Guldsmed i Västra Götaland

Mariestad  (1 st)
Åmål  (1 st)

Topp 19 guldsmeder i Västra Götaland

• Kristina L
    Kristina L: Vi är otroligt imponerade och tacksamma för det arbete KJ Design gjort för oss. Trots kort varsel visade de en fantastisk lyhördhet för våra önskemål och lyckades inte bara leverera i tid – utan skapade ett smycke som överträffade alla våra förväntningar. Engagemanget, känslan för detaljer och den personliga servicen gjorde hela upplevelsen minnesvärd. Vi kan varmt rekommendera KJ Design till alla som söker något unikt och genuint.
  • Ami H
    Ami H: Har inte besökt Barbarella annat än som näthandel. Deras utbud är otroligt, deras priser är låga och lockande och deras service mycket bra. Mina ringar blev restnoterade men jag fick fortlöpande info om hur det framskred. Det var först här på Reco jag fick klart för mig att det också fanns en butik. Denna ska besökas vid nästa Göteborgsvisit!
    Allison J
    Allison J: Köpte en ring från deras webbshop och fick även en överraskning (ett litet halsband) i brevlådan. Sjukt uppskattat. :)
  • Ulla-britt F
    Ulla-britt F: God service och vackert hantverk.Ulla-Britt
  • Agnetha L
    Agnetha L:
    Markus L
    Markus L: Suveränt bemötande, bra priser och exceptionell service.
  • Bjarne A
    Bjarne A: Gammal Partille butik med kunnig personal/ägare, kvalitéts ur och guld, alltid tid med kunderna även om man inte handlar varje gång, bra tips vad gäller service o rep av gamla klockor trots att de inte pysslar med detta.Rekomenderas helt klart
  • Richard N
    Richard N: Tydlig med regler vid öppet köp, bra service. Rekommenderas!
  • kjell a
    kjell a: Mycke kunnig och trevlig personal. En butik med fullt sortiment och billiga priser.
  • Kristian B
    Kristian B: Trevlig och mysig tobaksaffär med flera rökdon som bland annat vattenpipor och pipor. De har även blunts och rullpapper i olika smaker och storlekar. Personalen var mycket trevliga, men tyvärr var vissa grejer väldigt dyra.
  • 2 omdömen
  • 2 omdömen