Byggvaruhus i Malmö

10 rekommenderade byggvaruhus i Malmö kommun

• Martin N
    Martin N: Bra pris och service . Rekommenderas!
  • Driver du byggvaruhandel i Malmö?

• Lars Gustaf H
    Lars Gustaf H: Duktig, noggrann, kommunikativ, punktlig, kreativ, och trevlig. Rekommenderas!
  • 1 omdöme
    Ulf Martin Peter L
    Ulf Martin Peter L: En otrolig upplevelse. Sällan har jag blivit så väl omhändertagen!
  • 10 omdömen
    Samir P
    Samir P: Mycket bra bemötande och vet vad vi vill ha för vertyg och dyligt när vi behöver hjälp. Tack bästa Partena
  • 10 omdömen
    Susanne G
    Susanne G: Så besviken. Beställde 13 ton natursingel, som inte kom på utlovad leveranstid så vi var tvungna att lämna tillbaka arbetsmaskiner mm för att hämta dem en gång till. När det väl levererades var det mer en ler/sand hög som kom, helt brunt som klumpade ihop sig. En månad senare är det fortfarande inte rent, trots spol med slang och kraftiga skyfall. Inte ett öre i kompensation från leverantören för ökade kostnader för maskiner, eller för ett lass där vi säkert har betalat för massa sand och lera. Kommer aldrig att köpa från dem igen.
  • Nils H
    Nils H: Paketet skickades 4 dagar efter jag hade beställt det, fastän varorna var "plockbara" enligt medarbetaren och jag bad om att få dem så snabbt som möjligt. Tar det 4 dagar att plocka ner en färgburk och några penslar från hyllan? Men ganska bra priser och ok utbud.
    Pia-marie W
    Pia-marie W: En fjärdedel av de paket klinker jag hade beställt var trasiga. De vill inte ta tillbaka plattorna eller betala tillbaka och skyller på transportföretaget och menar att jag borde ha kollat ALLA plattor direkt. Dvs att jag skulle ha öppnat hela emballaget - som var helt och oförstört- för att kontrollera alla plattorna medan åkeri-företaget var på plats. Otroligt otrevlig kundservicen som skriker att jag borde ha läst det finstilta - där de påstår att detta står. Jag har anmält dem till konsumentverket. När jag hänvsiar till deras "nöjdhetsgaranti" dvs - jag är inte nöjd med att 1/4 av plattorna är sönder, säger de att det inte gäller.
  • Martin M
    Martin M: Golvpoolen har bra webpriser. Men räkna inte med deras hjälp om det händer något med varorna i frakten..
    Eric  C
    Eric C: Köpte en bastu med ett mycket påkostat aggregat och anlitade en certifierad elektriker installera. Efter några månader visade det sig att den IP65-certifierade centralenheten var full med vatten och bastun slutade fungera. Vi fick ingen som helst hjälp av Polhus för att lösa problemet och de hänvisade till garantiargument som inte stöddes av varken bastuleverantören själv eller regler för installation. All kommunikation gick via ett anonymt ärendehanteringssystem. Jag bad om hjälp att beställa en ny enhet på egen bekostnad, men fick inte ens svar. Slutade med att jag själv fick kontakta leverantören och beställa från Tallin.
  • Driver du byggvaruhandel i Malmö?

Hannah Michelle K
    Hannah Michelle K: Fruktansvärt bemötande i denna Byggmax butik, såväl personal som butikschef är mycket otrevliga och upplevs närmast agressiva i tonen. Beställde i god tid men butiken trots en större mängd egna ändringar man som kund fått acceptera levererar stort antal trasiga plankor/trall trots man beställt 3v före (då talar vi inte om småkvistar/levande material) utan stora gapande genomgående hål, långa sprickor och obrukbart material, även van snickare tittat på godset. Telefonkundtjänst uppmanar till att besöka butik och visa skadorna, butikschef närmast talar som om man som kund ljuger om skadorna på levererat material trots man visar detaljerade bilder i butik på uppmaning av kundtjänst. Butiken vägrar omleverans,tittar inte ens på visade skadorna, vägrar ersätta, skämmer ut en som kund inför andra kunder. Avråder det starkaste till att handla något alls eller beställa på Byggmax Kampyxegatan, Malmö.