Fredrik r:
Jag rekomenderar denna firma pga de anställdas välvilja, smidighet och kunnighet när det gäller båtar och motorer. De utför jobbet på utsatt tid och kostnaden är mycket acceptabel. De har bra ordning på vekstaden samt ligger det mycket vackert i Gryts skärgård med närhet till affär, bad och annan förströelse.
Johan S:
Letar du efter elektronikprodukter av bästa kvalitet är det hit du ska vända dig. Som återförsäljare av Bang&Olufsen sortimentet kan du här hitta det bästa och stiligaste av elektronik. Mkt kunnig och trevlig personal.
sara s:
bra bostadsbolag med många typer av rum och lägenheter. Deras kösystem är dock ett stort mysterium. De är nämligen dotterbolag till stångåstaden och om man tar en lägenhet i av studentbostäder förlorar man alla sina köpoäng hos stångåstaden. Inte bra!
Johanna J:
Bästa frisörerna någonsin! De är alltid uppdaterade på det senaste och gör grymt bra färgningar och klippningar. Jag har aldrig varit så nöjd som här, jag åker dit för att fixa håret trots att jag flyttat.
Albin J:
Inte mycket finns att tillägga utöver företagspresentationen. Landeryd är en mycket naturskön och trevlig golfklubb med två omnämnda 18 håls banor. Senaste årens renoveringar har gjort banorna till några av landets främsta och medlemskön talar sitt tydliga språk. Allt för golfen finns; banor, drivingranche, puttinggreener, korthålsbana, shop, restaurang, kiosk på banorna m.m.
Andres S:
Alltså egentligen är väl stånåstaden som vilken hyresvärd som helst så de borde kanske få ett bättre betyg men nu råkar jag vara sportintresserad och gillar därmed att titta på eurosport. En kanal som ingick i kabel-tv paketet när jag flyttade in. Men sen tog de bort den :o ...oj vad jag blev besviken, fick 4sport vilket jag var glad över, men eurosport äger allt och alla. Om de tar tillbaka den kanalen så tror jag ta mig fan att jag skulle ge dem en femma... tänk på det stångåstaden ;)
Emilia ellen maria E:
Håller inte vad de lovar. Ställer in lägenhetsvisning, som varit bestämd i flera dagar, bara timmarna innan avsatt tid. Detta med orsaken att lägenheten "inte längre är tillgänglig". Hade varit bra om företaget informerar om att lägenheten skall visas för andra sökande. Oseröst enligt vår uppfattning.
Oskar Alexander D:
När jag flyttade in så var det inte städat, Dammigt, stearin rester på väggar och massor av avlagringar i toaletten. Anmälde det utan att något gjordes åt det. När det blev dags för mig att flytta ut så kom inspektören och började titta runt och små nickade lite medans ha tittade. Efter en stund frågade han om jag hade städat själv eller om jag hade anlitat någon av deras firmor. När jag sa att jag med hjälp av föräldrar hade städat själv tog fram en ficklampa och började detalj inspektera var enda hörn. Klagade på att det var tråk märken på badrums spegeln och fönsterna samt på de avlagringar i toaletten som inte gått bort efter våran städning. Jag på pekade hur det hade sätt ut när jag kom dit och om det kunde vara godkänt så va det här mer än godkänt dom sa bara ja det va väl tråkigt men det finns inget vi kan göra åt det nu. Jag blev tydligt diskriminerad på grund av min ålder efter mina föräldrar kommit dit och hjälpt åtgärdat klagomålen var det fortfarande inte godkänt utan krävdes argumenterande mellan min far och inspektörs gubben för att det skulle bli godkänt till slut.
Andreas G:
Även om man säger att nått måste fixas så görs de inte. Lika dant när man nämner att äns grannar inte följer reglerna som finns, någon borde visa ydrebostäder hur man ska göra…
Åsa H:
Luras om vad som ingår i avtalen. Hör inte av sig trots löfte om detta. Varken hör av sig eller vidtar åtgärder som reklamerats inom 6 månader vid nybygge. Svårt med kontakt med byggarna då nästan ingen talar ens engelska. Missuppfattningar med konsekvenser inte bara i mitt hus.
Andreas:
En av dem mest oseriösa hyresvärdarna i Linköping! Hade Gotek som hyresvärd under ett års tid och det var inte mycket som blev gjort i tid när saker gick sönder i lägenheten. Ett exempel på hur dåligt det fungerade är att det ej fanns något jour-nummer att ringa efter kontorstid...
Johan L:
Glad att kunna skriva bobutiken hos Stångåstaden och dess kundtjänst första recension. De personer som jag varit i kontakt med på denna del av Stångåstaden, har visat både inkompetens och oförmåga att sköta sitt arbete. Det krävs en viss nivå av intelligens och personliga egenskaper för att kunna hantera hyresgäster, är man inte rätt kvinna/man på rätt plats blir det förödande konsekvenser för båda parter. Stångåstaden bör se över vilka anställda som finns i de egna leden, antingen utbilda dem vidare för att utvecklas till rätt nivå. Eller låta dem gå vidare till mindre nogräknande företag.
kenneth s:
har -alltid- stannat här på väg norröver, efter söderköping ligger detta ställe riktigt bra alldeles intill vägen, kul stil på stället och mysiga blomsterarr utanför. pannbiffen har alltid smakat redigt, rejält å gott! supermätt bli rman oxå...
MEN undrar om det inte är nya ägare?
senaste gången smakade den rätten annorlund samt att jag hittade en
VASS HÅRD GENOMSKINLIG PLASTBIT Inbakat i moset!!
hade tur å svalde inte den...sa naturligtvis till i kassan efter vi var klara med maten och beställde en cocacolaflaska att ta med på färden, tjejjen i kassan sade bara "ojdå hur har den hamnat där...22kr tack" inget mer ingen ersättning eller ens bjussa på cocacolan som vilken serviceminded person som helst ahde gjort! nej hon vände sig direkt till nästa kund bakom mig i kön...haha jaja aldrig mer det stället! dessutom var stället mer sunkigt nu... och priserna är riktigt höga, 89kr för pannbiffen å då ingår inte dryck eller bröd eller kaffe =D ändå serverar de dagens lucnh enligt skylt utanpå stället...
Robin A:
GÖTEBORG - Dyra hyror, kylig termostat-policy, långsam service, värdelös upprustning och modernisering, fakta-bestulen hemsida som på ett pinsamt sätt erkänner företagets skam. Man går inte i konkurs utan anledning! Vad Bovistas konkurs i Danmark berodde på är det väl ingen än hyrestgästerna själva som vet, för företaget vill inte berätta! Bovista har tusentals lägenheter i Göteborg och underhållet på lägenheter med hälften så mycket i hyra från Bostadsbolaget är bättre! Håll er borta!