Djuraffär i Haninge

2 rekommenderade djuraffärer i Haninge kommun

• Malin F
    Malin F: vet ej om vi pratar om samma butik,men jag tycker det va ofrächt his djuren och att det luktade illa butiken, satt kvar i kläderna när vi kom ut i bilen
  • Driver du djuraffär i Haninge?

• 5 omdömen
    Kämpa P
    Kämpa P: Jag köpte en 100w INTENSE BASKING SPOT (Exo Terra) den 11/11 och igår den 8/12 så gick inte lampan på. Jag har inte haft någon stöm avbrott. Samt min förra lampa räckte i 6 månader innan den sluta fungera och den var köpts hos DjurMagasinet. Jag ringde DjurMagasinet i Farsta och trodde att jag hade köpt den där och berättade om lampan och de sa att jag kunde komma in och bytta den. När jag kommer till DjurMagasinet i Farsta så vill han se kvittot och säger att jag inte har köpt den där utan på CRT Högdalen, så jag åker till Högdalen för att bytta den där då men dom säger att de inte bytter ut trasiga lampor. Jag blir uppröd då DjurMagasinet var veliga att bytt utan att behöva ringa sin chef som CRT Högdalen fick göra och chefen i CRT Haninge sa att vi bytter inte ut den. OBS: Jag rekommenderar INGEN att köpa något från CRT men deras service. Jag kommer nu köpa lampan hos DjurMagasinet som har hög kund service och kan bytta lampan om den går sönder (utan att behöva ringa sin snåla chef som CRT måste göra). CRT är pengar giriga och har dålig kund service!!!!!!