Flyttfirma in Nacka

7 reviewed flyttfirmor in Nacka municipality

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Få prisförslag, snabbt och enkelt. Vi skickar din förfrågan till flera företag samtidigt!
Be om en offert nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Nacka Great Moving AB

Verifierat företag
    166 opinions
    Anna H
    Anna H: Jättenöjda med flytten! Hela flytten gick smidigt och snabbt. Detta trots en utmanande tomt där killarna behövde bära upp alla grejer upp för en lång och smal trappa. Bra kommunikation med Marko.
  • Driver du flyttfirma i Nacka?

• Flytta på `re

Verifierat företag
    259 opinions
  • Anna Paulin R
    Anna Paulin R: Rekommenderar denna flyttfirma! Noggranna, välorganiserade så att det var lätt att hitta efter flytt. Varsamma. Trevliga, enkel kommunikation. Mycket nöjd.
  • Michaela K
    Michaela K: Mycket trevlig kontakt, snabbt svar per Mail och telefon.. Flytten gick super. Killarna kom punktlig, var varsamt och försiktigt med grejer, arbetade snabbt, inpackade allt känsligt i plast och hade exakt storlek på bilen. Också vid överlämningen gick allt bra trots att jag själv var inte på plats ställde dem alla saker dit jag hade märkt med lappar. Ingenting skadades. Priset var dessutom mycket bra.
  • Charlotte L
    Charlotte L: Vi tog in offert från Nikou Special Services via offerta. Först ett lite mindre jobb, lagning av hussockel och puts som släppt runt våra fönster. Sen anlitade vi dem för ett större jobb där vi la igen en garageuppfart och ersatte med en ny utvändig trapp och ny vägg med dörr in till källaren. Det har fungerat bra under hela projektet. De är punktliga och väldigt transparanta med hur projektet ska genomföras. Känns också kunniga och har bra hantverkare på plats och de ligger konkurrensmässigt till vad gäller pris. Det enda som kan vara utmanande är att kommunicera allt på engelska när det blir en del facktermer som ska till men jag tycker det ändå har funkat bra. Skulle absolut rekommendera dem till andra!
  • Clara H
    Clara H: Otroligt snabb och tillmötesgående kundtjänst, trevlig personal som kom
  • Driver du flyttfirma i Nacka?

Show page: