Byggkonsult i Skåne

Svalöv  (1 st)

Topp 16 byggkonsulter i Skåne

• Bygg Säkert Öresund AB

154 valoraciones
    Vi har lång och bred erfarenhet inom byggbranschen och kan hjälpa dig med renovering eller tillbyggnad oavsett om du är privatperson, BRF eller ett företag.
    Eva B
    Eva B: Från vår första kontakt med ANDRE VARGA på Bygg Säkert kändes allt så rätt! Andre fanns tillgänglig 24/7 med alla våra frågor och löste minsta lilla frågetecken. Vi renoverade 2 badrum från golv till tak och Andre hade lösning på allt! TACK Andre och Bygg Säkert. 👏👏👏
  • 203 valoraciones
    Vi på Esos bygg i Malmö tar alla sorters uppdrag inom renoverings- och byggsektorn. Välkommen att kontakta oss för rådgivning!
    Karin  L
    Karin L: Mycket nöjd! Badrummet blev över förväntan och allt har gått smidigt under byggtiden. Har hela tiden hört av sig och berättat vad som händer och stämt av materialval m.m. Rekommenderar verkligen!
  • Byggaren Nordin AB

16 valoraciones
    Jens H
    Jens H: En mera seriös hantverkare får man leta efter helt klart , extremt noggran och proffsig , jag kommer att anlita dom för allt som ska fixas hos oss
  • Vittskövle Tak & Byggtjänst

13 valoraciones
    Ulf B
    Ulf B: Byte av fasadpanel på hus. Arbetet utfördes väldigt snabbt och bra. De var alltid vänliga och lyssnade på mina frågor. Jag har fått ett mycket bra intryck av Vittskövle Tak &Byggtjänst..
  • 5 valoraciones
    Filiph L
    Filiph L: Efter en mycket bra takrenovering på vår stugby vill vi varmt rekommendera detta byggföretag. Trots maximal otur med vädret så levererades arbetet enligt bestämd tid. Vi är mycket nöjda och ser fram emot ett långt samarbete med PROBAM AB. Mvh Bergakungen Stugby i Osby
  • 7 valoraciones
    Annette E
    Annette E: Renovering De Luxe, endast stommen stod kvar när Reskon började. De gjorde alla byggarbeten tom spackling sen tog vi själva över och gjorde det sista. Vi fick det precis som vi ville och hade en bra dialog genom hela projektet. Mycket nöjda
  • 1 valoración
    Magnus P
    Magnus P: Robert är mycket trevlig och kompetent inom sitt område. Kan varmt rekommendera honom. Jag tog kontakt med honom i samband med en utbyggnad där jag behövde anlita honom som kvalitétsansvarig och allt flöt på som det skulle.
  • Christopher G
    Christopher G: Jättebra service och ett naturligt bemötande. Inte som andra mäklare! Rekommenderar starkt!
  • 1 valoración
    Nicole V
    Nicole V: Vi bodde på Provence 2 nätter i Juli, det slår alla ställen vi ätit och bott på i Skåne både vad gäller service och mat! Rummen är oerhört charmiga och ägaren Steve och hans dotter Mariell hjälpte oss med allt möjligt, det kändes väldigt familjärt och hemma att bo där och den gastronomiska nivån i restauranten har satt ribban högt i Mölle! Vi tackar å det ödmjukaste och kommer tillbaka så snart vi kan (även hunden hälsar och tackar för alla ben...)
Ver página: