Grundskola i Stockholm

10 rekommenderade grundskolor i Stockholm kommun

• 19 omdömen
    Marcus K
    Marcus K: Studemaskolan är verkligen toppen. Enkelt att kommunicera med lärare och mentorer.
  • Driver du undervisningsverksamhet i Stockholm?

Björn L
    Björn L: Klart nöjd.
  • 1 omdöme
    Florin  M
    Florin M: Grym skola, bra lärare, trevliga elever, god mat och bra förutsättningar för att elever och personal skall ha en trivsamt arbetsmiljö. Stark VG
  • 1 omdöme
    G
    G: Rekommenderas mycket, mycket varmt. En skola där varje barnet sätts i centrum. Man ser dess svårigheter och hjälper barnen och ger dom verktyg för att övervinna svårigheterna. Man jobbar på den sociala biten väldigt mycket, man har ett lärande som är genom både lek och allvar. Lektionerna är välbalanserade och man tar itu med alla problem i samma ögonblick som de uppstår. Inget lämnas åt slumpen. All personal är otroligt engagerad. Och som förälder är man med hela tiden. Barnen stortivs och är gärna där även under loven om de får! Det är en skola full med glädje och lärande!
  • Vetenskaps Elev .
    Vetenskaps Elev .: Den är den bästa skola,någonsin!Bättre än Karsby int school! Dem är extremt bra,och hygien är perfekt.Maten är god,och älskar klassrummet.Och jag vet att skolan är värt mycket,och dem kommer bli den bästa skolan i världen.Heja heja Raoul Wallenberg skola
  • Åsa E
    Åsa E: Denna skola får barnen som tappat fotfästet genom att blivit mobbade, mobbat, blivit skoltrötta samt har kunskapsluckor att tycka om sina skolkamrater, lärare och skolan. Eleverna i denna skola går ut med bra betyg och som trygga personer med en framtidstro. Dessutom har de bra mat och trevliga lokaler.
    FANNY F
    FANNY F: Jag mins när jag gick på skolan mellan hösten 2000 till våren 2004 och jag mins den tiden som förskräcklig. Lärarna tryckte ner mig för min läs och skriv svårigheter. Det var mobbning från lärare till elever och jag var ett barn. Det var en förskräcklig skola på så många sätt. Har drömt om sen jag lämna skolan våren 2004 att skolan ska läggas ner. Ska fira med champagne den dagen då den gör det.
    Susanne M
    Susanne M: Jag håller definitivt inte med föregående skrivare. Jag har min son på Aspdammskolan och är supernöjd. Fantastiska pedagoger och rektorer. Dom har prio på att få barnen att känna trygghet och löser alltid allt till det bästa. Har bara gott och säga om den skolan. Vi kan inte ha sonen på en bättre skola! mvh /Susanne
    Johanna B
    Johanna B: Har många bra danskurser på fritiden för folk av alla olika nivåer. Deras sommarkurser erbjuder många internationella och eftertraktade koreografer. Trevliga och fräscha lokaler.
  • Driver du undervisningsverksamhet i Stockholm?

• G
    G: Denna überhypade, eftertraktade skola är inget annat än ett vackert skal med ont innehåll. Den är ett direkt hot mot en av våra viktigaste grundpelare i vårt samhälle, nämligen demokratin! Den leds av en despotisk rektor som styr alla med järnhand. Varken barn eller personal får tänka fritt. Hur barnen mår skiter hon fullständigt i, bara hon kan pumpa in fler och fler elever eftersom skolan numera är "självförsörjande" genom förskolan. Jag är glad att inte mina barn går kvar i denna skola och hoppas att de kommer över den med tiden... Om du vill fostra ditt barn till en känslokall ögontjänare, som inte kan tänka själv, vågar säga sin mening och stå för sin åsikt. Välj då denna skola!
Områden i Stockholm
Södermalm  (2 st)