Helrenovering av fasad under hösten 2024 efter vattenläckage. Fick snabbt hjälp och med mycket gott resultat. Huset blev fint och förhoppningsvis läcker det aldrig mer in vatten. Bra samarbete och uppföljning! Rekommenderar verkligen Murbruket.

Murbruket i Karlstad AB
4 omdömen om Murbruket i Karlstad AB
Vi har fått hjälp att mura om vår skorsten av Michael och gänget. Vi är otroligt nöjda med arbetet som de gjort och deras proffsiga service. Snabb och tydlig kommunikation, trevligt bemötande, och ett mycket fint resultat. Kan inte göra annat än rekommendera!
Nyss avslutat fasadarbete på vår villa i regi Murbruket. Mycket nöjda med samarbete, råd under vägen och ett lyckat slutresultat.
Har haft hjälp av Murbruket. Otroligt missnöjd med både bemötande och utfört arbete.Tyvärr så illa så vi hamnat i en konflikt som kommer gå vidare…
Den enda "konflikt" som finns är den du själv har skapat. Allt för att slippa betala. Vi har lämnat ett pris och fullföljt våra åtaganden till punkt och pricka. Finns inget att klaga på utfört arbete och dessutom har vi gjort extra-arbeten utan att debitera detta. Du borde skämmas.