Byggföretag i Örebro

Hällefors  (1 st)
Laxå  (1 st)

Topp 17 byggföretag i Örebro

• Anders H
    Anders H: Jag anlitat MP Bygg vid två tillfällen och hoppas göra det fler gånger. MP Bygg har skickliga yrkesmän och en pålitlig och kostnadsmedveten ledning. Jag rekommenderar gärna MP Bygg.
  • Simon H
    Simon H: Tog offert på flera företag och Örebro bygg och renovering var överlägset det billigaste företaget. Då vi inte ska bo föralltid i vår lägenhet så kände vi att vi ville komma undan billigt. Allt gick smidigt och enkelt med kontrakt och när arbetet skulle dra igång. Resultat är vi jättenöjda med och deras plattsättare som vi hade på vårt arbete var superduktig. Så fin kakelsättning! Det som kan bli bättre är att man aldrig riktigt visste vem man skulle höra av sig till och när man sa en sak till en person så kom det inte fram till nästa osv. Man blev skickad mellan olika personer hela tiden. Svårt att veta när de skulle vara här också. Ibland dök de upp på morgonen och ibland inte. Men överlag är vi nöjda!
  • Hans-gunnar K
    Hans-gunnar K: Uppdraget var dels att rikta upp innertaket i 2 sovrum innebar att befintliga gipsskivor i taket skulle behöva demonteras. För att minimera dammutfallet vid rivning skulle man använda en dammsuugare. Dessutom skulle en mellanvägg med garderober ändras och en skjutdörrvägg med garderober installeras. Vi gick gemensamt igenom uppdraget innan start samt hade löpande uppföljningar under arbetet. Arbetet utfördes professionellt till full belåtenhet.
  • Anita Kristina S
    Anita Kristina S: Mycket nöjd med snabbt och proffsigt snickeriarbete. Lätt och tydlig kommunikation! Rekommenderas varmt!
  • Michael L
    Michael L: Väldigt nöjd. Bra pris, högklassigt jobb, alla avtal uppfyllda, kommer till utlovat tid, alltid anträfbar, alla intyg påskrivna från totalentrenad av badrum (el, vvs, våtrum). Kan varmt rekommendera utifrån min kontakt med mantema
  • Damir K
    Damir K: Allt är perfekt Tack Damir brå Jobbat .
  • erica h
    erica h: Grymt företag!! Bästa projektledaren joöl! Klart slut!!
  • Ellen M
    Ellen M: Flexibla, noggranna, pålitliga och väldigt trevliga att ha att göra med. Från första mötet, över offert, utförande och uppföljning har det hela tiden gått smidigt. Arbetet väl utfört och nu har vi en väldigt fin och helrenoverad övervåning i vårt hus!
  • Carolina P
    Carolina P: Proffsig plattsättning av litet badrum! Lyssnade in våra önskemål och kom med bra lösningar.
  • Nils v
    Nils v: En av grundstommarna i den svenska ekonomin - ständigt i utvecklingens framkant! Atlas Copco har levererat maskiner och utrustning till gruvindustrin i århundraden och fortsätter att vara ett av Sveriges största och mest lönsamma företag. Tack vare Atlas dominerar Sverige gruvindustrin globalt. Har du behov av utrustning till en gruva eller ett tunnelbygge så är Atlas Copco värt att kontakta.
  • Malin K
    Malin K: Lindesbergs bästa snickar bröder, dem gör den här lilla hålan finare helt enkelt!
  • Johan A
    Johan A: Borrade hål i väggen för fjärrvärme till vårt hus, proffsigt bemötande och det var rent o snyggt efter att de var färdiga. Tackar!
  • Susann G
    Susann G: Jättetrevliga, noggranna, frågar om allt innan de gör jobbet, dyker upp på överenskommen tid, och såvitt jag kan begripa ser resultatet bra ut!
  • Petter W
    Petter W: Jag använde Närke Sten för att sätta ett badrum, inklusive tätskiktet, kakel och klinker. Arbetet utfördes professionellt, med hänsyn till våra krav på tider och med trevliga medarbetare som var ett nöje att ha på plats. Rekommenderas varmt om du behöver plattsättare i Stockholm.
  • Leonard F
    Leonard F: T.C.G Bygg AB som ägs av Tamas (ibland stavat Tomas) Szalai har företagsskulder på över 800 000 till Kronofogden och är med på ARNs svarta lista. Nu har Tamas fru startat ett nytt företag, Fbygg AB där Tamas jobbar som snickare. Företaget håller till i Karlskoga. Har tyvärr själv haft erfarenhet av att anlita T.C.G Bygg AB vilket ledde till förstörda golv, oavslutat arbete och en lägenhet täckt av slip- och byggdamm. Reklamationer möts av lögner, undanflykter och till slut total tystnad.