Guldsmed på Norrmalm

15 rekommenderade guldsmeder på Norrmalm, Stockholm

• Vi på Juvelia skräddarsyr dina ringar och diamantsmycken. Dessutom utför vi reparationer och bistår med låneringar till frierier. Välkommen till oss!
    Sebastian K
    Sebastian K: Kontaktade Jonas inför firandet av vår 10-åriga bröllopsdag och var intresserad av ett tennisarmband i vitt guld/diamanter. Jonas var flexibel med mötestid, professionell, mycket serviceminded och trevlig. Vidare är jag glad över att jag gick vidare med hans förslag att polera upp vigselringarna och förlovningsringen inför denna speciella dag. Armbandet fick jag med mig samma dag och ringarna såg ut som nya dagen därpå som levererades personligen till hotellet där vi bodde i god tid före den planerade middagen. Stort tack Jonas, det blev en succé och jag tog åt mig all ära så denna rekommendation är det minsta jag kan göra :) kan varmt rekommendera Jonas/Juvelia!
  • Driver du guldsmedsbutik i Norrmalm?

• Malin H
    Malin H: Otroligt vackra smycken, ska du kanske handla en present till tjejen? Köp då från Engelbert för att hon garanterat ska bli nöjd! Men jusr på rosenlundsg kan man inte köpa smyckena, utan på Nk.
  • Louise D
    Louise D: Proffsiga och trevliga! Serviceminded och kommunikativa så jag är nöjd.
  • Stina N
    Stina N: Otroligt bra bemötande och omhändertagande. Lotte tog sig tid och gjorde oss riktigt nöjda. Väntar på slutresultatet.
  • David L
    David L: Efter att först fått prisuppgift för en reparation från en större butik på Drottninggatan, som jag instinktivt tyckte lät för dyrt, frågade jag tur nog även i den lilla butiken i konserthuset som åtog sig reparationen för en fjärdedel av den andras kostnad. Nöjd med resultatet, leveranstiden, och priset måste jag sätta en 4:a baserat på denna positiva erfarenhet. Det som möjligen oroar mig i bedömning idag (ett år senare) var att de jag mötte i butiken i samband med det beskrivna arbetet, var i pensionsåldern, erfarna o duktiga, men kanske inte fortfarande jobbar kvar. Men gå in och kolla om det är någon reparation som behövs göras, det kan vara en god idé att kolla upp!
  • Amanda E
    Amanda E: Hallbergs guld är en bra smyckesaffär som alltid har en massa fina smycken och här handlar jag gärna när jag vill ha något extra fint. Priserna är nog lite högre än hos tex Guldfynd men de har lite finare smycken och här hittar man smycken som är lite annorlunda. Trevlig personal och bra service är också ett plus.
    Amanda E
    Amanda E: Albrekts guld köper jag gärna mina smycken hos. Det är en smyckesaffär som har riktigt bra priser på sina smycken och här hittar man ofta mycket fint i smyckesväg. Just att det är så prisvärt gör det roligt att handla här. Dessutom har de ofta bra erbjudanden på smycken så här handlar jag gärna, både till mig själv och presenter till andra.
  • Amanda E
    Amanda E: Trist affär som man alltid får trängas i, det spelar ingen roll när man kommer, det är alltid lång kö och väntetid till kassan. Utbudet av smycken är inte heller så speciellt, och personalen känns mest stressad och otrevlig. Ska man köpa smycken gör jag helst det i en butik som har tid för sina kunder och visar lite intresse.
  • 2 omdömen
    Louise D
    Louise D: Så duktiga, lyhörda och trevliga. Har hjälpt mig fint vid flera tillfällen både att sälja smycken till mig, ändra och skapa smycken.
  • 2 omdömen
    Niclas B
    Niclas B: Bra bemötande, professionell personal och ett bra utbud av klockor och tillbehör. Kan verkligen reco(mendera) er att köpa er klocka, eller klocktillbehör på NK Juvelsalong!
  • Jill K
    Jill K: borde få minus Kommer anmäla dom idag, om jag inte får tillbaka min ring. De har haft min ring i ägo i snart ett halvår. Påstår att den är skickad tillbaka men får inget spårningsnummer Jag misstänker stöld och kommer att anmäla dom idag om ringen inte magiskt dyker upp
    Trude H
    Trude H: Mina tonårsdöttrar köpte ett armband till mig i 50-års present. Detta var tyvärr för litet, och behövde bytas. Tyvärr missade jag bytesrättstiden, eftersom jag pga covid och fara för smitta har undvikit att åka in till stan under en längre tid (min man är i riskzon). Jag kontaktade dock Hallbergs Gulds kundtjänst, och förklarade saken. De skickade saken vidare till en regionschef, som väl insåg att det var ett speciellt case (50-års present från barnen) och en speciell situation (covid). Butikchef Alina mailade och önskade oss varmt välkomna in till butiken för att byta. Vi blev självklart jätteglada för att man visade hänsyn och var beredda att frångå sina ordinarie bytesrättstider, så jag kunde få byta till en present som faktiskt passade! Men tråkigt nog: När min dotter kom in i butiken i dag, fick hon besked om att det inte var möjligt att byta i alla fall. Det hade gått för lång tid tydligen. Visst, det har gått några veckor sedan mailingen, men inte så länge att det borde ändra beslutet om att vara flexibel, kan jag tycka. Och vi fick inget datum som vi senast behövde komma innan. Så nu sitter jag här mer en 50-års present som inte kan användas. Det är självklart inte aktuellt för någon i familjen att handla hos någon Hallbergs Guld butik igen.
    David L
    David L: Se upp för "prisvärda" juveler på Hallbergs, som t.ex. ringar. Köpte en ring för ca 4000.- här, vilket inte var den billigaste i deras sortiment vid tillfället, så det fanns ingen anledning till oro. Men efter två år hade tre av fem stenar ramlat ur!! Ringen med nu blott en safir och en diamant kvar, var inte längre särskilt vacker, med dess spöklika hål gapande svart tomma. En juvelerare som tog en titt på ringen dömde ut den och sade att klorna på infattningen som skulle hålla i stenarna var på tok för tunna o klena, av ren snålhet tillverkad på det sättet förstås. Enligt den oberoende bedömaren var ringen troligen tillverkad ganska slarvigt i sydostasien och det är bara dumsnålt att köpa en sådan ring och tro att man gjort en bra affär. Givetvis hade garantin precis gått ut när stenarna började falla ur. Jag går inte tillbaka till Hallbergs igen efter denna lågkvalitets-insikt.
  • Anders N
    Anders N: Efva Attling har INGET öppet köp, har du någon gång köpt en present som du vill byta har man bara 14 dagar på sig att Byta till annan vara, pengarna är alltså låsta till företaget. Personalen har INGEN avsikt att tillmötesgå kundens önskningar och kundvården är obefintlig. Extremt oprofessionellt!
  • Driver du guldsmedsbutik i Norrmalm?

Helena ilona A
    Helena ilona A: Väldigt dåligt bemötande av butikschef .Väldigt missnöjd med reklamations delen .!!!!!!