Milia A:
En trevligt stället att ta en fika på dock inte speciellt mysigt i den bemärkelsen. Men de har god mat och goda bakverk. Väldigt trevlig och hjälpsam personal som förgyller upplevelsen. Dessutom ligger det väldigt bra till på götgatan.
Annika T:
Gillar Bruno Gallerian, lungt och skönt från Götgatans puls. Men gillar Bruno Gallerian bättre, in the night time! Med bra dj´s och trevligt folk!!
Martin S:
Tyvärr skulle jag bara ge en 3:a för deras mat, men helhetsintrycket med service, uppkoppling mot internet och den avslappnade stämningen gör att jag fortsätter att komma tillbaks gång på gång. Jag ger den en klockren 4:a!
Molly B:
De tre gånger jag besökt detta café med min mammagrupp, har jag varit nöjd! Bra med plats, ingen som klagar på oss med barnvaganar, många barnstolar,god fika, o trevlig personal. Alla gånger har vi fått plats o kunnat njuta länge av vår fika! Badrummet kunde vara lite mer uppdaterat med papper,pappaershanddukar, m.m
ANDREAS I:
Klassiskt konditori med bra kvalitet. Jag tog en kaffe och princesstårta när jag var där. Ett ställe där man kan sitta i timmar i de sköna sofforna. Sticker ut bland alla Starbucks-kopior i Stockholm.
Sara S:
Överraskande bra service och bra luncher. Har provat både sallader, pasta och annan varm mat. Allt har smakat bra och servicen är trevlig och snabb. Supergott surdegsbröd och fräsch sallad som ingår. Relativt dyra lunchpriser men ligger inte högre i pris än andra ställen i samma område.