Marie S:
Jag hade nöjet att anlita Byggaktör Karlstad AB för mitt senaste byggprojekt, och jag kan verkligen inte vara mer nöjd! Från första kontakten visade de prov på enastående service och professionalism.
Kommunikationen innan och under arbetsprocessen var både tydlig och effektiv. Byggaktören Karlstad AB lyssnade på mina önskemål och besvarade snabbt alla mina frågor, vilket gjorde mig trygg i mitt val.
Dessutom höll de tiderna helt och fullt, vilket är något jag uppskattar enormt. Det kändes verkligen som om de värdesatte mitt projekt lika mycket som jag gjorde.
Sammanfattningsvis kan jag varmt rekommendera dem till alla som söker en pålitlig och professionell byggpartner. Supernöjd med resultatet och servicen!
Aleksander T:
Vi har genom Daniel L Bygg fått en mycket fin gäst-wc och en renoverad entré/källartrappa.
Snabbt med ett bra bemötande och inget krångel.
Christoffer C:
Putsade om en av tidigare ägare felrenoverad fasad (spritputs)
Bara goda saker att säga. Ända från att vi kontaktade dem så har de varit lätta att ha och göra med och levererat över förväntan.
De kunde till att börja med lämna en tid då de skulle kunna göra jobbet (som låg ganska långt fram i tiden) och levererade på den tiden utan att vi behövde stöta på ytterligare.
Platschefen Bo har varit jättebra att ha och göra med och tagit sig tid att förklara delarna i arbetet samt meddelat när man tänkt sig komma och göra nästa etapp osv.
De fakturerade heller inget extra för en miss av oss med färgvalet som de åtgärdade utan att man behövde påtala det.
Den ovanliga kombinationen av hantverkare som både varit lätta att ha och göra med och som också är duktiga på sitt hantverk.