Mattias H:
Vi fick hjälp att renovera vårt badrum.
Ett mycketbra utfört jobb!
Trevliga att ha hemma. Bra på att kommunicera, kommer när de ska, håller snyggt efter sig under byggtiden, tydliga offerter och fakturor som stämmer överens.
Kan varmt rekommendera dem!
Marco Francis B:
Anlitade Daniel L Bygg för totalrenovering av kök och matsal. Riktigt bra byggfirma som alltid kom vid avtalade tid, erfaren arbetare som utförd projektet snabbt med hög kvalitet. Vi njuter av köket varenda dag!
Louise A:
Vi är mycket nöjda! Problemlösare, proffsig och kompetent, ger bra råd och tips, mycket trevlig, pålitlig, återkopplar vid frågor. Högsta betyg!
Kerstin Marianne L:
Alex lovar inte mer än han kan hålla. Han är en otroligt bra arbetsledare. Är lösningsorienterad och väldigt skicklig. Han ger också många bra tips. Han är dessutom väldigt trevlig med hög kompetens.
Han omger sig av ett team av andra företag (elektriker, målare och rörmokare) som också håller samma höga kvalitet. Jobbet bara flyter på utan krångel. Vi har sparat era kontaktuppgifter för ev mer arbeten i framtiden. Kan varmt rekommendera Alex och övriga företag han anlitar!!! Stort tack från oss på Råtorp
Göte Christer F:
Helrenovering av fasad under hösten 2024 efter vattenläckage. Fick snabbt hjälp och med mycket gott resultat. Huset blev fint och förhoppningsvis läcker det aldrig mer in vatten. Bra samarbete och uppföljning! Rekommenderar verkligen Murbruket.
Christoffer C:
Putsade om en av tidigare ägare felrenoverad fasad (spritputs)
Bara goda saker att säga. Ända från att vi kontaktade dem så har de varit lätta att ha och göra med och levererat över förväntan.
De kunde till att börja med lämna en tid då de skulle kunna göra jobbet (som låg ganska långt fram i tiden) och levererade på den tiden utan att vi behövde stöta på ytterligare.
Platschefen Bo har varit jättebra att ha och göra med och tagit sig tid att förklara delarna i arbetet samt meddelat när man tänkt sig komma och göra nästa etapp osv.
De fakturerade heller inget extra för en miss av oss med färgvalet som de åtgärdade utan att man behövde påtala det.
Den ovanliga kombinationen av hantverkare som både varit lätta att ha och göra med och som också är duktiga på sitt hantverk.