Dator i Västra Götaland

Alingsås  (1 st)
Stenungsund  (1 st)

Topp 25 företag inom dator i Västra Götaland

Mia M
    Mia M: Rekommenderas................................................................
    asd a
    asd a: Bra personal, bra utbud och bra service.
    L
    L: Ni är bäst!!! Alltid positiva och kreativa! Jag är mycket nöjd med helhetslösningen jag fick.
  • Jan P
    Jan P: Fantastisk duktig och kunnig byrå! Pernilla gjorde verkligen det lilla extra och vi är supernöjda med servicen, designen och själva eventet i sin helhet!
  • Anders
    Anders: Riktigt bra och trevlig support. De kan verkligen mätning av internet annonsering, adserving för annonsörer.
  • Michael H
    Michael H: Proffsigt, trevlig bemötande. Projektledare byttes ett par gånger under processen men detta påverkade inte resultatet vilket blev väldigt bra.
  • 5 omdömen
    ELIE A
    ELIE A: Råkade radera hela min hårddisk på macbook air 2013 inför en försäljning. De svarade snabbt på en lördag och löste det på 45min. Mycket snabbare och billigare än föreslaget 👍
  • 7 omdömen
    William J
    William J: Trevligt med studentrabbat, 6%. Personalen i butik är trevlig och kunnig. De har samma priser som AppleStore på nätet och är billigare än flera andra med att till exempel köpa en ny dator med mer RAM-minne.
  • Linda S
    Linda S: Känns som de faktiskt kan något om teknik till skillnad från Siba, Elgiganten osv. Personlig service, som den lilla butiken. Har däremot litet krypin, lätt att gå förbi och tråkig logotyp och lokal.
  • Erik Anders Lars Levi P
    Erik Anders Lars Levi P: Borttaget omdöme. Felaktigt av mig.
    Johan
    Johan: Liten butik men trevlig och hjälpsam personal med fokus på kunden. Informerande utan att vara påträngande som andra försäljare kan vara. Har diskuterat spel allmänt med personalen samtidigt som de gett god service. I veckan var där, samtidigt som mig, en annan kund som vaknat på fel sida av sängen och som ville kolla på ett spel han sett på en av konsolerna vid ingången. Tjejen i kassan var dock behjälplig och skötte situationen utmärkt. Rekommenderas varmt!
    Mikael S
    Mikael S: Bra och trevlig personal som brinner för sitt arbete. Kundvänliga och hjälpsamma med bra priser.
    Elvin K
    Elvin K: Ett företag som erbjöd mig ett extra jobb utöver studierna och som i och med det gjort att jag klarat mig under dessa år. Ett trevligt företag med väldigt mycket anställda och ändå är det en allmän ren miljö. Annars en väldigt plan organisation som gör att du har cheferna väldigt nära till hands, där du kan både klaga och påpeka saker som hade kunnats göra bättre.
  • maria a
    maria a: Duktig och kompetent personal som håller vad dom lovat. Mycket nöjd!
    Henry M
    Henry M: Har alltid det senaste inom spel! Bra och trevlig service!
    Anna H
    Anna H: Professionella utvecklare som kan svara på det mesta gällande programutveckling. Har haft många bra projekt för studenter och praktikanter att deltaga i.
  • Johan K
    Johan K: Otroligt kunniga,lite av den gamla typen av butiker. Priserna är inte dom bästa ,men i detta fallet gör det nog banne mig inget.
  • 7 omdömen
    Andreas T
    Andreas T: Bra erbjudande och snabb leverans, inget att klaga på.
  • 3 omdömen
    Anders K
    Anders K: Bra, nybyggd butik som har riktigt trevlig personal. Lite roligare SIBA-butik än många andra då den är nybyggd och fräsch. TV-avdelningens visningsdel är riktigt bra, dock kan personalen här ibland vara lite okunniga när man behöver fråga något.
    anders a
    anders a: Bra telefon
    Alexander W
    Alexander W: Webbhuset gjorde vår nya hemsida till www.tellint.se och vi får då säga att vi blivit mycket nöjda med både design och bakomliggande teknik som vi med hjälp av webbhuset kom fram till. Vår sida bygger på Magento för att vi i framtiden enkelt ska kunna integrera vår webbshop. Vi har alltid fått snabb återkoppling på frågor och den kostnadsbild vi fick presenterad från början stämde även mot slutet. Det enda som gör att jag inte ger en femma är att dom hade lite mycket på schemat när dom skulle programmera vår site och en av deras programmerare blev sjukskriven så det gjorde att det drog ut på tiden, men det var hela tiden rak och tydlig kommunikation.
  • 10 omdömen
  • Hugo V
    Hugo V: Jag handlar här för att de har ett stort sortiment och de ligger mitt i Göteborg. Vet du vad du skall ha så gå hit, om du behöver hjälp så kanske personalen inte är den mest kunniga MEN de har grundläggande kunskap. Priserna är bra dessutom.