Djuraffär i Skåne

Bromölla  (1 st)

Topp 9 djuraffärer i Skåne

• 16 omdömen
    Anne J
    Anne J: Jag uppskattar att det mesta av tränings/hundgodis har uppgift om var råvaran kommer ifrån, hade det funnits på allt så hade det blivit full pott. Bra priser och sortiment är också en fördel.
  • Kerstin A
    Kerstin A: Tillmötesgående kunnig personal. Stort sortiment. Känner sig alltid lika välkommen dit! Hälsar Kerstin
  • 2 omdömen
    Elin J
    Elin J: Dåligt läge på butiken men stort sortiment. Har dock inte hittat mycket som är prisvärt annat än fiskar.
  • 3 omdömen
    Bo k
    Bo k: Hundkunskapen ligger så lågt att man som lyssnande kund skäms enormt. Fy skäms att stå och ljuga om hundar till folk som litar på er. Obs Jag tog kunden utanför och rekomenderade den ENDA hundbutiken i Malmö som kan sina saker... Jag var där för att köpa flingor till fiskarna dock ALDRIG mer Johanna med ciklid o softis:)
  • Emilie M
    Emilie M: Bästa stället. Alltid trevliga och hjälpsamma. Stort utbud, och om det man vil ha inte finns, så erbjuder dom sig ta hem det. Alltid supergulliga mot hunden när hon är med. Hon försöker gå dit ofta på våra promenader och det är gott betyg.
  • ALEXANDRA W
    ALEXANDRA W: Lurendrejeri! Tar emot betalning men varken bekräftar ordern eller skickar några varor. Går inte att få kontakt med varken på epost eller telefon. Undvik! Företaget står även bakom t ex flodströms akvarietillbehör
  • 2 omdömen
    birgitta s
    birgitta s: Denna butik har verkligen förändrats till det bättre.Fina,stora lokaler.Massor av foderdjur till bra priser.Trevlig och tillmötesgående personal.En butik som verkligen har förbättrats i och med ägarbytet.Bara ++++++++++++
  • Sandra M
    Sandra M: Här kan du köpa alla möjliga roliga saker till din jycke
  • Frippe
    Frippe: Uselt bemötande, ointresserad personal, vi var ensamma i butiken men TRE st personal tyckte det var mer intressant med sina mobiler och datorn. Körde till Malmö och handla i en riktigt bra zoo affär, gör det också i fortsättningen. Hade jag kunnat ge noll hade det varit ett överbetyg.