Bra pris och snabb service på däck.
Eurocar & Europagummi
Välkommen till Eurocar & Europagummi! Eurocar & Europagummi är en medelstor verkstad på Brahegatan i centrala Stockholm. Vår målsättning är bra service, personlig kontakt och trevligt bemötande! Vi reparerar din bil när den har åkt på en törn eller tar reda på problemet för att sedan åtgärda felet. Vi reparerar i princip alla...
75 omdömen om Eurocar & Europagummi
Sedan starten hos Reco 2016
Trevliga, hjälpsamma och professionella!
Däckbyte till vintern och invändig och utvändig tvätt av bil
Smidigt och snabb service Nogrannt arbete och alltid i tid !!
Allt perfekt..ren bil..noggrant
Mycket bra service, kunniga och trevliga personal.
Utmärkt bemötande, vänligt och effektivt. De förväntningar jag hade vad gäller service, kunskap och kostnad motsvarades. Jag har min hjulförvaring där, hjulbyte, tvätt polering etc. I retur får jag alltid en bil som ser ut som ny.
Proffsigt och trevligt bemötande som alltid :)
Alltid bra service på alla sätt Xxxxx
Kanonbra service alltid varit nöjd
Varit kund hos Eurocar i 15 år. Pålitliga och kommentera., väldigt bra service och bemötande! Rekommenderas varmt!
Haft hjälp av Eurocar i många år. Alltid proffsiga, hjälper till det bästa dom kan och dessutom sjukt trevliga personer!
5/5! Världsklass i allt från bemötande till service
Köpte däck som levererades till verkstaden, dom var väldigt snabba och tillmötesgående trots min sena bokning.
Suverän kvalitet, bra priser bra bemötande
Bra service och enkelt att boka tid för tvätt eller däckbytet
Trevligt bemötande och leverans av tjänst som utlovat på förutbestämd tid
Alltid lika trevligt. Har aldrig varit missnöjd. Skiftande däck och en heltvätt lika bra som vanligt
Utmärkt bemötande, snabbt däckbyte
En service med bästa service! Flexibla och vänliga! Prydligt!
Superservice! Alltid lika snabba och trevliga.
De var pålitliga, snabba och effektiva !
Alltid trevligt bemött. Ingenting är omöjligt
Bästa tänkbara betyg. Bästa bemotande bästa servis, och alltid snabbt reperation. Tack att Ni finns!!! Britt Marie
Mycket nöjd! Fantastisk service. Ringde först en annan verkstad På Östermalm, dom ville ha 1000 kr för en felsökning. Ringde då denna verkstad som tittade på bilen direkt och fixade den samma dag. Den första verkstaden hörde av sig på eftermiddagen och erbjöd sig att fixa bilen nästa vecka till ett mycket högre pris.
Proffsig verkstad med det lilla extra. Servicen och kundbemötandet på denna anläggning är topp. De känns ärliga, proffsiga och måna om att det ska bli väldigt bra för alla inblandade. 5/5 i betyg
Kunniga och professionella, bra service
Jag har anlitat Eurocar under många år och bilen har alltid varit bra tvättad. Har även bytt däck och gjort mindre reparationer med utmärkt resultat. Personalen är alltid hjälpsamma och gör sitt bästa för att hjälpa mig som kund.
Bilservice Däckbyte samt förvaring Biltvätt in - och utvändigt Allt gjort till stor tillfredställelse Vänlig personal
Hjälpsamma och trevliga. Bra priser.
Trevligt bemötande. Bra information vad man har gjort för service
Alltid snabb och bra service, plus väl utförda arbeten.
Dom är mycket kunniga och är supertrevliga! Tack
Däckbyte. Bra tillgänglighet genom kort väntetid, snabbt och proffsigt byte och trevlig personal.
Mycket bra bemött och trevlig personal.
Snabbt jobb och på kort varsel Helt ok Men lite slarv...............xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Trevlig personal med bra service
Däckskifte. Snabb och bra service!
Däckhotell Service Biltvätt och vård Alltid bra service och kvalitet
Jag har fått hjälp med både däcksbyten, däcksförvaring och service. Jag har även köpt däck via Europagummi. Jag har alltid varit nöjd, mycket bra service och trevlig personal.
Skiftning av hjul och förvaring av sommardäck. Blev väl bemött. Företaget levde upp till mina förväntningar. Inget att klaga på.
Bra bemötande och snabb service
Akut problem med trasigt däck löstes på ett snabbt och bra sätt till ett fullt acceptabelt pris Bra snabb service i alla lägen Johan
Den 25/6 2019.Lämnade jag in min bil för kall avfettning borttagning av asfalt samt tvätt och invändig rekord en av många gånger tidigare. Har varit medlem-åkare i taxi Stockholm sedan 1974. Det här företaget har hjälpt mig under många år. Det gäller däckförvaring- försäljning av däck till bra priser. Företaget har under många år haft kluriga mekaniker som hittat många konstiga problem på dagens bilar.Jag som yrkeschaufför och åkare under många år rekommendera detta företag,de vill göra allt för att relationen till företaget skall vara bra.Med vänlig hälsning. Håkan Staffan åkare i Taxi Stockholm
Så vänliga och enkla att ha att göra med
Fantastiskt hjälpsamma! Alltid en glädje att lämna sin bil! Och snabbt går det med kvalitet!
Bytte till vinterdäck hos Europagummi. 3 av 5 hjulmuttrar på höger framhjul lossnade. Livsfarligt! När jag påpekade att det är farligt och berättade att de aldrig får byta mina hjul igen fick jag svaret 'spelar ingen roll, vi har 300 andra kunder' -Undvik, den nye ägaren är inte seriös!
Europa gummi. Fungerar mycket bra med så väl service, kvalitet, pris. Jag är mycket nöjd med företaget. Stig Bäckström
Har varit på Europa gummi ca 8 ggr genom åren och alltid blivit bra bemött, jobbet bra utfört och schyst priser. Kanonverkstad jag gärna rekommenderar. Tony Ryman