Dator i Vasastan

10 rekommenderade företag inom dator i Vasastan, Stockholm

• Ulrica K
    Ulrica K: Jag beställde via Internet. Det var lätt att beställa, varorna levererades snabbt. Allt var i fint skick.
  • Driver du datorföretag i Vasastan?

• Vi är experter på IT-Support och nätverksinstallationer för privatpersoner & företag. Vi hjälper dig med allt ifrån datorstrul till installation av nätverkskabel och våra tekniker har minst 10 års erf...
    Peter W
    Peter W: Väldigt bra bemötande och snabbt gensvar! Vi fick hjälp av Farshad och han förklarade på ett bra och enkelt sätt vad det var han gjorde och vad vi behövde för att få Wi-Fi täckning över hela huset och även i gillestugan:) Fixade även Sonos systemet så det funkade bättre:)
  • 16 omdömen
    Elenne L
    Elenne L: OSERIÖST!! Beställde en vara och valde betalning med Klarna. Fick efter nån vecka veta att produkten inte kunde levereras, men de meddelade inte Klarna att ta bort fakturan. Har nu haft ett h-e i snart två månader att få bort fakturan hos Klarna....
    JONAS D
    JONAS D: Vill bara börja med att säga att jag bytte från Loopia till Prinet och det handlar främst att jag vill att mina mail ska komma fram och att min hemsida ska ligga på bästa konvertering som möjligt. Min hemsida skuldsanera.com och arbetsstart.se ligger just nu högt upp på google. Maila vid önskad referens jonas@djurstedts.se
    Siw G
    Siw G: ProofMaster är en toppen mjukvara för att skriva ut RGB-bilder och Fogra certifierade provtryck! Siwan
  • Owe Ö
    Owe Ö: Hittills usel upplevelse pga att företaget betalar inte ut godkänd cashback
    Marie
    Marie: Bra kanal att marknadsföra produkter/tjänster på ifall du har en webbshop. Billigare än direktreklam!
  • 8 omdömen
    Tim O
    Tim O: Vid skada nekad ersättning och usel service.
    Malin N
    Malin N: Jag och maken beställde en barnvagn med angiven leverans en viss vecka. Eftersom det var veckan efter den då vårt barn skulle födas försäkrade vi oss noga om datum och bad butiken kontakta oss om något krånglade. I slutet av den aktuella veckan hade vi inte hört något och när vi tog kontakt med butiken fick vi veta att leveransen nu var 'denna eller nästa vecka'. Personalen lovade också att kontakta vagnleverantören - men hörde sedan inte av sig. Efter ytterligare två påstötningar var vi inne i nästa vecka och då lyckades Babyland till sist få fram ett leveransbesked från leverantören och meddela oss detta. Alla kan få leveransproblem, men hur besvärligt hade det varit för Babyland att redan när leveranstiden ändrades ta kontakt med oss och berätta det - kanske erbjuda oss att låna en vagn eller byta modell till en som kunde levereras? Det är inte kul att sitta med en nyfödd och sakna vagn - samt besked om denna vagn. Babyland uppträder nonchalant mot kunder som betalar åtskilliga tusen för att köpa en vagn hos dem.
  • Driver du datorföretag i Vasastan?

Anna Catharina H
    Anna Catharina H: Min PC har gått som tåget. Började helt plötsligt att lagga eller frysa bilden vid streaming eller så försvann ljudet. Beskrev felet och fick vänta i 8 dagar innan de ringde. Felet var mitt låga ramminne som de nu bytt ut. Direkt när jag kom hem var felet exakt detsamma som när jag lämnade in min dator. Under tiden på verkstad hade jag använt min jobbdator och samma router hemma utan problem. Lämnade in för andra gången och förklarade att de inte åtgärdat min dator alls, enbart bytt ut ramminnet som inte var felet. Efter 7 dagar kan jag hämta den igen med förklaringen att den är helt felfri. Var den det? Nej, exakt detsamma igen. Utan dator i 15 dagar helt i onödan. Har de inte kompetens är det bara att meddela sin begränsning. Varning säger jag.