ing-Marie
Vilken härlig feedback, tack snälla Ing-Marie! 😄 Kul att du är nöjd hela vägen. Du är alltid varmt välkommen tillbaka!
Professionellt bemötande, de gick runt och inspekterade bilen innan de tog emot nycklarna, det var klart i tid. Bilen såg ut som nytt efteråt. Rekommenderar dem varmt
Stort tack för rekommendationen! Vi vill ha koll på bilen direkt från start, så skönt att det märks. Och att den kändes som ny efteråt – det är precis dit vi vill komma varje gång.
Trevliga och hjälpsamma! Jättenöjd med resultatet. Kommer absolut lämna in min bil där Flera gånger!
Tack för förtroendet! Skönt att resultatet satt som det skulle. Du är alltid välkommen tillbaka när det är dags igen.
Bilen ser fin ut och de har ett mkt trevligt bemötande.
Härligt, tack för det! Vi lägger lika mycket fokus på resultatet som på hur man blir bemött 👍
Jag blev mycket trevligt bemött både per telefon och vid besöket. Jag har anlitat Söderorts Bilvård tidigare med gott resultat därför återkommer jag till dem. Jag behövde hjälp med manuell, utvärtes tvätt av min bil. Resultatet blev som tidigare mycket bra.
Verkligen uppskattat att du återkommer till oss! Vi försöker alltid hålla samma nivå rakt igenom, från första samtalet till färdigt resultat. Vi ses nästa gång.
Bilen blev ren och fin, invändigt och utvändigt.
Mycket bra bemötande. Det gick snabbt. Jag kom in tidigare. Dit kommer jag åka tillbaka till hösten för nästa däckbyte. Rekommenderas.
Trevligt bemötande, bra service
Snabb service och väldigt trevligt bemötande
Bra bemötande och bra utfört jobb. Dessutom prisvärt
Kanon trevligt bemötande o snabbt fixat de jag ville ha gjort
Jag är mkt nöjd med arbetet de har utfört, keep upp the good work !
Pålitliga,seriösa och flexibla
Trevliga och gör alltid ett bra jobb, mycket nöjd.