Vi har anlitat Daniel vid flera tillfällen de senaste 15 åren och vi är väldigt nöjda både med bemötandet och utförandet. Han har bl a renoverat köket, hallen och trappan till övervåningen, badrummet, bytt gavlar och byggt två altaner. Samarbetet har fungerat mycket bra och vi kan varmt rekommendera företaget. Ann & Owe Englund
5.0
4 omdömen om Daniel L Bygg AB
Daniel L Bygg AB
Anlitade Daniel L Bygg för totalrenovering av kök och matsal. Riktigt bra byggfirma som alltid kom vid avtalade tid, erfaren arbetare som utförd projektet snabbt med hög kvalitet. Vi njuter av köket varenda dag!
Daniel L Bygg AB
Daniel L:s firma iordningställde en bastu hos mig, i jobbet ingick det betongjobb (öppnade upp en vägg), eljobb, golvläggning samt snickerijobb med bastupanel och bänkar. Snygga lösningar på i vissa fall ganska komplicerat snickeri, är mycket nöjd med jobbet. Snickarna jobbade på otroligt effektivt, jobbet drev på väldigt bra.
Daniel L Bygg AB
Vi har genom Daniel L Bygg fått en mycket fin gäst-wc och en renoverad entré/källartrappa. Snabbt med ett bra bemötande och inget krångel.