Cafe i Stockholm

97 rekommenderade caféer i Stockholm kommun

• 29 omdömen
    Anton J
    Anton J: Kanske Stockholms bästa cappucino. Ett klassiskt ställe där stammisar dominerar, där alla pratar med alla, och där personalen har ett flow som är svårt att konkurrera med. Simple yet brilliant.
  • Driver du cafe i Stockholm?

• 20 omdömen
    Timmy K
    Timmy K: Festliga typer med goda shaker. Alltid ett trevligt bemötande, och fastän det ibland blir lite språkskillnader är det bara skoj att försöka flexa franskan, och förvirringen slutar alltid med ett skratt. Att ta en shake med sig från Mineur och dricka den i vårsolen längst med vattnet i Stockholm är nästan olagligt mysigt. Mysiga lokaler att softa en stund i dessutom, om man nu skulle få solsting mitt i allting. :)
  • 19 omdömen
    Emanuel M
    Emanuel M:
  • 15 omdömen
    Annika T
    Annika T: Bästa kaffet i stan! Bättre pris bättre bemötande än man skulle gå till vilken Wayne´s Coffe eller Cofe House by George i Sthlm!
  • 23 omdömen
    Marcus K
    Marcus K: Här finns allt du behöver om du är hungrig eller sugen på en fika. Trevlig personal och stort utbud. Under lunchtid får du en stor portion mat, dryck, frukt, bröd och kaffe för under 70 kr! Verkligen att rekommendera
  • Zanna L
    Zanna L: Underbar miljö! Härligt att få sitta och fika på en gammal singelbiograf.. Konceptet är bra (även om miljö/personal skiljer sig åt mellan de olika adresserna). På Götgatan: mycket trevlig personal. Gratis wifi och oftast gott om plats. Utbudet av mat/fika är något begränsat och statiskt - men det är också det enda som drar ner betyget.
  • 8 omdömen
    Maria H
    Maria H: Många smaker att välja bland och fantastiskt god glass! Man betalar gärna några extra kronor för den här glassen eftersom det kan vara Stockholms godaste glass. Det är litet och trångt men som tur är har man nära till Kronobergsparken där man kan sätta sig och njuta av härligheten.
  • 10 omdömen
    Malin B
    Malin B: Detta Café ligger väldigt nära mitt jobb på både gott och ont! Man får passa sig så man inte går dit för ofta när det finns så mycket gott! ;) Trevlig personal och väldigt goda sallader!
  • 12 omdömen
    Morten K
    Morten K: mycket billig brunch vilket avspeglar sig i utbudet på buffé bordet, det som fanns var dock mycket bra men att äta frukost utan juice i en mycket rörig lokal med alldeles för mycket folk gav inte den söndags stämning jag sökte, men vad kan man förvänta sig när priset knappt överstiger frälsningsarmens soppkök, skulle vara en femma en vardag men för en söndag nja svag 3
  • Malin B
    Malin B: Bortskämd med att jag jobbar så nära! :) Bästa brödet i stan helt klart!
  • 11 omdömen
    Malin J
    Malin J: Fantastiska salladar med fin mix av dressing, grönsaker och valbart tillbehör som till exempel couscous eller quinoa. Minus för den minimala toaletten och kötiden/tillagningstiden. Trevlig med stressig personal.
    Roza M
    Roza M: Under ett par spenderade jag tillsammans med en mycket god vän varje söndagsmorgon på detta café. Vi hängde på låset när de öppnade och bokade snabbt upp vår favoritsoffa. Frukosten här är MYCKET god. Vi brukade sitta i timmar utan att få sura miner. Personalen är mycket trevliga! Rekommenderas!
  • 7 omdömen
    Ida A
    Ida A: Riktigt goda sallader rekommenderas.
  • 3 omdömen
    Molly B
    Molly B: Jag som har barnvagn blir ofta tråkigt bemött på caféer,där personalen tycker det e jobbigt med en vagn som tar plats. Men på detta mysiga café har alltid personalen varit trevlig o personlig,bara leenden o glada miner! Vill verkligen tacka för att ni e så snälla,man vill bara rekommendera er till alla som gillar trevliga fik,där personalen o mat o fika är toppen!
  • 3 omdömen
    STURE H
    STURE H: Vi som bor i Skarpnäck är så oerhört glada för Torpet och den verksamhet som man bedriver där. Det är en fantastisk liten stuga med mycket atmosfär och genuint trevligt.
  • 7 omdömen
    Torbjörn J
    Torbjörn J: Jag hängde där en del då det hette Kapten Haddock och en massa vänsterfolk gick där. Jag och min vän brukade klä oss i kavaj och slips och alla bara tittade. Tala om att bryta mot klädkoden. *asg* Efterträdaren är bra också. Speciellt om man vill ha goda teer.
  • 4 omdömen
    Anton J
    Anton J: Ett av mina absoluta favoritcaféer. Bra personal, god mat, trevligt, härligt och sköna stolar... det mesta! Det enda jag inte tycker är best in class är faktiskt kaffet, särskilt cappucinon har jag lite svårt för. Men jag går ändå hit om inte varje dag, så åtminstone veckovis, och trivs!
  • 2 omdömen
    Jan W
    Jan W: Ett litet hål i väggen på Västerlånggatan döljer Gamla Stans bästa kaffe. På äkta espressomanér finns endast ståplats, och kaffet kompletteras med lysande små bakverk av olika slag. Nyligen har även en maskin för varm choklad tillkommit som jag inte har testat än. :)
  • 6 omdömen
    Prao r
    Prao r:
  • Edit T
    Edit T: Ett jättemysigt café mitt på folkungagatan. Trevlig personal serverar hembakat kaffebröd till både te och kaffe i 30-talsmiljö i form av inredning och musik. Älskar det!
  • Vorang V
    Vorang V: Yppersta världsklass och klart bäst på söder! Utan tvekan ett behagligt ställe som är öppet varje dag som det ska var. En rättighet att kunna få bra kaffe dagligen. Berikar Stockholm kulturellt. Klart prisvärt också. Tipptopp!
  • 6 omdömen
    Johan W
    Johan W: Bästa fiket på Gärdet! Lätt;-) Ser framemot att de skall börja med vin och öl.. Kommer bli det perfekta after work stället!
    Hanna
    Hanna: Bra läge och otroligt mysigt café med god mat och mysiga miljöer! Perfekt för en enkel fika med dina vänner eller ett lugnt ställe att plugga på! Man kan även sitta ute året runt nu, då de har fått in nya värmelampor! Jag är ofta där med mina vänner och vi rekommenderar alla att prova på Baresso!
    Carl W
    Carl W: Enormt god glass, egentillverkad som ägarna och personalen där kallar det. Helt utan tillsatser och det ger en enormt god/fräsch smak. Det är precis som namnet förklarar 18 olika glassalternativ. Tyvärr så är det en relativt liten lokal, vilket är synd då jag tycker att det borde rymma en massa fler människor med tanke på hur god glassen är!
  • Driver du cafe i Stockholm?

• Engelbert L
    Engelbert L: Kanske den mysigaste av Söders höjders alla restauranger. Perfekt för första dejten, familjemiddagen eller högtidsstunden. Hit går jag för maten, personalen, kunnandet, priserna och den fantastiska utsikten över Saltsjön.
Områden i Stockholm
Södermalm  (40 st)